Ben olsam bende satardım.. çok iyi bi para çünki bu
Printable View
Ben olsam bende satardım.. çok iyi bi para çünki bu
Gökdeniz`in satışından gelen parayla 20`yi aşkın transfer yapan Trabzonspor yönetimi, Yattara`yı sattıktan sonra da transfer çalışmalarına erken start verdi. Bordo mavili yönetimin gündemindeki ilk isim Kayserisporlu Mehmet Topuz oldu.
YENER: KALİTELİ FUTBOLCULAR ALACAĞIZ
Gineli futbolcu İbrahima Yattara`nın Katar kulübü Al Sadd`a satışından kasasına 10 milyon 700 bin Euro koyacak olan Trabzonspor, transfer harekatına erken başlıyor. Sezon başı Gökdeniz`i Rusya`nın Rubin Kazan takımına 8.7 milyon Euro`ya satarak 20`yi aşkın transfer yapan bordo mavili yöneticiler, Yattara`dan gelecek parayı da transfere yatırmayı planlıyor.
Bordo mavili takımın Genel Sekreteri Hasan Yener, Yattara`nın ayrılışının ardından takıma 2 veya 3 çok kaliteli futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini belirterek, ¨Bu sezon çok iyi bir takım kurduk. Şu anda transfer sezonu olmadığı için Yattara`nın yerine transfer yapma imkanımız yok. Ancak devre arası bu boşluğu çok iyi oyuncularla doldurmayı düşünüyoruz. Devre arasındaki transfer sezonu geldiğinde araştırmalara başlamak yerine, şimdiden futbolcuları takip ediyoruz. Takip ettiğimiz isimlere erkenden imza attırıp, devre arası kampına katmayı planlıyoruz. Zaten sezon başından itibaren de araştırmalarımız sürüyordu. Şimdi bunu hızlandırdık¨ şeklinde konuştu.
MEHMET TOPUZ TAKİBE ALINDI
Bu arada bordo mavili takımın Gökhan Ünal`dan sonra Kayserispor`un başarılı futbolcu Mehmet Topuz`u da gündemine aldığı iddia edildi. Sezon başı Gökhan Ünal`ı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş`ın elinden kapan bordo mavililer, bu kez de Mehmet Topuz`u İstanbul takımlarının elinden kapmanın planlarını yapıyor. Gökhan Ünal`ın transferi konusunda Kayserisporlu yöneticilerle hiçbir sorun yaşamayan bordo mavili yöneticilerin, Mehmet Topuz`un transferi konusunda da diğer takımlara oranla bir adım önde olduğu ve yüksek bir bonservis bedeli vermeyi gözden çıkardığı belirtildi.
Teknik direktör Ersun Yanal`ın da, Süper Lig`in yanı sıra, Avrupa ve Güney Amerika`da çeşitli araştırmalar yaptığı, Kamerunlu futbolcu Rigobert Song`dan da Afrika`daki futbolcular hakkında bilgi aldığı öğrenildi.
YATTARA`NIN PARASI PAZARTESİ BEKLENİYOR
Öte yandan Trabzonspor`un Katar kulübü Al Sadd`a 10 milyon 700 bin euro gibi rekor bir bonservis bedeli karşısında sattığı Gineli futbolcu İbrahima Yattara`dan gelecek olan paranın pazartesi günü kulüp hesabına yatırılması bekleniyor. Yattara`nın satışı konusunda Katar kulübüyle tüm konularda anlaşmaya varan bordo mavili yöneticiler, bu transferin biran önce resmiyet kazanmasını istiyor.
Trabzonsporlu taraftarlar ise Yattara`nın satışından sonra ikiye bölündü. Bir grup taraftar, ¨Yattara bu aşamadan sonra Trabzonspor`a hiç bir katkı yapamaz. Gitmesi daha iyi olur¨ görüşünü savunurken, bir grup ise, ¨Her şeye rağmen takımda kalmalıydı¨ dediler. Ancak Yattara`nın satışının takım için iyi olduğunu savunanların daha fazla oluşu dikkat çekti.
