Burak bende cevapladm 20 dk önce (: Turgut abide cevapladı (:
Çokmu zor nee yaa bide Mustafa abi bugün geçsin bir soru hakkında birşey sorcm
Printable View
Burak bende cevapladm 20 dk önce (: Turgut abide cevapladı (:
Çokmu zor nee yaa bide Mustafa abi bugün geçsin bir soru hakkında birşey sorcm
Eh biraz zor olabilir haklısın. Ama zaten 12 soru var. Diğer yarışmaları bundaki eleştirilere göre şekillendiririz. Soru sayısı ve süre düşünülebilir. En çok doğru en iyi sürede yapanlar ki şu anda baktığımda durum hiçte fena değil :)
o zaman ben 2. oldum :)benimde bir iki eleştrim olacak ama zamanı değil sanırım şu anda :)
Siteye girişte sorun yaşıyorum Mustafa abi :s
ilk katılımcı Bedlamite :)
Eposta adresi ve şifreni girdiğinde sorun olmaması lazım
ayrıca sormak istediğim birşey var kendi sonuçlarımızı görebilecekmiyiz ve ne zaman göreceğiz ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilk katılımcıya eşantiyon birşey yokmu Aral ticaretle bi görüşsek falan :D
Tamam mail adresi gerekiyormuş :D
Bu arada sorular çok zor full salladım :p
Mustafa abi sen şimdilik kim birinci onu açklasan :p ilk katılanların hatrına :p
yok yok acıklamasın moraliniz bozulmasın İsmail :D
Ben nasılım ben nasılım abi :D
bende katıldım şimdi sorular çok zor yav
bir eleştride benden sürenin oldugunu göremedik bile ayrıca 20sn kesinlikle hiçbir soruyu cevaplandırmak için yetmiyor.
yok :) zaten okumak ve cevaplamak o kadar suruyor düşünme payı mağalesef yok internetteki birçok ödüllü bilgi yarışmalarıda 30 sn den ibaret bilgi olsun diye söyledim.
2.günde 30'a yükseltiriz bizde :D
Yarışmada kim önde güncel bilgiler mi abi? Şu anda 2. sırada görünüyorum ve 1. ile aramda ne kadar fark var onu öğrenmek istiyorum gün sonunda artık. 2 soruyu sallamıştım, onlar tutmadı sanırım.:D
Güzel bir olaymış..
Oyunu alacağımdan veya isteğimden cevaplamadım merakımdan dolasıyla cevapladım, ama yüzde doksan yanlıştır..
böyle fırsatı sunduğunuz için teşekkürler.
1 soruya cevapla diyorum 2 soru gidiyodu öyle 3 sorum yandı.
Benimde bahsedildiği gibi oldu. Cevaplamadığım sorular bilmediğim bir şekilde atladı.
Ama çok zevkliydi. Akan saniyeler atmasyon :zuhaha
baya bi zorladı sorular.Gerçi ucunda orjinal fm var o kadarda olsun:)
Bi kac soru da zorlandım özellikle...Hele bana yakısmayan bi hata yaptım ki:(
offf yaaa...Heyecandan galiba çok çok basit bi soruyu bilemedim. :( zaten 1 sorumda süreden yandı :(
Site açılmıyor ;)
Bir-iki sorum "Oturumunuz" sonlanmıştır diyerekten yandı. Keşke hatasız yapılıp karşımıza konsaydı.
Offf Hepsini salladım..Çok kazıktı yaa... Bir bilgi yokmu kim önde gidiyor kim çok kötü fln?
Oturum sonlanma olayı sunucudan kaynaklanan aşırı yüklenmeye denk gelmiştir haliyle tüm oturumlar sıfırlanıyor.
Bir iki soruyu atlatan olay; cevapla buttonuna abartı bastığınız taktirde olabilir diye tahmin ediyorum. Bunun dışında ekstradan soru atlatacak bir durum zaten söz konusu değil.
Başka bir problem yok 100lerce kişi katıldı ve katılmaya devam ediyorlar. Tek şikayet google'dan arama yapacak vaktimiz olmuyor süreyi yükseltin diye ama böyle birşey yaparsak sanırım 12 sorunun 10 tanesine bile doğru cevap verebilen kişilere ayıp olur.
Yarışmada kim önde?
yasinxx najera ibsirt53 jankatcug Karizma_Aykut
Bu önde olanlar en cabuk yapanlar mı?
Bu arada en cok dogru cevabı veren 1.olacak galiba ama bence şöyle olsun; tahmin yarışmasında olduğu gibi en az yapılan soru 12 puan sonra 11 diye gitsin en çok yapılan soru'da 1 puan olsun.Ve burda puanlar eşit olursa en cabuk yapana bakılsın..