imperius ve PhotoGrapher karşılıklı olarak bu şekilde tartışmanıza izin veremem.Son uyarımdır.Tartışacaksanız futbolu tartışmalısınız..Quote:
Originally Posted by PhotoGrapher
Printable View
imperius ve PhotoGrapher karşılıklı olarak bu şekilde tartışmanıza izin veremem.Son uyarımdır.Tartışacaksanız futbolu tartışmalısınız..Quote:
Originally Posted by PhotoGrapher
tamam uzatmayalım artık
Tamam yeter abi allah aşkına kesin tartışmayı msnde fln devam edin...
Görende savaş oldu zanleder!!!
Yukarıda Allah var arkadaşlar kim hakediyorsa o geçsin turu..
Beni tanıyan tanır ortamı germek ve tartışmaya girmeyi seven bir üye değilim. Bir galatasaray lıyım ve olayları objektif olarak kendi düşüncelerim şular ;
maç bence denge de gitti. bölüm bölüm 2 takımında etkili olduğu anlar oldu. Ancak Hakem in sert futbola izin vermesi,saçma sapan düdükler çalması (özellikle sabri orta sahada FB li bir oyuncuyla resmen güreş tuttu hakem dewam dedi.),FB nin buz gibi golu verilmedi.Bunlar futbol kalitesinin düşmesine ve oyunun daha da gerilmesine yol açtı.
Trübünlere gelirsek. FB-BJK maçındada trübünlerden yabancı madde atılması olayı dikkatimi çekmişti. Bu maçtada oyunu ciddi biçimde etkileyecek şekilde trübünlerden yabancı maddeler atıldı. Peki hasan şaş'a (p.ç hasan) diye edilen küfürler de neydi? Peki ya tüm gs camiasına (hepiniz O.Çocuğusunuz.) diye bağırmalara nedemeli. Hani sizin stadınızda KÜFÜR yoktu. Daha geçenlerde AZİZ YILDIRIM bey efendi BJK TARAFTARINI BEN ADAM EDERİM. demiyormuydu? Bu maçta neden kendi taraftarına sahip çıkamadı ? Kendinden o kadar emin konuşmamak gerekiyormuş demekki. Ayrıca şunuda önemle vurgulamak istiyorum. " O KÜFÜRLERİ BÜTÜN STAD ETTİ. 2,3 ÇUPULCUNUN yaptığı bir şey değildi o stad o küfürlerle inledi çünkü.
Birde işler iyi giderken stadda küfür olmaması ÇOK BÜYÜK başarı değil. Önemli olan İşler kötü giderken küfürü önlemek. Buna en iyi örneğe bu maçta rastladık. Maç 1-1 hasan şaş korner kullanıyor trübünden yabancı madde geliyor ve ardından HASAN a küfür ediliyor. Bu olaydan sonra maç 1-1 giderken top HASAN a geldiğinde BÜTÜN stat hasan ı ıstıklıyor. Şimdi asıl önemli yeri şurası. ALEX golü atıyor maç 2-1 oluyor ve ardındanda HASAN ŞAŞ oyundan alınıyor ama oyundan çıkarken en ufak bir tepki,en ufak bir küfür yok. NEDEN Mİ? ee ÇÜNKÜ 2-1 de iken skor işler iyi gidiyor. fenerbahçe galip çünkü. HASAN 1-1 de iken çıksaydı hasan a çok büyük tepki verileceğindende eminim. Yani konunun özeti = işler yolundayken küfürsüz stad,bozulmaya başlarsa KÜFÜR lü bir stad halini alıyor SARAÇOĞLU.
hasan şaş a gelirsek çok fazla artislik yaptı. her pozisyonda kendini yere attı. Resmen tiyatro oynadı sahada. Aykut kalede çok kötü değildi. ALEX o frikiği kullanırken ben gol olacağını sezdim ve FB li arkadaşıma bu gol dedim. o gol değil dedi. iddaa ya girdik iddaa yı kazandık
Amacım galibiyetinize GÖLGE düşürmek değil FB li kardeşlerim. Hepinizi tebrik ediyorum. Ben aklımda kalan pozisyonları çirkin görüntüleri Bir gs li oalarak değilde OBJEKTİF olarak yansıtmaya çalıştım. Ha bu arada şimdi AKLIMA geldi GALATASARAY lı taraftarlarda bulundukları yerde koltuk kırdılar ve tel örgüleri kırdılar. Onların yaptıkları da APTAL lıktan başka bişey değildir ve KLÜBE YARAR ı değil sadece ve sadece ZARARI vardır. Onlarıda kınıyorum...