TONY SYLVA ÇOK MUTLU
Trabzonspor`un sezon başı Fransa`nın Lille takımından transfer ettiği ancak bonservisini bir türlü alamadığı Senegalli kaleci Tony Sylva için FIFA`nın, Türkiye Futbol Federasyonu`na geçici lisans çıkarma konusunda yetki vermesi bordo mavili takımda memnuniyetle karşılandı. FIFA`nın bu kararına en çok sevinen ise Senegalli kaleci Tony Sylva oldu. Ligde oynanan 4 lig maçında lisansı olmadığı için forma giyemeyen Tony Sylva`nın, ilerleyen haftalarda kaleci Tolga Zengin ile ciddi bir forma rekabetine girmesi bekleniyor.
Kaynak : www.fanatik.com.tr
Yattara gidince zaten yerine alıncak oyuncu olarak herkesin aklına ilk M.Topuz geldi.Zor transfer ama imkansız degil.
Mehmet Topuz'a 5 M€ fazla verilirse acırım ki Kayseri bu fiyata onu bırakmaz gibime geliyor dolayısıyla gerçekleşebileceğini düşünmüyorum ..
Birde şöyle bir şey var.M.Topuz ile Yattara her ne kadar aynı mevkinin oyuncuları olsada stilleri farklı.Yinede transfer olsa yararlı olacaktır M.Topuz.Ama onun için istenen paralar çok yüksek gerçekten.Trabzonspor'un önünde devre arasına kadar çok uzun zaman var.Bu arada alacağı oyuncuyu rahat rahat araştırabilirler.Böylece normalde iyi oyuncu almanın zor olduğu devre arasında iyi bir transfer yapabilirler..
trabzonsporun internet sitesinde ersun yanal ın maç sonu görüşleri yer alıyor aynı zamanda yattara konusunda fikrini dile getiriyor o kadar isabetli bir açıklama yaptı ki hakvermemek elde değil
Yanal, Yattara'nın transferiyle ilgili olarak da, ''Yattara bence Katar kulübüyle anlaşarak kolayı seçti. Ona çizdiğimiz vizyonda asla böyle birşey yoktu. Keşke daha az paraya Roma'ya gitseydi. İbrahima Yattara'nın futbol kariyeri büyük ihtimalle birkaç yıl içinde sona erecektir. Oradan alacağı parayla rahatına bakacaktır artık. Böyle düşünen bir oyuncunun da zaten bize faydası olmazdı'' dedi.
Ersun Yanalin yaptigi aciklama :)
"Ocak'ta beni izleyin"
Turkcell Süper Lig'de dün Antalyaspor'u 3-2 yenerek bin 457 gün sonra liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener uzun bir aradan sonra liderliğe hak ederek yükseldiklerini söyledi.
Antalyaspor karşısında aşırı yağışa rağmen tribünleri doldurarak takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlara teşekkür eden Şener, bordo-mavili futbolcuların da böylesine zor koşullara rağmen iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirtti. Zevkli bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Başkan Şener, "Antalyaspor da iyi oynadı. 5 sezon sonra liderliğe yükseldik. İyi bir takımımız var. Liderlik, bizim hakkımız. İnşallah Trabzonspor'u geri getireceğiz. Ama şampiyonluk şarkıları söylemiyoruz. Lig uzun bir maraton. Dikkatli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. Şener, Yattara konusunun da artık gündemden kalkmasını isteyerek, "O konu artık bitti. Artık Trabzonspor'a bakıyoruz. Ocak ayındaki transfer döneminde de bana bakın" diye konuştu. Şener, Antalyaspor maçının galibiyet primini iki katına çıkardıklarını da sözlerine ekledi.
Buda Sadri Baskan. :)
Keşke türkiye liginde kalsaydı... Gerçekten çok büyük bir yetenekti. Para için kendini bitirdi.
