Oyunda forvetler biraz garip.
Finishing'i 14-15 olan Mehmet Yılıdız gol atamzken 10 olan Herve Tum neredeyse gol kralım olacaktı :)
Printable View
Oyunda forvetler biraz garip.
Finishing'i 14-15 olan Mehmet Yılıdız gol atamzken 10 olan Herve Tum neredeyse gol kralım olacaktı :)
idda ediyorum bu oyunda hiç kimse kötü veya orta halli bir takım alıp başarılı olamaz denemediğim taktik kalmadı yeter ya oyunu iice bitirmişler:0:
tüm maçlarda tek kala oynuyprum.. ortalama hermeçta 15 e yakın şutum oluyo kaleye ama kaleyi tutturamıyolar.fenerbahçeye giovani dos santos agüero keirison huntelaar ı falan aldım adamlar gol atamıyo.. ama adamlar kaleye 2 şut çekiyolar maçı da 2-0 alıyolar. mesela interle bi maç yaptım 13 şut çekmişim onlar 4 şut çekmiş ve maçı 3-0 kaybettim. buna bi çözüm bulmak için bana yardım edeblirmisiniz ?? :S:S
Oyunu gerçekçi yapacam diye mahvetmişler.Madem gerçekçi yapıyosun senede kaç maçta kaleye 20 şut çekersin.Bence olsun olsun 3-4'tür.O maçlarıda tahminim 3-0 veya 4-0 alırsın.Ama yok bu fm serisinde 2-3 maçta bir kaleye 15-20 şut çekiyorum.Skora baktığımda kısır,ya gol yok ya 1-0 almışım.Saçmalık.
kardeşim aynen dediğin gibi sonuna kadar katılıyorum sana rakip maç boyu en babası 5 şut çekiyor 2 si gol ayar oldum valla:0: ben 16 şut çekiyom en fazla 1 tanesi gol oluyor
birde bi maç yaptım trabzona karşı ben kayseriyi çalıştırıyorum 6-4 heyt dedim be basket oynuyoz resmen 2-0 dan 6-4 maç verdim
Her maç kaleye en az 25 şutum var 40-45i gördüğüde çok oldu.İsabetli şut olmadıktan sonra 100 şut çeksen ne olur!!!
Forvetlerimden çok kanat ve amc oyuncularım gol atıyor.Baktım forvetlerden ekmek yok orta sahaya iyi şut çeken adamlar aldım uzun şut attırıyorum çok deli goller oluyor.E:0:n iyisi tek forvet arkasına 2 kanat oyuncusu 1amc koymak.prensibim ŞUT ÇEKMEDEN GOL OLMAZ!!! :)
Ama bi yerden sonra golcülerde gol atsın istiyor insan ama yapcak bişey olmadıktan sonra idare ediyoruz.demokraside çareler tükenmez :)))
karsi karsiya gol atamama olayini ben oyuncuma kaleciyle karsi karsi kaldiginda yapilmasi gereken seyleri ogretmeye calistim
ornegin
" asirtma yapmayi sever "
" plase sutlar "
ha bi de unutmadan...sadece spiker e ayarlayınca insan cok fazla sinirlenmiyor. ve bakiyorsunuz patir patir goller geliyo ..ben de cok sinirlendim bu sorunu barca da da yasadim bayernde 5 ay lider goturdugum ligde sampiyon olamadim fenerbahceye dunya yıldızlarını getirip 4.5. bitirdim. ama sabredip azmedip basarılı olana kadar oynamaya devam ediyorum...su anda durumum iyi forvetlerim ortalama 15-20 gol atıyor..zaten gerçek hayatta da öyle.
Arkadaşlar ben bütün yorumları okudum oyunu bitirmişler önceki serilelerde başarılı oluyorduk bunda olamıyoruz zayıf takımla kimse birşey yapamaz falan gibi yorumlar va genelde ben sunu soruyorum bu forumda kariyer hikayeleri denilen bir bölüm var kimsemi o bölümü takip etmiyor?En basit örnek oraya baksanız sanırım sorununuzu çözersiniz.Ben cm01/02'den beri bu seriyi oynuyorum sezon başı 40 ila 70 gol atan oyuncular görüyorduk önceki serilerde özellikle cm4'te.Gerçek hayatta böyle istatistikler yok doğal olarak bu oyunda da yok ben Ts ile ilk sezonda şampiyon oldum Tsl'de Gökhan Ünal 23,Umut Bulut 21,İsaac 9,Ergin Keleş 6 gol attı.H.Berlin ile 3'üncü sezonda CL'yi aldım kariyer hikayelerinde mevcut konu Cardozo tek forvet 25 golun altına düşmedi.Antrenman çok önemli oyuncularınızın özelliklerine göre idman yaptırın herkese yani her forvete aynı her orta saha oyuncusuna aynı idmanı yaptırmayın.Golculere bol şut çalıştırın en fazla lig başladıktan 2 ay sonra patır patır atmaya başlarlar tabi onları pozisyona sokabiliyorsanız.He pozisyona giremiyorlarsa zaten taktikte sorun vardır.Arada şansızlıklar olmayacakmı olacak tabi Fener'in Denizli'de nasıl şampiyonluğu bıraktığını herkez biliyor.