Bilmiyormuydun yahu?
Bu arada maçı var yazacağıma yapıyor demişim,dandik bir cümele olmuş,şu düzenle butonu niye olmaz ki ya?:)
Printable View
Bilmiyormuydun yahu?
Bu arada maçı var yazacağıma yapıyor demişim,dandik bir cümele olmuş,şu düzenle butonu niye olmaz ki ya?:)
Yok Abi Haberim Yoktu:D
Nasıl Sivssporlusun sen...:)
ŞL'de de bu skorları göreceğiz.Sivas'ın oyun sistemi Türkiye sınırları dışında zayıf kalıyor.. Geçen yılda Braga'ya bu skorlarla elenmişlerdi.
allahtan şamp. olmadılar yoksa direkt gruplarda barça artık 39 mu atar napardı
İşte ben buna karsıyım Sivas cıkar fark yer diyoruz peki diger türk takımları sanki cok sükse yapıyorlar her yıl avrupada degil mi ?
Çok zor ihtimal bile olsa şl ye kaldılar degilim Sivas oradan gelen paraya bakar bi nebze yok fark yemiş pek ilgilenmezler sonucta kapasitesi bu kadar...
Hazırlık macı skor olarak konusulmamalı oyun olarak konusulmalı.
5-0 gibi bir skor gelince ister istemez odak noktası oluyor,ama hazırlık karşılaşmasında Sivasspor'un oyun felsefesi konuşulmalı,Bülent Uygun muhakkak bu maçtan gerekli dersleri çıkartacak ve takımına yapılacakları aşılayacaktır.
Konunun Sivasspor Transfer Haberleri olduğunu hatırlatırım.:)
5-0 Yenildiğimiz Maçta Rezil Oynadık Ama Toparlanırız İnanıyorum Buna Ben
5 Gol Yememize Rağmen Yasini Çok Beğendim Ben Çok İyi Transfer Gerçekten
Ayrıca Spiker Ağzından Kaçırdı Sivasspor Bir Güney Amerikalı Futbolcu İle Pazarlıkta Diye Bu Futbolcuda Dayro Moreno Yüzde 90 Bitti
Moreno mu :s
Omotoyossi, Agbetu, Kamanan, Mehmet, 4 tane forvet yokmu Sivas'ta. Ortasaha ve defansa takviye gerekli bence Sivas için. ŞL'de mücadele edecek daha iyi bir ortasaha kurmalılar.
Mustafa abi şöyle düşünüyor sanırım Bülent Uygun.AMC Moreno WG Agbetu Omotoyossi Tek FC M.Yıldız(Ersen).AMCye Cihan Yılmazıda aldılar ama :).
5-0'lık maçta gördükki Sivas'ın defansif anlamda daha çok yok alması gerekiyor Avrupa'da..Bunun yanında güçlü bir orta sahada gerekiyor..Yol geçen hanı gibiydi dün göbek..Maç 5-0 bitti ama 6-7 bile olabilirdi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5-0'lık maçta gördükki Sivas'ın defansif anlamda daha çok yol alması gerekiyor Avrupa'da..Bunun yanında güçlü bir orta sahada gerekiyor..Yol geçen hanı gibiydi dün göbek..Maç 5-0 bitti ama 6-7 bile olabilirdi..
not:Dogrusu bu şekilde olacak..Lanet olası düzenle butonu:)
Ben katılmıyorum burdaki eleştirilere. Dün Sivas yeni transferlerini denemek için öyle çıktı. Normal kadrosu olsa bu kadar kötü olmazdı. Yıllardır sol bek oynayan Faruk AMR gibi oynadı. Mehmet Yıldız gibi ileride top tutacak adam yoktu. Veya Ortasahasındaki eksik adamları saymama gerek yok herhalde. Daha hiçbirşey belli değil. Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar bu kadro kaç kere değişecek belli değil.
Şunu Söyleyeyim Faruk Bayar Bu Takımın Standartında Bir Oyuncu Değildir Gider İnşallah
Ayrıca Hocamız Bülent Uygunu Hakaret Eden Bir Trabzonspor Taraftarı İle Kaleci Antrenörümüz Murat Göksu Kavga Etmiş
Taraftar Şikayetçi Olunca 3 Saat Karakolda Kalmış
Murat Göksunun Davranışını Tasvip Etmesemde İyi Olmuş Sivaslılar Ses Çıkarmadıkça Başta İnternet Alemi Olmak Üzere Trabzonlu Taraftarlar Pek Çok Yerde Çirkefleşiyorlar Eğer Ligin 1.Haftasında SİVASSPOR-trabzonspor Maçında Olaylar Çıkarsa Hiç Şaşırmayacağım
Dün oldugu gibi hiç bir zaman küfür eden bir taraftarı savunacak halimiz yok bu Trabzonspor taraftarı olsa bile..Şunuda söyleyeyim yarın Sarçoglu'nda İnönü'de biri yine Sivas'a küfür ederse onlaradamı saldırılacak..demek istediğim şu teknik heyet daha 'profesyonel' olmalı bu konularda..O bana sövdü çat bu böyle yaptı pat..Yenildin hakeme saldır..Olmaz böyle..Her yerde var küfür bak topçulara her yıl ana bacı kalmıyor adamlarda hepsi söven taraftaramı dalsın..Adı üstünde taraftar..Bir olmamalı topçu ve ya teknik ekip onlar ile..
