Tebrikler cimboma.
Printable View
Tebrikler cimboma.
Dün gece resmen mest oldum.Son yıllarda Avrupa maçları bazında izlediğim en iyi Türk takımı performanslarından birisiydi...
G.Saray'ın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu bir kez daha anladım.Kewell,Linderoth,M.Topal,Barış,Nonda gibi isimler yokken bile Baros,Ü.Karan,Ayhan,Arda,Lincoln,Meira'li mükemmel kadro sahada adeta ders verdi.Tam anlamıyla "futbol" izledim.İnanılmaz haz aldım maçtan.Yardımlaşma üst düzey,yürek ve istek hat safhada,sürekli paslaşma ve çeşitli hücum varyasyonları.Tam bir Avrupa takımı gibiydi G.Saray.Bunun sebebide futbolu bilen ve futbolu futbol gibi oynamaya çalışan oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olmasıydı G.Saray'ın...
Benfica kadrosunu gördüğüm zaman zaten G.Saray'ın maçı kazanabileceğini düşünmüştüm.Orta sahayı Katsouranis ve Yebda'ya bırakmışlar.Di Maria,Reyes,Gomes ve Suazo'yu yollamışlar ileri.Nasıl olsa biz bu hücum hattıyla yediğimizden fazla atarız mantığıyla bakmışlar maça heralde.Ama öyle bir savunma gördülerki karşılarında şaşırdılar.O savunmayıda aştıklarında De Santics devleşti.Ayhan,Meira,Lincoln üçlüsü Katsouranis ve Yebda'yı ezdi zaten.Geriside Baros ve Ü.Karan'a kalmıştı.Ü.Karan görevini yaptı golünü attı.Baros ise girdiği pozisyonları değerlendiremeyerek farkın açılmasını engelledi bir bakım.Arda her zamanki Arda'ydı zaten...
G.Saray bu üç puanla gruptan çıkmayı garantiledi büyük ölçüde...
Tebrikler G.Saray...
Vayy be hiç beklemiyorum böyle oyun skor..Ne diyeceğimi pek bilmiyorum..:D
Maç öncesi dediklerimde beni utandırdırdılar helal olsun.!!!
Evet şimdi benim sıcak kanlı sabırsız insanlarım parmak kaldırsın.
Skibbe gitsin diyenler. Kewell geldi Arda'nın mevkiisi değişti. Etkinliği azaldı. Meira çok ağır diyenler. Skibbeye Meira ön libero oynarmı diye hesap soranlar.
Çıksın bi karşıma.
Skibbe geçen yıl Leverkusen e oynatıyordu bu oyunu. Şimdide bize oynatıyor. Hızlı, akıllı... Eskisi gibi şişir Hakan'a hurrraa hücuma taktiği değil
2 pas şut gol
duvar pası gol korner gol...
Yorgun takım 10'a yakın sakatı var (10 yıldır da görmedim böyle şey)
ona rağmen bomba gibi gidiyoruz. Ligin 28-30. haftalarında puan farkıyla Galatasaray şampiyonluğu garantiler dedim lig öncesi.
Feldkamp gönderilince yazı yazdım gıptayla bakılacak günler gelecek 3-4 sene çok güzel şeyler yaşayacağız dedim. Feldkamp temel attı. Şimdi biri gelecek ve Galatasarayla beraber yükselecek dedim.
Sabırsız halkım çok uğraştı göndermek için sabote ettiler resmen. Kendi ülkelerine zarar verdiler. Ama gönderilmedi Skibbe. Osmanlı Ankara savaşından sonra bocalama dönemine girmişti. Galatasaray'da bir Ankara savaşı başlatılamadı. Ha olurda gönderilirse bir kaç ay çalkantılar olur. Ama yine de bu kadro bu temel yıkılmaz kolay kolay.
Güzel günler göreceğiz. Mutlaka göreceğiz.
Galatasaray çok güzel oynadı ikinci golümüz güzel bir organizasyona örnek oldu.Mutluyuz huzurluyuz darısı Fenerbahçe'nin başına
Öncelikle Galatasaray'ı can-ı gönülden kutluyorum.Gerçekten tebrik edilecek bir performans sergilediler dün akşam.Ben maçın Benfica'nın sahasında olmasından ve kaliteli bir kadroları olmasından dolayı Benfica kazanır diye düşünüyordum fakat Galatasaray onca eksiğine rağmen sahada aslanlar gibi mücadele etti ve zorlu Benfica deplasmanından 3 puanla dönmesini bildi.Tekrardan tebrik ediyorum..Maça gelirsek ilk yarıda başa baş bir mücadele vardı.Benfica daha net pozisyonlar bulan taraftı.Fakat bu şansları değerlendiremediler.De Sanctis'in Souazo'nun şutunu çıkardığı pozisyon maçın kırılma anlarındandı.2.yarıda Galatasaray maçın tek hakimi pozisyonuna geçti.Fakat 2.yarının başında Emre Aşık'ın Souazo'nun pozisyonunu bozduğu an yine maçın kilit anlarındandı.Bu pozisyonun kahramanı Emre Aşık 5 dakika sonra golü atınca Galatasaray'ın işi kolaylaştı ve galibiyeti almasını bildiler.Böylece Galatasaray lider olmayı büyük oranda garantiledi.Son bir kez daha tebrik ediyorum..:k:
Ayrıca şöyle bir ilginç anektot aktarmak istiyorum.Sinan abinin yazısını görünce aklıma geldi.Çok keskin futbol yorumları olan Galatasaraylı bir arkadaşım var.Kendisi benimle futbol konuşulmayacağını söyler hep.:icon_smile: Bugün Skibbe'nin Baros'u sağda başlatmasının ne kadar yerinde bir karar olduğunu düşündüğünü söyledi.Sonrada ekledi.Bunu Skibbe'den başkası düşünemezdi.Bende düşündüm acaba Galatasaray bu maçı kaybetseydi Baros'ta sağda oynar mı be kardeşim diyi düşünüp Skibbe'ye yüklenirmiydi diye fakat bunu dile getirmedim tabii.Pek anlaşamıyoruz çünkü futbol konusunda..:icon_smile:
http://img444.imageshack.us/img444/2223/skibbezb5.jpg
Aslan kükremiş geliyor...:)