Muhteşem oynadı Shaktar.Haketti ve kazandı.Luce ne karad iyi bir TD olduğunu tüm avrupuya gösterdi.Bi bizim kulüplerimiz anlıyamadı değerini.
Srna muhteşemdi muhteşem.Zaten çok severdim,beğenirdim ancak dün hayranlık katsayım baya arttı :)
Printable View
Muhteşem oynadı Shaktar.Haketti ve kazandı.Luce ne karad iyi bir TD olduğunu tüm avrupuya gösterdi.Bi bizim kulüplerimiz anlıyamadı değerini.
Srna muhteşemdi muhteşem.Zaten çok severdim,beğenirdim ancak dün hayranlık katsayım baya arttı :)
Kamera çekimi harikaydı..Aziz yıldırım lig tvnin kablolarıyla uğracağına böyle bir çekim olanağı sağlasın..Kuşbakışı tarzı kameradan bıktık..
Çok kaliteli, üst düzey bir maç değildi ama hakedenin kazandığı bir maç oldu, bu açıdan mutluyum.:) Tebrikler Lucescu. Takımla birlikte Ukrayna'ya dönmemiş sanırım ve şu anda Adnan Polat ile görüşüyorlarmış. Tekrar Türkiye'ye döner belki.
Shakhtar kaleci dışında mükemmel bir takım kurmuş , Özellikle hücum hattıyla avrupanın sayılı takımlarından. Lucescu'nun takımı çok güzel top oynadı nitekim kupayıda almayı başardılar. Diego olsaydı belki Bremen birşeyler yapabilirdi ama Mesut Özil yoğun markaj altında etkisiz kaldı bence.
Srna'nın oynayacağı takım ManU olmalı bence.
Hakeden kazandı finali, helal olsun Lucescu'ya da Shakhtar'lı oyunculara da. :) Lucescu bence dönmez Türkiye'ye. Belki Abdürrahim Albayrak aklını çelebilir ama pek sanmıyorum. xD
Bu arada Srna,Arbeloa'nın yerine L'Pool'un sağ tarafına ilaç olur ilaç :)
Maçı seyrederken şimdi şu sahada bir Türk takımı olmalı diye hayıflanışımın sayısını hatırlamıyorum bile.
Tebrikler Shaktar'a.Ama o kadar kolay olmuyor bu işler.Bu kupa tam 5 yıllık bir çalışmanın ürünü.Beşiktaş'tan savunma futbolu oynatılıyor diye gönderilen Lucescu'nun 2004 başında geçtiği Shaktar'ın o yıllarda Avrupa arenasında esamesi okunmuyordu..Maç önünde Bülent Tulun'un Lucescu için söylediği Çok iyi bir aşçı,elindeki malzemeye göre çok iyi yemek çıkarmasını biliyor Lucescu'yu çok iyi bir şekilde özetledi.
Dünkü maçın yıLdızLarından biri de poLonya Lı Lewandowski idi. Adam muhteşem oynadı yahu. Mesut a bastı, oyun kurdu, şut attı..
Bana kalırsa Srna abartıldıgı kadar iyi degil bu maç final diye böyle etkili oldugunu düşünüyorum , yoksa Shaktar'daki ve Hırvatistan Milli Takımında bu kadar etkili olamıyor.
Kaç maçını izLedin aLican :D Bi kere muhaLefet oLma yahu.:D
Barcelona maclarını izledim galiba :D