Bir ara kaleyi bulan hiç şutu yoktu Galatasaray'ın.Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
Fenerbahçe'nin de 7de 4 kaleyi bulan şutu vardı.
Fenerbahçe'nin bir çok pozisyonu vardı, Galatasaray'ın 2 pozisyondan 1 gol çıkarmayı başardı.
Maç kesinlikle Fenerbahçe'nin hakkı idi, Daum risk alarak önde pres yaptırsa idi çok değişik bir skor ile bitebilirdi.
Galatasaray'da orta saha adına kimse kalmadı ikinci yarı.Herkes çok kötü oynuyordu..
Çok fazla yorum yapılamaz aslında, sonuçta çok kötü hava şartları altında oynandı..
Futbol dışı polemik yaratabilecek tartışmalara izin veremem, sonrasında kişisel tartışmalara sebep veriyor.Bkz. bir kaç cevap yukarısı..
Hizlioglu konuyu alevlendirme lütfen, bir daha uyarmam kimseyi..
bence modsan doğru düzgünşeyler yaz ve modluğunu bil derimQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
ayrıca iyi ki kadıköyde küfür yoktu şimdi büyük ihtimalle yazıcaklarımdan dolayı ban yerim onun için burda kesiyorum bence biraz mediniyet görmesi lazım taraftarların koro halinde küfür anneler kutsal dediler aynı hafta ana bacı saydırdılar hasan şaşa atılan taş ayıp günah be
Bunun sami yenide var beyler
Top daha çok galatasaraydaydı ama sadece gelip gidiyorlardı bence gs iyi oynamadı mücadele bakımından da Fenerbahçe daha iyiydi eğer daum forveti biraaz daha erken 2 li yapsaydı dahada çok pozisyon bulurduk ama daum işte :D
son senelerde kadıkoyde seyrettıgım en ızdıraplı gs macıydı..oyuncularda bence asırı bı stres vardı..aurelıo alex yok gıbıydıı...ama alex gene ısını gec de olsa yaptıı...volkan ıyı kı varsın..ıhsallah bu mac bızım ıcın bı serı baslangıcı olur..
Quote:
Originally Posted by ABOOO
Herkesin görüşüne saygılıyım ...
sen o kadar yazı içinde sadece benimkini mi gördün kendi renkdaşlarının yazdıklarına bak ben gayet esprili bi mesaj attım ne var bunda sen mi karar vercen nasıl konuşacaımaQuote:
Originally Posted by hurmet
Ben sahada Necatiyi hiç göremedim çok şaşırdım en korktuum adamdı halbukiQuote:
Originally Posted by imperius
şuraya bak yaw herkes birbirine girdi yok mu bu mesajları düzeltecek bazı yöneticilerde girdi u ortama..
Beyler tamam maç bitti yaw!!
yazdığım yazıda konuyu alevlendirecek bişey yok :mad: GÖrdüklerimi yazdım hiç bir kimseye hakaret yazmadım,bir gs li olarak sadece ;FB yi değil GS yide eleştirdim. Mesajımda Hiç bir KÜFÜR de yok. Yada takımlara alaycı sözde yok :mad: Uyarı alacakta bişey yapmadım.Quote:
Originally Posted by ABOOO
evet necatı den bende cok cekınıyodum ama bı kafa vurusu dısında yoktu pek..
sen modsun ortamı germemen lazım ama allaha şükür sende böle yapıyosun ve benlede adaplı konuşQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
Abi sinirlenme onu sana yazmadı ki....Aranızda(msjlarınızın arasında) 1 dk var onu başka üyeye yazdı... nolur sinirlenmeyin hemen böyle yaw...:(Quote:
Originally Posted by hizlioglu
Bak arkadaşım ben esprili bi mesaj attım herkes gülüyor buna ama bi tek sen alındıysan sorun sendedirQuote:
Originally Posted by hurmet
yeter daha da fazla uzatma konu kapanmıştır!!