Onu ligimizde seyretmek çok büyük bir keyifti gerçekten. Hayırlısı olsun,Trabzon Ocakta mutlaka dolduracaktır Yattara'nın yerini ..
Bence Yattara en güzelini yapar Al Saad kulübüne gitmekle.Dşünsenize Ersun Yanal Romaya gitse daha iyi olurdu diyo.bence Yattara Romaya gitseydi onun için kötü olurdu tamam çok yetenekli futbolcu ama orda tutunamazdı gibime geliyor.ayrıca yaşı gelmiş 29 a kariyerinin son zamanlarına geliyo bu kadarda iyi bi para verilmişse en mantıklısını yapmıştır Yattara bence..
İyi para kazandı trabzon akıllı kullanırsa..Devre arasında 2 tane üst düzey kanat oyuncusu alabilir..
Son günlerde Futbolumuzun gündeminin birinci maddesi olan Yattara’nın transferi konusunda herkes konuştu ama o hep sustu.
Trabzonspor tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle birlikte Katar’ın Al-Sadd takımına transfer olan İbrahim Yattara, Trabzon’dan ayrılmadan önce Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı’ya açıklamalarda bulundu.
Yattara’nın söylediği her cümle çok büyük önem taşıyor. Bugüne kadar hiç konuşulmayanların birinci ağızdan anlatıldığı sözlerden MARATON.COM.TR’nin sizin için derledikleri şöyle:
“TRABZONSPOR’U HİÇ UNUTMAYACAĞIM”
“Ben Trabzonspor’a çok teşekkür ediyorum çünkü ben Trabzonspor’da 5 sene oynadım. Bu sene 6. senemi oynuyorum. Bu teklif geldi şimdi. Trabzonspor’da benden çok para kazanıyor. Beni 200 bin Euro’ya aldılar şimdi 10 Milyon Euro’ya satıyorlar. Benden dolayı bu parayı kazanıyorlar. Mutluyum. Biraz da üzgünüm çünkü Trabzonspor’u çok seviyorum. Şimdi ayrılıyorum, başka takıma, başka kültüre gidiyorum. İnşallah Trabzonspor da ben de iyi olacağız. Onlar da inşallah çok başarılı olurlar. Trabzonspor’un şampiyon olmasını istiyorum. Ben olmasam da Trabzonspor’un şampiyon olmasını çok isterim. Nereye gidersem gideyim Trabzon’u unutmam. Trabzonspor çok büyük bir takım.”
“BANA SÖZ VERDİLER AMA TUTMADILAR”
“İlk geldiğimde 150 Bin Dolar alıyordum Trabzonspor’dan. İkinci sene 170 Bin Dolar, 3. sene 200 Bin Dolar. Sonra uzattığımızda 1 Milyon Dolar alıyordum. Geçen sene de 1,3 Milyon Euro alıyordum. Şimdi 2 Milyonluk bir teklif geldi. Çok iyi teklif. Artık 28 yaşındayım ve ne kadar daha futbol oynayacağım belli değil. Benim için bu para çok önemli. İnşallah Trabzonspor taraftarı beni anlıyordur. Sadece para için gidiyor değilim. Orada Fransızca okul var. Trabzonspor’a geldiğimde de bu söylendi bana ama yapılmadı. Öğretmen istedim çocuklarım için “tamam” dediler ama hep “getireceğiz” dediler ondan sonra. Bunlar oldu ama ben sözleşme uzattım. Hala bekliyorum ama yok. Ben de çocuklarımı düşünüyorum artık. O takım bana 1 Milyon Euro da verse gidecektim. Çocuklarım hala Türk okuluna gidiyorlar ama bizim dilimiz Fransızca. İngilizce de çok önemli. Benim hanımım da evde oturuyor hiçbir şey yapamıyor. İnşallah insanlar beni anlarlar.”
