Ortalık karıştı, Emre Aşık'ın kanaması var galiba, Lugano ile arasında bir şeyler oldu. Arda ile Semih de kapıştı resmen, Arda delirdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tribünlerde gaza geldi, facia olacak valla. :S
Printable View
Ortalık karıştı, Emre Aşık'ın kanaması var galiba, Lugano ile arasında bir şeyler oldu. Arda ile Semih de kapıştı resmen, Arda delirdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tribünlerde gaza geldi, facia olacak valla. :S
Afferim size :k:
rüyam çıkacak galiba:)
Semih, Lugano, Arda ve Emre Aşık kırmızı kart gördü.
2 takımında şampiyonluk şansı zora girdi.Beşiktaş şampiyon olur bu sene
Semih
emre
Arda
Sabri
hele şükür sabri'ye kırmızı verdi hakem..atılmadı mı sabri?:Q
yahu yeter be sabri yeter be yeter.. yeter yeter yeter... ne alıp veremediğin var şu emreyel be delirdim ya resmen bi insan bu kadar mı olur ya..
36 yaşındaki Emre fitili ateşledi saha fena karıştı son dakikada.
Sabri ve Emre B.'ye de Kırmızı kart gösterilmeliydi. Birbirlerini yediler, şahsen beni TV Başında deli ettiler.
Semih-Arda pozisyonunda Semih sakin kalabilseydi kart görmeyecekti, Lugano sarı ile kurtarabilirdi ama sanırım Emre ile yumruklaştılar.
Hepsine müstahak akılları başlarına gelsin.
Maçta çok kırmızı kart olacağı ve alt biteceği tahminim tuttu ama 1-0 yeneceğimiz tahminim tutmadı. Önemli olan Galatasaray'a yenilmemekti. BJK, Sivas, TS artık yarıştan koparlar...
Olduda bitti Maşallah . . .
Çoğu futbolcu ucuz kurtuldu.Daha çok kart çıkabilirdi.Fırat Aydınus'a dua etsinler.
İstediğimiz sonuç çıktı maçtan ,bu beraberlik çok yaradı bize...
2 takımda artık 3.lük küçük bi ihtimal 44 ve 5. lik için cekişir. Fenerbahce en azından FTK dan uefa bileti kapabilir bizim o sansımız da yok. Kartlar ve muhtemelen kapatılacak stad bizim için kötü olacak.
Keşke maçın içinde kart gösterseydide maç sonu bu olaylar olmasaydı !
http://img515.imageshack.us/img515/2910/adsz2m.jpg
No Comment (::)
Stadın kapanması önemli değil. Stad kapalı olduğunda nasıl oynadığımızı herkez iyi biliyor. Keşke her maç kapalı sahada oynansa diyorduk.
Zaten şampiyonluk gitmişti. Belki 2. lik olurdu bu maçla iki takım içinde o fırsatda kaçtı. 3. iki takımdan biri olur.
Bu arada az kalsın tribün çöküyordu :D
volkan demirelin terbiyesizliği sayesinde bir tribün çökecekti. ne güzel milli futbolcularımız varmış öyle. arda,semih,volkan,sabri,emre.
volkanı, sabriyi, emreyi bir nebze anlarım. ama arda ve semihin kavgası akıl almaz birşey.
Sabri'nin taraftarlığı profesyonelliğini gölgeledi, maç boyunca Emre'nin üzerine oynadı, o da zaten dünden razı, ikisinin de atılması lazımdı. Son çıkan olaylarda, Emre Aşık'ın başlattığı fikrine katılmıyorum, ben Lugano'yu geçen sene canlı izledim iki kere, sürekli sertlik ve tribünlere oynayan bir yapısı var. Emre Aşık'ın kanaması vardı. Sonrasında Arda'nın delirmesine çok şaşırdım, en son Bordeaux maçındaki kafa olayından sonra sakindi Arda, sanıyorum Semih'in bir hareketi var, resim de eklenmiş zaten. Sinirlerine hakim olamadı, bedelini de öder Arda bunun. Attığı yumruklar en az 3 maç ceza olarak geri gelecek. Şampiyonluk falan yalan artık, çok zor bir dönem bekliyor bizi.
Bülent Korkmaz lugano karıştırdı diyo. Adam Emre yerdeyken acele etsin diye kaldırmaya çalışıyo. Artis emre aşık luganonun elini itti. Ardından Mehmet Topal diklenmeye başladı. Kendisinde değil herhalde daha maçın heyecanı geçmemiş.
Lugano içerde emre aşığı yere indirdi. Sonra sanki birşey yapmamış gibi kaldırmaya çalıştı. Emrenin tepkisi "Hem yere indiriyor hemde kaldırıyor" düşüncesindendi. Tepkiside doğaldı. Mehmet topalda bunu gördü oda tepki gösterdi. Sonra zaten saha karıştı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eminim volkan kavgaya karışsaydı lincoln de girerdi ardından :D