Böyle saçma haberleri taşımasak şuraya.Adi herifler ne sallayacaklarını şaşırdılar...
Printable View
Böyle saçma haberleri taşımasak şuraya.Adi herifler ne sallayacaklarını şaşırdılar...
Evet doğru olaylar var ama Alen abi ile alakası yok olayın.Alen abi setteydi bu maçta.Bir ara koridorda olay oldu onu ayırmaya indiler.Yoksa Alen abi setteydi...
Ama farklı olaylar ve olmayada devam edecek.Önümüzdeki haftalarda canlar yanabilir...
Olacak gibi değil Eren.Olsa sezon başından beri olurdu.Olmuyor,sonu kötü yani bu işin...
E. Saglam 6 macta 14 puan
M. Denizli 8 macta 11 puan
Daha cok aricaklar cok. Demiroren kesin gitmesi lazim, futboldan pek fazla anladigini sanmiyorum
E.Sağlam'la M.Denizli'yi kıyaslamak olmaz şu aşamada...
Ama Yıldırım Demirören'in futboldan ve yöneticilikten anlamadığı kesin...
Kıyaslamak olmaz ama gelen gideni arattı orası doğru :)
Kıyaslamak değil de M.Denizli'nin E.Sağlam dan hiçbir artısı yok. M.Denizli ofansif oynatıyor diyordunuz ama Ankara maçında golü Zapotocny attı. Sahaya sürdüğü kadro da tartışılır. Tabi bunların hiçbiri Y.Demirören'in Kötü bir Başkan olduğunu değiştirmez.
M.Denizli geldiğinden beri benim tek mutsuz olduğum maç Ankara maçıydı.Yenildiğimiz Kayseri,F.Bahçe ve berabere kaldığımız Bursa ve Sivas maçlarında bile oynanan oyundan kendi adıma memnundum.Ben henüz M.Denizli'yi yargılama ve eleştirme hakkına sahip olduğumuzu düşünmüyorum.Devre arası olsun,ikinci yarıda oynandıktan sonra ancak sezon sonu onun muhasebesini yapabiliriz...
Ertuğrul hoca çok defansif oynatıyor diye şikayetçiydik.Mustafa hocada aşırı ofansif oynatıyor takımı şimdide.Öyleki Ankaraspor'a evimizde çok pozisyon verdik son karşılaşmada.Keza ondan önceki Fenerbahçe maçında yine öyle.Ondan önceki maçlarda durum pek öyle değildi aslında.Bursa ve Kayseri maçlarında pozisyon bile vermedik rakiplere.Mustafa hoca döneminde bir türlü istikrarı sağlayamadık.Zaten sorunda bu.Üst üste galibiyetimiz yok.Bu durumda sıkıntı yaratıyor.Ama Anıl'ın dediğine katılıyorum.Başarılı veya başarısız olduğu konusunda ancak sezon sonu bir şeyler söyleyebiliriz.Ben bir Beşiktaş taraftarı olarak bu sezonki şampiyonluk beklentimi minimuma indirdim o ayrı konu..