“BEN KALMAK İSTERDİM AMA SADECE KENDİMİ DÜŞÜNMÜYORUM”
“Ben de çok üzgünüm. Ama futbol, hayat böyle. İlk defa bir takımda bu kadar uzun süre oynadım. Şimdi teklif geldi. Hem Trabzonspor hem de ben kazanıyoruz. Burası için çok şey yaptım. Burada kalmak istiyorum ama sadece kendimi değil, eşimi ve çocuklarımı da düşünüyorum. Buna göre davranıyorum.”
“AKLIMDA TRANSFER OLMAK YOKTU”
“Bir sabah antrenmana gittiğimde beni çağırdılar ve Katar takımının beni istediğini söylediler. Verdikleri fiyata ben de şaşırdım. Yoksa benim aklımda transfer olmak hiç yoktu. Sonra beni de aradılar ve konuşup anlaştık. Sonra nasıl vazgeçerim? Söz verdikten sonra “ben gelmiyorum” diyemem. O zaman ben adam değilim demektir. Ben burada mutluyum ama takım beni satmayı düşündü. O zaman ben de giderim benim için sorun değil. Ben hep sustum ama şimdi konuşuyorum. Ben istemedim bu transferi. Trabzonspor beni satmak istedi.”
“ROMA VE PSG BENİ İSTEDİ”
“Roma’dan bir teklif geldi, PSG geldi, St Etienne geldi, Katar’dan geçen sene de teklif geldi. Bunların hiçbirini kabul etmediler. Ama şimdi bu teklif gelince bana da sordular beni satmak istediler. Ben ne yapayım?”
“DAHA AZ PARAYA TRABZON’DA KALDIM”
“Para benim için önemli değil. Öyle olsaydı geçen sene giderim çünkü geçen sene de bana 2 Milyon teklif ettiler. Ben 1,3 Milyon’a burada kaldım. Şimdi satmak istediler beni. Ben de satmak istedikleri için Al-Sadd takımıyla görüştüm, anlaştım. Ondan sonra satmak istemediler gibi oldu ama ben anlaştıktan sonra nasıl derim “ben gelmiyorum” diye? Çok ayıp. O yüzden ben de artık gitmek istiyorum Katar’a. Ayağım hala biraz ağrıyor. Birkaç hafta sonra tam olarak iyileştikten sonra iyi olacak her şey. Feindouno da oraya transfer oldu. Beraber oynayacağız. Milli takımda da beraber oynuyoruz. İnternetten baktım, araştırdım Katar ligini.”
“TRABZON’A GERİ DÖNMEK İSTERİM”
“Belki bir gün futbolu bırakmaya gelirim buraya. Umarım beni kabul ederler çünkü ben gerçekten çok seviyorum Trabzon’u. Ben gidiyorum ama şimdiden geri dönmeyi düşünüyorum.”
“HALA SAKATIM”
“Para için oynamadığımı söylediler ama benim hiç para sorunum olmadı Trabzon’da. Beşiktaş maçına da çıkmak istedim ama antrenmanlarda ayağım çok ağrıyordu. Hocam istese beni oynatabilirdi ancak 15 dakika sonra oyundan çıkmak zorunda kalabilirdim. O zaman daha çok üzülürdüm. Bana hocam sordu ama ben kendime güvenmiyordum. Belki yeni takımımda da 2–3 hafta oynamayacağım. Ayağım hala ağrıyor çünkü.”
“KÖFTE VE PİRZOLAYI ÖZLEYECEĞİM”
“Ben Trabzon’u ve Trabzon insanını çok seviyorum. Çok özleyeceğim. Hasan Üçüncü benim çok iyi arkadaşım. Onu çok özleyeceğim. Takımdan Barış’ı ve Zeki’yi çok özleyeceğim. Ben gerçekten çok üzgünüm. Çalışıyorum, çabalıyorum, takıma dönmek istiyorum ama bana böyle şeyler söylediler. Köfte ve pirzolayı çok özleyeceğim.”
