Harbiden insan degil ya :D
19.30 ile dünya rekoru ...
Printable View
Harbiden insan degil ya :D
19.30 ile dünya rekoru ...
200 metrede ancak bu kadar fark atılabilir..
Çok iyi çıkış yaptı gerçekten. Düzlüğe gelince zaten gözü hep kronometredeydi, rekor için koştu ve son anda da rekou kırdı. Ama 200 metrede de daha iyisini yapacaktır.
Sen insanmısın :D İnanılmaz bir adam Bolt ya.Fkat rekoru daha geliştireceği kesin ;;)
henüz sadece 22 yaşındaymış:smismileyiw2: yakında 100 metreyi 5 200 metreyi 10 sn koşarsa hiç şaşırmam.
O değil Spearmon'a acıdım.Üçüncü oldum diye dakikalarca sevindi,Bolt ile dans etti ama kulvarından çıktığı için diskalifiye edildi,bir başka ABD'li Crawford üçüncü oldu...
Usain Bolt yine tarih yazdı, gerçekten muhteşemdi. 200 metrede birinci olacağı kesin zaten, önemli olan rekordu ve Michael Johnson'ın rekorunu kırdı. Otoritelere göre 40 yıl daha kırılamayacak denilen rekoru kırdı Bolt, inanılmaz bir şey.
200 metrede açık ara fark attı, ben yarışı izlerken arkadakilere bakmadım bile, kronometreye baktım ve gidişinden de belliydi kıracağı, helal olsun hakkaten :) Kafayı bile öne attı rekor kırabilmek için, 100 metrede ise şov yapmıştı, istese 100 metrede de dereceyi çok daha alta indirebilirdi, bunu anlamış olduk.
http://www.ntvspor.net/Images/34265.jpg
Yok artık yahu 100 metre hadi neyse de 200 metre de rekor kırmak çok zor,çok iyi bir atlet olduğunu birkez daha kanıtladı.
Adamın bir adımı 2 buçuk metreymiş.Ağzım açık kaldı valla :D
Bolt be adamım benim..:D
19.03 ile rekorunu geliştirdiği günleri de görmek dileğiyle...:D
Normal sonuç.İnsan değilki o :)
Tekwando'da 57 kg'de Azize Tanrıkulu finale yükseldi.Altın madalya mücadelesi bugün saat 15:00'da...
Azize Şahin değil, Azize Tanrıkulu.
Helal olsun Azize, gerçekten muhteşem iki maç çıkardı, çeyrek final ve yarı final maçlarını izledim, hele ki yarı final maçında son atağı, son kafaya tekmesi muhteşemdi. İnşallah finalde kazanarak bir altın madalya daha getirir bize.
Yarın da Azize Tanrıkulu'nun ağabeyi Atina Olimpiyatları ikincisi Bahri Tanrıkulu'dan bir madalya bekliyoruz.
Hakikaten yaaa Şahin nerden çıktı.Altın madalya kazandıran Ramazan Şahin'den aklımda kalmış heralde...:D
Bravo Azize ...
Azize saat 15.00'da altın madalya için yarışacak. Azize çok yetenekli bir sporcu ve altın madalya alacağına inanıyorum. Türkiye erkeklerde ilk madalyasını dün aldı, umarım bugünde bayanlarımzıda bir madalya gelir.
Azize'den ve ağabeyinden birer altın bekliyorum bu şekilde 3 altınımız olabilir.Azize'den önce Servet'de iyi bir mücadele çıkardı ama başarılı olamadı.Bugün güreşte de yine çok kötüydük bir bronzu kaçırdık bir de represaj maçında yenildik.
Servet Tazegül'de az önce maçını kazandı ve bronz madalya maçına çıkma şansını kazandı.
Azize son saniyelerde verdiği puanla yenildi.Gümüş madalya ile yetinmek zorunda kaldık.Tebrikler yinede...
Azize Tanrıkulu gümüş madalya aldı, finalde rakibine yenildi. Çok iyi bir başarı sağladı, bize bir madalya daha getirdi, kendisiyle gurur duyuyorum. İnşallah önümüzdeki turnuvalarda ve olimpiyatlarda şampiyonluklar yaşar.
Azize'ye tekrar tebriikler. Gümüş madalya kazandı. Altın'da kazanbilirdi olmadı sağlık olsun. Yarın abisi yarışacak başarılar.
ya çok merak ediyorum hiç canlı izliyemedim şimdiye kadar... basketbol yarı final maçları ne zaman ??? bilgilendirirseniz sevinirim...
Yakup Bronz Aldı
29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, Boks Milli Takımı'ndan 57 kiloda Yakup Kılıç, yarı final karşılaşmasını yitirerek bronz madalyada kaldı.
http://www.sporx.com/images/340/354/...4%B1c001ob.jpg
İşçiler Spor Salonu'ndaki oyunların boks müsabakalarının 13. gününde yapılan 57 kilo yarı final müsabakasında, Ukraynalı dünya ikincisi Vasyl Lomachenko ile karşılaşan dünya üçüncüsü Yakup Kılıç, müsabaka boyunca tutuk bir oyun sergilerken, rakibinden yalnızca 1 sayı alabildi.
Karşılaşmanın ilk raundu 2-0, 2. raundu 4-0, 3. raundu 8-1 Ukraynalı boksör lehine tamamlandıktan sonra, Yakup Kılıç, maçtan 10-1 sayıyla yenik ayrılarak bronz madalyayla yetindi.
Madalya beklentilerimiz olan Bahri Tanrıkulu tekvandoda Amerikalı rakibine ilk turda elendi maalesef..
Bu arada Litvanya-İspanya maçı şu an TRT 1'de yayınlanıyor.
Elvan yine Gümüş aldı.Helal olsun Elvan.
Elvan'dan bir gümüş daha
22.08.2008 15:57
29. Yaz Olimpiyatları'nda 10 bin metrede gümüş madalya kazandıran, gururumuz Elvan Abeylegesse 5 bin metre finalinde de 2. olarak 2. gümüş madalyasını kazandı. 10 bin metrenin birincisi Tirunesh Dibaba, 5 bin metrede de birinciliği kimseye kaptırmadı.
Helal olsun Elvan be
ABD-Arjantin maçını niye vermiyor bu TRT3 ?