Goooool Emre Gooooll 1-0
Printable View
Goooool Emre Gooooll 1-0
Dk #5 Emre Belözoğlu :) Süper başladık.
Gollll be be goooooollllll, afferin be Emre afferin...
Yahu macın yayını cok kötü. Soluk bir görüntü var. Bende mi öyle sadece :D Macın havasına giremedim bunun yüzünden.
Müthiş başladık, Allah bozmasın.
Atağında devamında sağ kanattan geldik! Gökhan'ın ortasında altıpasta Semih topu tamamladı. Savunmadan dönen top Emre'nin önünde kaldı. Emre'nin gelişine vuruşunda top filelerle buluştu!
Süper 3'Lü :0:
Spiker ve görüntü çok kötü.O canlılık yok.Emre abinin de dediği gibi soluk görüntü.
Duran toplar Servet'e kullanılırsa etkili olma ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum... Maça önde başlamamız da çok güzel, ayrıca FOX bi daha maç almasın, hatta bu maçı da 2. yarıda TRT'ye filan devretsin, kendi Bez Bebek'e dönsün...
Ceyhun çok heyecanlı görünüyor, Mustafa Sarp daha garanti bir seçim olurdu sanki orası için...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Önder Servet bu dakikaya kadar fena değildi Allah nazarlardan saklasın...
Önder hakkındaki eleştirilerde şuana kadar ne kadar haksız olunduğunu onun için ne kadar yanlış düşünüldüğünü gösterdi heralde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önder tam zamanında araya girdi ve uzaklaştırıyoruz...
Önder savunmamızda çok kritik müdahaleler yapıyor
Servet ve Önder hata yapmadı bu dakikaya kadar...
Dakika 20 sprx den alıntıdır ;;)
Duran toplardan çok korkuyorum umarım bi sorun çıkmaz duran toplardan.
Emre sarı kart gördü.Ermenistan maçında cezalı olucak hatırladığım kadarıyla.
Daha az önce dedim duran toplardan çok korkuyorum diye gol geldi :( :(
Yedik ama cidden cok güzel bi frikik atılar olsun toparlarız inşAllah.
Başka türlü gol atamazlardı zaten. Anca duran top...1-1 oldu...
Fatih Terim tribüne yollandı.
Allahın belası hakem. Böyle saçma bir faul mü var?
Bu maçı bize vermeyecekler anlaşıldı. Hakemin suratından pislik akıyor zaten.
Fatih Terim ceza alır, maç elektriklenir, maçın 22 kişi biteceğini sanmıyorum.
Hiç iyi olmadı bu.
Nedir bizim bu hakemLerden çekeceğimiz :mad:
Allah'ım sen bizi bu Mubarek Ramazan Ayında affet !!
Hakem işini çok iyi yapıyor (!)
Ben hayatımda bu kadar kötü maç yayını görmedim.
Şu dakikalarda atacağımız bir gol maçı bize getirebilir. Soyunma odasına önde girmemiz çok önemli bir moral etkeni olacaktır...
Önder neler yapıyor...Yeseydik bitmişti maç...
Servet inanılmaz cıkardı. Ne yapıyorsun Önder yahu? :S
Golü yiyorduk neredeyse.
Aman Allahım yaşa Servet.
İşte maçın kırılma anı!!! bu maç bizimdir!!!
Savunma kaleci arasında iletişim pek yok gibi ayrıca. Servet şahane çıkardı çizgiden bu arada...
Tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanıcaz.Hadi gol gelsin.
Yahu şu direk serbest vurusları dokunarak kullanmayı da hiç anlamam. Acıyı düzelityoruz desen, onu yapana kadar rakip ac kurt gibi topa atlıyor işte.
Dünya'da bir tek Türkler dokunarak serbest vuruş kullanıyor. Teknik vuran adam yokki, eloğluna bak nasıl frikik çakıyorlar 90'a...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda'ya biraz daha top kullanma şansı verilmeli, gerçekten Türkiye'nin Messi'si Arda.
Arda ayağanın altından top kaçırıyor :/ bide sarı kart gördü :/ Allahtan Volkan gününde.