“BARIŞ ÇOK İYİ OLACAK”
“Barış çok iyi bir futbolcu olarak. Kendine biraz bakması lazım. Ben 28 yaşındayım, o 19 yaşında. Çok uzun zamanı var önünde. Kendine biraz dikkat etmesi lazım. İnşallah sadece futbolu düşünür. O zaman çok yetenekli bir futbolcu olduğu için mutlaka daha iyi yerlere gelecektir. 1–2 sene sonra daha büyük bir takıma gitmesini isterim.”
“TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLSUN İSTERİM”
“Lige iyi başladı Trabzonspor ama daha önce de böyle şeyler oldu. Manisaspor 10 hafta lider kaldı sonra düştü. Sivasspor da öyle oldu. İnşallah Trabzonspor öyle olmaz. Şampiyon olmalarını isterim.”
“CISSE BANA ‘BEŞİKTAŞ SENİ İSTİYOR’ DEDİ”
“Benim Katar’a gidip oradan İstanbul’a döneceğim söyleniyor. Öyle bir şey yok. Ben başka bir takıma dönmeyi düşünmüyorum. Şimdi Katar takımına gidiyorum ondan sonra bakacağız ama hiçbir takımla görüşmedik Türkiye’den. Bana İstanbul’dan daha önce teklif geldi mi bilmiyorum. Kulübüm biliyor. Beşiktaşlı Cisse ile konuştuk bir kez o bana “Beşiktaş seni düşünüyor” dedi ama o bir futbolcu, transferi o yapmıyor. Yöneticilerden veya kulüpten bir teklif gelmedi.”
“SOYADIM ÜÇÜNCÜ OLACAK”
“Trabzonspor’dan gitsem de Türk vatandaşlığına geçmek istiyorum. Türk olunca ismim İbrahim Yatara Üçüncü olarak inşallah. Çünkü Hasan Üçüncü’yü çok seviyorum.”
“BARIŞ BENİM GİBİ OLABİLİR”
“Başkanımız başka Yattaralar gelir Trabzon’a dedi. Ben öyle bir şey olursa çok mutlu olurum. Başkanımız öyle diyorsa biliyordur. Dünya’da çok iyi futbolcular var. İnşallah daha iyi futbolcular gelir. Barış Memiş’in stili bana benziyor. İnşallah o da benim gibi olur ileride. Giderken de onunla konuştum. “Çok iyi çalış, iyi futbolcu olacaksın” dedim.”
“EN BEĞENDİĞİM GOL…”
“En beğendiğim gol Hapoel maçında attığım goldü. Hem Trabzonspor hem de Türkiye için çok önemli bir maçtı. O yüzden hiç unutmam o maçta attığım golü.”
“KATAR’DA 61 NUMARA GİYEBİLİRİM”
“Çok teknik direktörle çalıştım. En anlaşamadığım Ziya Doğan’dı. Herkesin kendi karakteri var. Hayat böyle. Biz kendi işimizi o kendi işini yapıyordu. O ne istese yapıyorduk. Hepsiyle ben çok mutlu olarak çalıştım. Herkes geldi, gitti ama ben kaldım. Şimdi Ersun Yanal geldi ben gittim. Ben hocamı çok seviyorum, başarılı olsun istiyorum. Yeni takımda ya 11 numara ya da 61 numara giyeceğim daha belli değil.”
“HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM”
“Trabzonspor taraftarından özür dilerim. Ben gitmeyi hiç düşünmedim. Ama benim bir ailem ve çocuklarım var. Kimse bana kızmasın. Şimdi gidiyorum ama inşallah döneceğim. Futbolu burada bırakmak istiyorum. İnşallah Trabzonspor da bu sene şampiyon olur. Hepinizi çok seviyorum. Görüşürüz.”
Her oyuncunun yeri dolar. Hiçbir zaman oyuncular kulüpten büyük değildir. Yattara görsel olarak zevk veriyordu, çok iyi paraya satıldı. Trabzonspor bu para ile bir veya iki iyi isim kadroya katarak kadroda derinlik yaratabilir.