ben böyle hakem görmedim önder kaç tane faul yaptı bişey göstermedi.bi de sözüm febe başkanı sayın aziz yıldırıma gs'yi çok iyi konuk ettiler.sahada hiç küfür yoktu
hocam ABOO yazmışki;Quote:
Originally Posted by Neron_FB
hizlioglu: konuyu alevlendirme. bi daha kimseyi uyarmam...
benim tepkim buna. Konuyu alevlendirecek bişey yazmadım tek tek okuyun yazdığımı...
Konu tartışıldı ve bir çok üye birbirine karşı mesajlar yazmaya başladılar.Quote:
Hoşuma gitmiyor bu durum; yarın yazarsın,sonraki gün yazarsın.
Şu an sadece futbol konuşulsun istiyorum.Birbirinizi kırarsanız hem çok üzülürüm hem de ceza vermek zorunda kalırım.
Şu andaki gerilim biraz alt seviyeye insin, o zaman rahat bir şekilde tartışılabilir.
Kızmadan, büyük harfleri bağırmak anlamında kullanmadan ciddi bir seviyede tartışılabilecek bir konu olarak görülüyor bu konu.Sadece kişisel tartışmaları önlemeye çalışıyorum ama maalesef kişisel tartışmaların önüne geçemiyorum ...
ya kardeş modların %90 fbli olunca böle oluyor buyrun kardeşler banlayın beni bu maçın sami yeni var herşey orda çözülecek bakın temiz futbolun çalışmaları yapılırken böle bi stat ve taraftar helal olsun fenere sizin statta hiç kötü olay olmaz küfür hiç yokturQuote:
maç fenere daha yakındı.alexin pozisyonunun gol olması gerekirdi bence.
imperius abi en ufak bi kıvılcımdan yangın çıkarıyorsun.her takımın taraftarıyla tartışabiliyorsun.azıcık sakin ol be abi.
kesinlikle katılıyorum imperius ortalağı saldırıyor anlamadım gittiQuote:
Originally Posted by comandante
pekii:) benım kızdıgım yenılgıyı ort pas edıp hemen kufuru konusmaları..mac dewam ederken gs ıyı oynuo dıye yazan da benım ama gozarda etme:)Quote:
Originally Posted by comandante
Stattan yeni geldik.Bu kadar güzel galibiyet olmaz.Bu galibiyeti Hasan Şaş,Volkan Arslan ve Hakan Şüküre hediye ediyoruz.Bundan sonra hakemlerin bizi tuttuğunu kimse söyleyemez
ya kardeş iyi güzel yazmışsında allah rızası için ortamı gericek şeyler yamayalım bu maçın üstüne konuşulcak bi sürü iyi ve kötü şey varken burda birbirimiz girmenin manası yok.... futbol güzel seyirci kötü benim tek yorumum bu maçla ilgili sami yende olaylar daha sarpa saracak bunuda biliyorumQuote:
abicim benim göz ardı ettiğim birşey yok.ben de fenerin hakkıydı diyorum yani.demek istediğim bu ilk değil be abi.kaç kere bjkli arkadaşlar ile de tartıştığını gördüm.sakin ol abi bi anlık sinirle yazma aklına geleni.yani siz yenilseniz siz de hasan şaş şöyle yaptı golümüz verilmedi diye kızgılıkla girerdiniz di mi buraya?ister istemez yapılan birşey bu bahane bulma olayı.bak ben de yazmışım küfür var falan die.yok da değildi hani.ama bahane olmamalı.çıktınız yendiniz.iki takımı da tebrik edip görüş bildirmek düşer bizlere di mi???tartışmanın falan lüzmu yok bu kadar.Quote:
Abi hakem konuşmasak ii olucak tartışma yeni yeni diniyo zaten ok??;;)Quote:
Originally Posted by senderson
ewet ya zaten her yerde hakemler konuşuluyor bari burda konuşulmasın artık