Evet arkadaşlar takımı ve FM'yi özledik ilerlemeye devam.Maalesef transferde beklentilere cevap veremedik göndermek istediğim yabancılar için istediğim teklifleri alamayınca bende imseyi göndermedim hiçbir klupte para yok anlamadım ben bu işten hiçbirşey kimse para vermiyor.Adam kiralayacaklar kiralama bedeli olarak 1trilyon öneriyorlar mesela kabul ediyorum para yok transfer iptal oluyor nasıl bir olaya zamana çattık anlamadım ki!
Bu durumun üzerine gurbetçi gençleri aramaya koyulduk ve gerçeği söylemek gerekirse hiçbirşey bulamadık sadece 1 adam o da B.Münih altyapısının ürünü;
Kariyerime devam etmedğim süreçte diğer kariyerleri takip etmeye çalıştım ek olarak forumun diğer kısımlarında da gezdim forumda yeni olan arkadaşlara ya da forumda fazla gezinmeyen arkadaşlara önerim sohbet alanında ki Turksportal'dan Enstantaneler konusu neler var neler yöneticilerin konu kapatma mesajları falan oldukça gülüp eğlenilebilecek bir bölüm benden herkese tavsiye :)
Hayal kırıklığı ile geçtiğimiz transfer döneminin özeti şu şekilde;
Kiraya verdiğimiz gençleri büyük takımlar izliyor bizimde oynatma şansımız yok satacaktım istediğim teklifleri alamadım ki buna Marcelo,Wilshere ve Laurito'da dahil kiraya yolladık.Bu sene alttanda sağlam oyuncu gelmedi bakalım neler yapacağız sezonu açıyoruz.
Ümit arkadaşımızın dediği gibi efsane olmadan gitmek yok :D
2012 / 2013
Türkiye Süper Kupa Finali
Rakip tek şutta golu buldu kendilerini tebrik ediyor kupayı da bir kez daha müzemize götürüyoruz.
1.Hafta
Bu sene çıldırmaya kafadan başladım çok saç baş yolacağız sanırım :D
2.Hafta
Oyunun karşılığını yine alamıyoruz neyse ki 3 puanı aldık adamlar kaleyi bulan 1 şut daha atsalardı ondan da olacaktık :D
3.Hafta
En sonunda dengeli bir maç çıkardık :p
Şampiyonlar Ligi grubumuz;
CL Grup 1.Maç
Mükemmel bir maç oldu seyirciler hop oturup hop kalktı tabi ki bizde kenarda.Mendiondo yanımda her zaman verdiği raporları tutmayı unutmuş heyecandan oyuna tamamen hakimdik ama son 10dk. da büyük kaptan konuştu ve takımına 1 puanı getirdi maç çok keyifliydi bu maç için puan kaybını önemsemiyorum.