Yattara'nın LigTv'ye verdiği röportajı tüm Trabzonsporluların izlemesi gerekir bence ...
Yattara mantikli aciklamalar yapmis,kendi ailesinin gelecegini düsünmesi gerekiyordu.Bunda sonuna kadar hakli.Ama halen Trabzonspor´u cok sevdigini dile getirmis.Trabzonsporlu Yattara olarak anilmak istedigini söylemis,bence Yattara gitmek zorunda oldugu icin gitti,elinde baska sanslar olsaydi gitmezdi.
Ama yine de bu transfer 2 taraf icin de hayirli oldu...
"TRABZON BENİ GÖNDERDİ"
http://www.sporx.com/images/1/29/5577_B_yattara031.jpgTrabzonspor'dan Katar'ın Al-Sadd takımına transferi olay olan İbrahim Yattara, kendisini Trabzonspor Kulübü'nün gönderdiğini belirterek yönetime ve hakkında çıkan söylentilere çok kırgın olduğunu söyledi. Yattara, Trabzonspor taraftarını da çok sevdiğini vurgulayarak kendisini yanlış anlamalarını istemediğini söyledi.Katar'ın Al Sadd takımına 10 Milyon 800 Bin Euro karşılığında rekor bir ücret ile transfer olan İbrahim Yatara, dün gece Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek eşyalarını topladı. Kulüp yetkilileri ile görüşen Yatara, Trabzon'dan ayrılana kadar antrenman programı verildi. Bugün yardımcı antrenör nezaretinde çalışmalara başlayan İbrahim Yattara'nın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yerine TFF Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi'nde çalışması dikkat çekti. Bayramın ilk günü olmasına rağmen sabahın erken saatlerinde antrenman sahasına gelen Gineli oyuncu transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beş yıl önce geldiği Trabzonspor'a her şeyini verdiğini ancak bunun karşılığını alamadığını belirten Yattara, kulüp yönetimine ama en çok da hakkında çıkan 'Para için Trabzonspor'dan ayrılıyor' şeklindeki sözlere kırgın olduğunu belirtti.
"BANA 'NEDEN AVRUPA'YA GİTMİYORSUN' DİYORLAR, GEÇEN SENE BENİ AVRUPA KULÜPLERİ İSTEDİ, KULÜP BIRAKMADI, ŞİMDİ HATA BENDE Mİ?"
Trabzonspor'da 5 yıl forma giydiğini ve önemli başarılara imza atarak kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldiğini anlatan Yattara, kariyeri açısından Avrupa'da sayılı bir kulübe değil de Katar'a gitmesini eleştirenlere şöyle cevap verdi:
"Ben burada 5 yıl oynadım. Şimdi herkes 'Niye Avrupa'ya gitmiyorsun' diyor. Geçen sene beni Avrupa'dan istediler. İtalya'nın AS Roma takımı bana talip oldu. Çok büyük bir takım Roma. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Fransa'nın Paris St.Germain takımı beni istedi. Ama Trabzonspor beni bırakmadı. Şimdi hata bende mi? Bence hatayı Trabzonspor yaptı. Ben üzgünüm ama kariyerime bakmam lazım" Yazılıp çizilenlerin aksine kendisini Trabzonspor Yönetimi'nin satmak istediğini ifade eden Yattara, "Yönetime kırgınım. Herkes 'Yattara gitmek istiyor' diyor. Böyle bir şey yok. Trabzonspor Kulübü Ankaraspor maçından sonra beni satmayı düşündü. Ben gitmek istemedim. Yani kulüp beni satmayı düşündü, o yüzden ben de gittim. Şimdi bu transfer sebebiyle herkes bana kötü şeyler söylüyor. Ben Trabzonspor taraftarını çok seviyorum. Bu takımda 5 yıl oynadım. Trabzonspor'a her şeyimi verdim. Transferimden de kulüp büyük para kazandı. Ama söylentiler beni çok üzüyor. Gerçekten çok üzgünüm" diye konuştu.
