Tebrikler Kayserispor umarım 5-6'yı yeriz...
Aragones istifa, Aziz Yıldırım istifa bize bu şaheseri izlettiğiniz için.
Printable View
Tebrikler Kayserispor umarım 5-6'yı yeriz...
Aragones istifa, Aziz Yıldırım istifa bize bu şaheseri izlettiğiniz için.
Aragones. ilk yarıda 3 oyuncu değişikliği yaptı..Bakalım 2.yarı neler olacak..
Kayseri'yi Gökhan ve Emre'yi sakatladığı için ve 2 tane gol attığı için tebrik ediyorum.
Adamlara helal olsun bizi oynatmıyorlar. Umarım şöyle 3-4 tane daha atarlar. Bu takımı bu hale getirenler utandın. 3 kulvarda yeterli kadromuz gerçekten harikalar yaratıyor. Teknik Direktörümüz disiplin ile herkesi hizaya sokuyor. Aynen devam...
Dede kendini kovdurarak kolay para kazanma peşinde. Böyle bir değişikliğe başka senaryo bulamıyorum. 3. lig takımını çıkarıp Fenerbahçe forması giydirseler daha iyi bir Fenerbahçe izlerdik herhalde.
Yönetim bu sezon bizi kandıramadı sadece kendilerini kandırabildiler. Başkan'ın yeterli gördüğü kadro işte bu. Mahmut Uslu'nun sakatlığından dolayı İspanya Milli Takımına giremedi dediği Josico'nun yüzünü gören cennetlik. Hoş oynasa da farkeden bir şey olmayacak.
Köklü değişiklikler gerekiyor.
Taraftarların 'Gençfenerbahçeliler' diye tempo tutması lazım .. Bu statta bu atmosfer gerçekten yakışmıyor ..
Yetiş Aurelio!
Taraftar diyorsun ama onlar ne yapsın. O kadar emek harcayıp oraya ailelerinden veya sevdiklerinden 2-3 saat çalıp geliyorlar. Üstelik bütçelerini zorlayan paralar veriyorlar. Gördükleri ne koca bir HİÇ.
Yahu yenmelerini de bıraktım koşsunlar yahu pres yapsınlar mücadele etsinler. Küme düşmemeye oynayan takımlar gibi kalemizin önende pas yapıyoruz. GÜİZA ileride tek başına koşuyor. Eğer büyük takım isen oyununu karşı takıma kabul ettirmen lazım ama biz onların oynamasını bekliyoruz ve arada hata yaparlarsa gol atarız diye bekliyoruz. valla NTV de RIDVAN' ın yorumlarını bu akşam kaçırmayın derim çok mantıklı şeyler anlatıyor.
Neyse baya sinirlenmişim Takıma.
Üç hafta sonra Arsenal maçı var. O maça çıkmayalım daha iyi. Kadıköy'de hezimet görmek istemiyorum. Zaten bu maçtan sonra Aragones kovulur. He kovulmassa Aziz Yıldırım kendi gider.
Daha ruhlu oynayacaksa PAF takım çıksın sahaya. Gençlere şans tanınsın.
Kalede Volkan Babacan, Defansta genç bir oyuncu vardı o, forvette ilhan, ortasahada Gürhan oynasın. Eminim daha iyi oynarlar.
Önümüzdeki haftalardaki Arsenal ve Galatasaray maçlarına gitmeyi düşünüyordum bu oyundan sonra stadın önünden geçmem.
tek kelimeyle rezillik !!!
2 Bin kişi önünde bile oynarken taraftardan etkilenirdim ben. Futbolcuların üstündeki baskıyı gerçekten anlayabiliyorum. Uğur top süremez halde taraftar yuhalar mı diye korkuyor resmen. Bu kadar sabırsız bir taraftar topluluğu daha görmedim. En ufak harekette yuhaaaa...
Paf takım bugünde kazandı. 6 maçta 5 galibiyet paf kadro daha iyi oynar. Gitti Deniz'i oyuna aldı daha hangi mevkide oynadığını bilmiyor Gürhan'ı alsa daha iyi zaten Tümer'i oynatmayan bir adama ben teknik adam demem.
Arsenal PORTO karşısında oynadığı oyunu oynarsa bize 10 atar kesin.
takım berbat durumda.yanılmıyasam rakip kaleye şutumuz yok.taraftarda tepkisini alkışayarak koyuyor ama spiker olayı başka yere çekiyor.İlk alkışlayan tribün Fenerium alt tribünü şeref tribününe döndü ve alkışlamaya başladı sonra Maraton'u gösterdiler zaten onlarda şeref tribününe dönük olduğundan düm düz durup alkışladı ama spiker hemen taraftar kayseriyi alkışlıyolar diyor.Halu ki taraftar yönetimi protesto ediyor.
Aziz yıldırım ın sezon basında "yürüyerek sampiyon olacak" dedigi takım bu takım mıydı ?
3 oyuncu değişikliğinide yaptı hoca ve takımda hücumcu olarak Güiza,İlhan birazda Kazım var.Bakalım ne olacak umarım Kayseri geriye çekilmez.
Fenerbahçe çok çok kötü oynuyor adam gibi atak yapamıyor adeta.Kayseri'de Aghahowa'nın nimetlerinden yararlanarak defans arkasına sarkarak iki gol attı gel gör ki Volkan akıllanmıyor bir türlü.
nese şöyle düşünüorm yavaştan bilet fiyatları düşmeye başlar. Şu takım için seneye 30 bin kişi gidip kombinede almaz onlarda azalır. Seneye öğrenciler olarak biz maçları izleyebiliriz herhalde inşallah tabi...
Tamam EreN anlıyorum da bu taraftar bu zmaana kadar birşey demedi. Demedi de ne oldu uğur gene pas yapamıyor. Roberto desen soldan sağa top atıp duruyor. herkesin sabrı var ama. Bende çok doğru bulmuyorum yuhalamaları ama herkesin bir sabrı var. ;)
İkinci yarıyıda izleyeyim bari. kayseri oynasa da bari kendi takımımıdan zevk alamıyoruz onlardan zevk alalım.
Batuhancığım, nerede görülmüş teknik direktörün kovulup da başarının geldiği? Bayern iki yıl önce hocasını kovdu, başarısız oldu. Aragones'le devam edilmeli, Yıldırım'ın da bir yere gittiği yok, her başarısızlıkta başkan gitseydi bugünlere gelemezdik.
Taraftar futbolculardan daha fazla terledi.
Sabır konusunda haklısın tabi, ama geçen kiev maçında sinir krizlerine girdim taraftarın yoğun stresinden.
Bakalım taraftar ikinci yarıya bağırarak başladı. Böyle gidecek mi?
Uğur çizgiye indi eren, gördün mü taraftar sesini azcık yükseltince eli ayağına nasıl karıştı.
Ahh Tümer ahh.. nasılda hırsla bakıyorsun maça..
Kayseri iyi geldi ama son vuruşlarda çok kötüler ..