Kanka O parayla İyi Bir World Class Kaleci Al. :)
Bekliyorum. :)
Printable View
Kanka O parayla İyi Bir World Class Kaleci Al. :)
Bekliyorum. :)
Kimse gelmiyo kanka ne cech ne buffon ne casillas,adlere de vermeye kıyamıyorum paraları bakalım yardımcı antrenör bile tek eksik kaleci diyo:D başka önerileri bekliyorum kanka kaleci olarak.
Kanka Rene adleri al.
Sonra bana dua edersin ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kanka igor akinfeevi de alabilirsin :)
Hangisi daha iyi iş yapar kanka ya kalede:D
kanka rene adler bana daha agır basıyo ama
akinfeev daha genc. :D
Adlerin özellikleri daha iyi asenjo dan içime sinmyo bir türlü,zaten kalecilere bir türlü ısınamadım son oyunda:D gireyimde alayım bari ikisinden birini:D
:)
kanka adleri al :D
Bakalım kimi alcam acaba:DOyuna girdim kanka şimdi anlaşma sağladığım anda yazarım burdan kalecinin ismini.
tmm kanka bekliyorum
bncede adler olsun olmazsa akinfeev birde enyema'ya bak istersen..
Sinan Bolatı al. Kötü kaleci değil. . .
akınfeev ı al bence olmadı yanına adlerı de al ıkısı daha rahat olur
Kanka bekliyoruz yeni ssleri...
Len kanka nerelerdesin :D
Mefta:D....
burdayım yahu ne meftası:D kanka valla taktiksel sorunlarım nedeniyle açasım gelmedi oyunu bugün ilerleyen saatlerde belki açarım ama bilemicem:D:D
Sorunum aslında transfer parasının çokluğu fakat adamların gelmek istememesi,şöyle düşünün büsürü paranız var canınız dondurma istiyo alamıyosunuz bir türlü o dondurmayı,bunun üstüne eldeki şekerlemeleri de kullanıp güzel bir pasta yapamıyorum bakalım düşünüyorum hala ispanyanınkine benzer bir diziliş planlamaktayım her türlü taktiksel yardıma ihtiyacım var ben ederim diyosanız özelden ulaşınız:D:D
kalecisi olmadanda başarı gelmez :D paraya kıy al bir kaleci akınfeew suan hangi takımda bilmiorum yoksa cska damı oynuyor hala ama almalısın csk daysa kosa kosa gelir heralde :D
Asenjo var kalemde ya kalecisiz de değilim idare ediyo işte çocukçağız da:D o değilde taktik meselesi canımı sıkıyo çok bakalım nasıl halledicez
kanka benim kullandıgım editli taktikle 5 mac sabır lı bi şekilde oynarmısın ?
:D kendi yaptığım editli haliyle mi yoksa direk senin yolladığın haliyle mi kanka.parayla saadet olmuyo onu anladım ben:D
:Dkanka benim sana gönderdigim haliyle oyna :D
Kanka Saadet oLmaz Ama Baska Bişiy oLur :D mesela Leyla oLur :D Gamze oLur :D oLurda oLur :DBozma Moralini
Hahahahaha kanka güldürdün beni valla ya hahaha:D gönderdiğin haliyle oynarım ben çayımı bitirince artık ona göre yorum yaparız geçen sezonun sonunun ss sini koyayım bari ilk iş çayı bitirince sonra transferler falan bi giriş yapalım kariyere
Bencede kariyer hızlanmalı:D
başladık bakalım oynamaya,yalnız iyiki bi taktik yardım istedim f5 yapmama rağmen 1tane bile özel mesaj gelmedi:D:D:D:D ne diyelim kısmet:D
kanka bir msn kadar uzaksın :D ndn öm atim ki :D
Harbi ha kanka bendeki de soru:D geliyorum hemen msne.
Evet arkadaşlar site kapalıyken bitirdim ilk sezonumu,daha güzel ve etkili anlatmak isterdim son haftaki maçlarımızı benjani-caicedo forvetiyle çıkmak zorunda kaldığımız maçları man city ruhunu fakat olmadı işte:D son haftalarda büyük sakatlık sorunları da yaşasak yakaladığımız seriyle durumu lehimize çevirdik ve uefa-fa cup dublesiyle sezonu kapattık.transfer bütçesi olarak 360milyon ytl(180milyon paund)verdi fahim başkan ve en etkili şekilde kullanmaya çalıştık,dahası biraz sonra:D
http://img12.imageshack.us/img12/4313/ilkmh.jpg