"ZOR OLSA DA TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYON OLMASINI ÇOK İSTİYORUM"
Trabzonspor'un şampiyonluğa oynadığını ve şampiyon olmasını çok istediğini belirten Yattara, "Ben Trabzonspor'un şampiyon olmasını çok istiyorum. Çok zor ama bunu gerçekten istiyorum" dedi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in "Bir Yattara gider, bin Yattara gelir" şeklindeki sözlerini değerlendiren Yattara, "İnşallah Trabzonspor'a başka oyuncular da gelir ama başka Yattara gelmez. Çünkü dünyada bir tane Yattara var" diye karşılık verdi. Trabzonspor'dan sadece para için ayrılmadığının altını çizen Yattara, ülkesi Gine'de büyük bir ailesi olduğunu ve bunlara kendisinin baktığını hatırlatarak ailesini de düşünmek zorunda olduğunu ifade etti.
Türk vatandaşlığını almak için başvuruda bulunan Yattara, bu kararından vazgeçmediğini ve Türk vatandaşı olmak istediğini vurguladı.
30.09.2008Kaynak : İHA
katar takımı parayı yatırmamıs bu aksam 6 ya kadarda yatırmassa bu transfer olmucakmıs aslında bu haber sevındırıcı ancak yattara eskısı gıbı oynarm eskı verım alınırmı takım ıcındekı huzur nasıl olur onu bılememe
Yaptığı açıklamalara göre bence Yattara haklı. Eğer para için gidecek olsaydı Trabzonla sözleşmesini uzatmaz Fransa'ya giderdi
Can Karyağdı Ligtv'de Futbol Gündemi'ne baglandı ve şuana kadar hesapta herhangi bir hareketlenme olmadığını ve akşama kadar para yatmaz ise Yattara'nın Trabzonspor ile akşam antremanına katılacağını söyledi ..
Yattara Trabzon'da kaldı
Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara'nın Katar Kulübü Al Sadd'a, transferi gerçekleşmedi. Katar Kulübü bordo-mavili takımın hesabına transfer bedelini yatırmayınca Gineli oyuncu Trabzonspor'da kaldı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 16.00'da toplanan Yönetim Kurulu, Yattara transferini görüşürken, bu süre zarfında ise Katar kulübünden gelecek olan haber beklendi. Ancak Al Sadd Kulübü Trabzonspor ile İbrahim Yattara'nın transferi konusunda bağlantıya geçmedi. Katar kulübüne süre veren bordo-mavili yönetim, bu sürenin dolması üzerine bu transferi gündeminden kaldırdı. Bordo-mavili kulübün konuyla ilgili olarak bir açıklama yapması bekleniyor.
07.10.2008
Kaynak : İHA
Bu saatten sonra hayır gelmez. Yanal tamamen yattara'ya olan güvenini kaybetti. Al Sadd ise mükemmel bir oyun oynuyor olabilir. Şu an ne Yattara Trabzona yararlı olur nede Trabzon Yattara'ya. Mecbur satmak zorundalar. fiyat düşürmek isteyebilir katar klübü :)
Ersen Martin Gibi Oldu Neyse Yine Gider Bence Yattara
Bizim millet balık hafızalı.Gelir yine 2 uyduruk hareket yapar her maç, sonra yine taraftarın sevgilisi olur.Giderken söylediklerini asla unutmayacağım, bu adamın takımda kalmasını hazmedemiyorum yaptığı açıklamalardan sonra.Karadenizspor'a gönderilsin..
Aman yine Ersen Martin gibi olmasında Trabzonun böyle durumlarda sabıkası kabarık
Parayı onLar yatırmamıs Ersende sözLeşme bitişinde anLaşıLma oLayı mı ne oLmuştu
Bu ne bicim is yahu,Katar kulübünün yaptigi ayiptir.Yattaranin durumu ne olacak simdi ?