arkadaşım resimler gözükmüyor. birde resimleri bmp olarak yüklemeye çalışmışsın jpg formatında yükle...
Printable View
arkadaşım resimler gözükmüyor. birde resimleri bmp olarak yüklemeye çalışmışsın jpg formatında yükle...
ewt resimler yok.
yapamamışsın resimleri resimler rapidshare den değil image shack dan olması lazım;)
resimleri imageshack yada myehost.de ye upload etmeliydin :) rapidshare ye değil.
resimler nerde yaw kim yürüttü yaw yada varda ben mi göremiyorum
demekki yaptıgı basarılar inanamıyacagımız derecede baksanıza gözükmüyor:D
:D göz kamaştırıcı bi başarı bence deQuote:
Originally Posted by nekop
Herkes yakalayamaz böyle başarıları.Mesela biz göremiyoruz.:D
tebrik etmekten başka bişi gelmiyo gerçekten süpersin nasıl yaptın :D
takımın iyi ama biraz tecrübesiz olduğundan 2. oluyosundur
ne iyi ne kötü
valla 2 sezondur sadece galatasaraya geçildişm 2006 da ben 67 gs 73 bu seon ben 70 gs 80 ama tecrübesizlik ten doğru halil altintopu alacam ama schalke aldı valla fm nin en iyi santraforu oluo 2007 de çoğu 20
carana 1.84 boyunda ve markaj 19 ve çok iyi diğer özellikleri
boca dan bravo diye bi adam aldım çoğu 20 felaket sinan kaloğlunu evertona 12.4 e sattım samarası aldım 9.1 e
takımın ıyı bencede tecrubesızlıkten 2. oluyorsundur !! bu arada avrupada durum ney :D ?
Abi Harikasın yaa Müthiş:D
vrupada ilk seon şampiyonlar ligi 2. on elemeye çıktım
dinamo kievbe elendim
uefada gruptan çıktım 1.turda romayı eledim çeyrek finalde espanyola elendim
2. sezon
şampiyonlar ligine katıldım grupta
csk sofyayı 2 maçtada yendim mancesterle 1. maçta 3-3 kaldım diğerlerinde puan alamadım 7 puanla 3. oldum chelsea çıktı uefada 2 maçtada 1-0 yenildim
bu sezon ajaxı eledim ön elemede dinamo miskide ilk turda elemiştim ajaxı
trabzonda 1-0 yendim
2.maçta deplasmanda jeferson 81 de pienar ın penaltısını 90 dan çıkardı 0-0 bitti eledim şampiyonlar liginde grubumda
benfica monaco bide csk moskova var galiba
iyi gidiyor ama biraz orta sahaya tecrube alırsan daha iyi olur mesela barry van galen
"Şu An Hangi Yıldasınız.Takımınız ve başarılarınız Neler" konu başlıklı sabit bir topicimiz var. Lütfen bu tür başlıklar için yeni topic açmak yerine o bölümü kullanalım. Konular ilgili yere taşınmıştır.
Fenerbahçedeyim ve 2. sezonum ilk yıl 100 gole şampiyon oldm, cl ve fortis kupasınıda aldım alın size o müthiş kadro bazı arkadaşlar kızabilir ama ilk defa fm 2006 hile kullandım buda hileli bi kadro ama sadece para hilesi oyuncularımı değerinden yüksek fiyata sattım işte kadrom;
RÜŞTÜ(GK)
HAMİT(DR) JUAN(DC) ÜMİT(DC) CHİVU(DL)
APPİAH(MC) ALEX(MC) NİHAT(AMR) TUNCAY(AML)
ANELKA(ST) TREZEGUET(ST)
r bok olmaz bu kadroyla :) :D
CL kupası aldın resim gönderde inanalım
Quote:
Originally Posted by ogus
"Şu An Hangi Yıldasınız,Takımın ve Başarılarınız Neler" adlı bir sabit topicimiz var. Yeni konu açmak yerine bunları oraya yazalım lütfen Konuyu ilgili yere taşıyorum.
Fenerbahçe'm ile uzun yıllar oynayıp, FM2006 da ki tüm kupaları aldım. Artık yenilgisiz sezonlar bile sıradanlaşınca bir değişiklik istedim.
Şimdi, Deportivo la TURKA! ile yeni bir sezona başladım. İlk yarıyı R.Madrid'in 4 puan, Barca'nın 10 puan önünde lider tamamladım. EU VASE CUP. ı aldım. EURO CUP. da 1. turu geçip, Group-E yi yenilgisiz lider tamamladım. 16,02,06 da PAOK ile 1.Knockout Round maçım var. Hedefim kupayı almak. Kadromda Petr Cech dışında WC oyuncum yok. Ama hepsi de yetenekli çocuklar. Antrenman programım (kendi hazırladığım) ve antrenörlerim mükemmel. Tabii ki sakatlıklar bende de oluyor. Ama en azı. İşte size R.C. DERORTIVO La CORUNA : (Seçim nedenim La Coruna'da Türk'lerin çok sevilmesi)
3-4-1-2 :
Petr Cech
Coloccini, Andrade, Cesar(Juanma)
Dani Alves, Sergio, Valeron, ALEX!
Recoba
Tristan, Iaquinta...
İspanya, İtalya ve İngiltere liglerini kesinlikle deneyin. Fenerbahçe'de artık 3-0 lara alışmıştım, ama İspanya'da 2 gol atmak bile çok zor.
Esen Kalın/FM siz Kalmayın.
YORUMLARI ESİRGEMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://img232.imageshack.us/img232/3...en032zd.th.jpg
EN BÜYÜK ORDUSPOR
Kötü bence
İİİİİİİİİİİ baska nasıl olacak kardes performansım neye göre kötüdedin yanlız sonmacımıda yendim onuda ekleyin tabloyaaaaaaaa
ENBÜYÜK orduspor
yaa arkadaşım sezon bitince gösterseydin. ilk yarı bitti die gösteriyosun. ozaman sitedeki tüm üyeler ilk yarı performansını gösterseydi oooo forumda yer kalmazdı. bence performansın normal
Quote:
Originally Posted by anakonda52
Konu "Şu An Hangi Yıldasınız, Takımınız ve Başarılarınız Neler" adlı sabit topice taşınmıştır.
ilk senem takim CHELSEA FC tek transfer (Adriano)
lig sampiyonu 38 m 36 g 2 b 0 m
FA kupasi
lig kupasi
sampiyonlar ligi finalde milana 5-0
gelecek sezon tranferi RONALDINHO
BEN avrupa 3 takımla oynadım 3 ünde de 2014 yılında bıraktım..Fioretiena,tottenham,dortmund...Bu takımlarla almadığım kupa kalmadı ve iyi bir manager bu takımlarla harikalar yaratabilir.Şu an ise eveton ı deniyorum.Sırf Tim cahill adlı oyuncu için :) ama o takımda manyak çıktı 2009 dayım 1 bir şampiyonlar ligi kupam ve 1 lig şampiyonluğum var...Darısı başınıza