Ayrıca biz olay çıkarmayız Sivas'ta geliriz paşa paşa maçımızı izleriz..Gidip Sivaslı'larla kavga edecek halimizde yok..Takımını sevmiyor olabilir taraftar ama unutmayın olaylı maçta Sivaslı kardeşlerimiz tribünde dururken hiçbir zarar görmemişlerdir..Ekleyeyim eger olası bir Trabzonspor galibiyetinde eminimki Bülent Uygun öderliğinde 'kavga politikası' izlenecktir..Eminim buna..Her zaman olan şeyler..Ama dediğim gibi bizi dost bileni bizde dost bilriiz..Gerisi onların sorunu (::)
Bu arada sizin Murat Göksü denilen antrenörünüz sınır dışı edildi paşa paşa Türkiye'ye döndü (:
Maca gelip kufur edenede, o kufuru duyup efendi olmiyanada yaziklar olsun.
Maca dicek bisey yok, bence Bulent Uygun cok fazla revizyon yapti. Ben Herve Tum un gonderilmesine anlam veremiyorum, Agbetu nunda ondan iyi olacagini sanmiom
İşte Yiğido Bu!!
Hollanda´daki ilk hazırlık maçında fark yiyen Sivasspor dün Bulgaristan 1. Lig temsilcilerinden Lokomotiv Mezdra´yı yenerek gönül aldı.
Sivasspor Hollanda kampındaki ikinci hazırlık maçında Bulgaristan 1. Ligi takımlarından Lokomotiv Mezdra’yı 2-1 yendi. Bir gün önce Hollanda 1. Lig takımlarından Heerenveen’e 5-0 yenilen Yiğidolar karşılaşmaya kontrollü başladı. Rakibini baskı altına almaya başlayan ekibimiz 33. dakikada Kamanan’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Bulgar ekibi baskısını artırdı. 55. dakikada Podorov eşitliği sağladı: 1-1. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Sivasspor 69. dakikada Cihan’ın golüyle sahadan galip ayrılmayı başardı. Karşılaşmayı seyreden az sayıda gurbetçi Sivasspor lehine tezahüratta bulundu. Kırmızı-Beyazlı ekip hazırlık kampının üçüncü maçını yarın Meksika’nın Chivas takımıyla yapacak.
Kaynak:Fanatik
--------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni Transferimiz Cihan Yılmaz Golünü Atmış:)
tv verecek mi Chivas maçını? güzel-gollü maç olur gibi geliyor bana :)
Evet Nerzhull MaçI Verecek Trt 1
Hazırlık Kampının 3.Maçında Chivas İle 2-2 Berabere Kaldık
Gollerimizi Yannick Kamanan Attı
Öte Yandan Omotoyossi Transferi Yattı Gibi Görünüyor
Oyuncunun Verilen Sürede Kampa Katılmaması Teknik Heyetimizi Kızdırmış
Erman'ı çok beyendim ben.Çok iyi transfer oldu Sivas için.Mbemba'da iyiydi.İlginç bir maç oldu :D.
ikinci yarısını izleme fırsatı buldum... bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama Sivasspor topla oynarken biraz panik oluyor gibi geldi bana. bir iki oyuncu haricinde gözlemlediğim bu oldu. Ersen Martin'i pek bi beğendim :) soğuk kanlı iyi top tutuyor, 2-3 kişiyle boğuşuyor ilerde bırakmıyor topu :)
Sivas'ın hazırlık maçı seçimleri de çok hoşuma gitti, Olympiakos ve PSV ile de maçlar yapacaklarmış.
Defans olarak eksikleri sürüyor Sivas'ın Chivas,Heerenveen gibi takımlarla da hazırlık maçı oynayınca daha çok ortaya çıkıyor bu sorun..Bilica 'nın gidişi bayagı etkilemiş defansif anlamda takımı..Bülent Hocanın buna çözüm bulması gerekiyor..
Hazırlık Kampının 4.Maçını 3-1 Kaybettik
Başabaş Oynamamıza Rağmen Duduyu Durduramadık
Olympiakos Takımına 3-1 Yenildik
Golümüzü Ersen Martin Penaltıdan Attı
Sivas, hazırlık karşılaşmasında iyi bir görüntü çizmedi. Belki rakipler güçlüydü belki takım fazla sıkmadı ancak ŞL'de takımların bu ayarda olacağı kesin. . .
Dün maçı izleyemedim ama daha önce izlediğim 2 maçta şunu farkettimki Mbamba daha çok tecrübesiz. Yasin - Sedat veya Murat Sözgelmez'i oynatmalı Bülent hoca. Agbetu'dan birşey olmayacağı belli. Kamanan - Sezer - Musa Aydın önlerinde Ersen martin veya Mehmet Yıldız çok iyi olacaktır. Agbetu - Mbamba'yla Şampiyonlar ligi hayal.
Şunu Söyleyebilirimki Bu Hazırlık Maçlarındaki Futbol Kesinlikle ŞL Maçlarında Olmaz Oyuncular Sıkmadı Sakatlık Vs Gibi Durumlar Çıkmasın Diye Ama Yinede Dün Kamanan Sakatlandı
Zaten Mehmet Yıldız Ve Sezer Badur Maçlara Yetişemeyecek
Birde Takımdan Başka Oyuncularda Sakatlansa Kötü Olur
İBB'den gelecek adamı değerlendirir o zaman. Abdurrahman'da inanılmaz düşüş var. İzlediğim maçların hepsinde orrdan açık verdi Sivasspor. Kademe hiç yapmıyo. Uğur Kavuk oyuna girdikten sonra etkisini gösterdi Chivas maçında. Onu denemesi lazım.