Maç bitsin şu Azerilere teşekkür mesajı yazacağım. Adi herifler 4 kere mail atıldı 4üne de şifre yok kesinlikle dediler! :mad:
Printable View
Maç bitsin şu Azerilere teşekkür mesajı yazacağım. Adi herifler 4 kere mail atıldı 4üne de şifre yok kesinlikle dediler! :mad:
Maçı yeni açıyorsun, ama maçta kimin iyi, kötü oynadığını biliyorsun. O da güzelmiş :)
İlk yarıyı 1-0 önde kapadık. Daha farklı da olabilirdi. 2-3 tane pozisyonumuz daha vardı ama olmadı. Baros kritik goller kaçırdı, inşallah aramayız onları. Golde topu çok iyi taşıdı, raKibi geçti payı büyük. Birde pozisyonlardan 1ini atabilseydi...
Rakibe henüz pozisyon vermedik. Kewell bugün tutuk gibi Arda onun yerine ileride düşünülebilir. Elano iyi paslar atıyor top bizdeyken; yalnız top genelde rakipte. Top cevirip duruyorlar. 2. yarı daha fazla topa sahip olabilirsek daha iyi olur. Çünkü top 2 dk bizde olduğu zaman etkili geliyoruz. Burada da Ayhan'ın eksikliği hissediliyor. Mehmet ve Mustafa 2 aynı tip oyuncu ileriye top yetiştiremiyorlar. Savunmada bu dikkatimiz devam ederse buradan puanlarla döneriz...
maç havasında gitmiyor karşılaşma hayli bir hazırlık maçı ruhu var iki takımda da, anlamadım gitti
bizim takımın lig arasında bi stoper alması lazım yerli bu böyle olmaz, stoperlerimizin sakatlık huyunu sağır sultan duydu
gol çok basit oldu ama gol gibi biz de çok basit hatalar yapıyoruz, gözlemledigim kadarıyla hava ve zeminden dolayı olsa gerek.
Arda değişikliği cidden biraz ruh katar takıma
İzlediğim kadarıyla yani açtığımdan itibaren Emreyi beğenmedim ki zaten iyi bir stoper değil. Sen benim yorumuma bu kadar takılma maçına bak. Bana göre öyle sana göre değil. Bu kadar rahatsız etmesin. Eminim senin kadar bende heyecanla izliyorum bu maçı..Quote:
Maçı yeni açıyorsun, ama maçta kimin iyi, kötü oynadığını biliyorsun. O da güzelmiş :h:
Sağ kanat felç olmuş gol gelebilir.
gooollllll baros
gooooooll baros!!!
Gooooooolll 2-0 Baros Baros Baros.
2-0. Baros...
Goooooooooooooooolllllllllllllllll Milaaaaaan Barroossss.
Mehmet o nasıl pas yahu. Helal olsun.
süper aslanım benim yaa :D
milaaaan baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarossssssssss !!!!!!!!!!!!
2-0 !!....
3. golü atıyordu az daha. Maç farkada gidebilir bu golden sonra hele arda girerse :D
baros bazen çok bencil olabiliyor. keitayı görse şimdi 3 olacaktı yahu!! :D
3 kaçtı :S O kontrole o vuruş oldu mu be baros. İçeri ver bari.
Bu asistan hakem olayı güzel ya :)
Şuan itibari ile Gs toplu oynuyor. Organize. Böyle devam etmeli.. Zaten Pana risk alacaktır gol bulabilir Baros.
En etkili geldikleri pozisyon oldu bu, Leto kötü vurdu iyiki.
off kaçırdılar golü Az daha yiyorduk. Yalnız orada orta açmak yerine on metre geriye pas atan kim belli olmuyor buradan çok akıllıca bir iş yaptı. Orta açsana be adam
sabrinin sünger beyinli olduğunu her zaman söylemişimdir!!!
Sabri yakıyodu az daha :D
Sabri ne yapıyorsun. O nasıl pas yahu? Yiyorduk az daha, dışarı attılar.
Bravo sabri nasıl asist yaptı yaa adam kaçırdı Allahtan. Bu Gs pas yapmayı beceremiyor böyle basit pas hataları yapmamalılar
Elanoooooooooo 3-0.Müthiş :)
goooooooooooooooollll 3 oldu.. hahahahahaha
Elanoooo... 3-0.
goooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll
gole bak yaa :D
3 geldi 3!!!
Elanoooo! Atinada yunan avı.
Elano işi biliyor Panalılar baktı saf çarptır attır Valla süper oldu ya disiplinden kopmadan şunlara fark atmak lazım.. İyice saçmaladılar :D
Leo'nun maşallahı var.