fenerde anelka oynamıyor
Printable View
fenerde anelka oynamıyor
fener apiah ın attı golle 1-0 önde
yensende yenilsende hep seeninleyiz çünkü biz ultAslanız
F.Luciano 2-0 yaptı.
Yazık ya.Her maç öncesi GS taraftarına güven veriyor fakat maç sırasında o güveni görememek üzücü.
fener cimbomu dagatıyor acıkcası
Ne yapacağız bilmiyorum. Galatasarayın hiç atağı yok neredeyse.. Eğer biz şampiyonluğa oynuyorsak şampiyonluğa giden yolda böyle futbol oynuyorsak yazık..
artık maç bitti bana göre galatasaray ne kadar topla daha çok oynasada kontrataklarla çabuk çıkıp çok iyi bir skor elde etti. gerets in taktik hatası bence maçı bitiren taraf oldu ama tabi daha 2. yarı var futbol bu hiç belli olmaz ama benim umudum 0 denecek kadar az
kırmızı kart falan çıkmış herhalde.
saidoo kırmızı görmüş :( bu dakikadan sonra skor değişmez fenerbahçeyi tebrik ederim ben 2-3 gün siteye girmiyim en iyisi...
ahha anelka giriyor oyuna maç berabere olur şimdi merak etmeyin :D
Alex de Souza attı 3-0 oldu maç.
Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ederim.. Greats'in klasik hataları.. Ferhat ile oyuna başladı birinci ve üçüncü golde hatası var. Neyse sağlık olsun.. Artık önümüzde ki maçlara bakacaz. Ama Fenerbahçeyi ben her iki maçtada yenemiyorsam şampiyon olsam neye yarar? ...
fenerbahce 3'ude atti.3-0 :eek: Alex de sauza..
Nicolas Anelka 4-0 yaptı biraz önce:eek:
Artık Galatasaray şampiyon olsa bile(ki artık çok zor) pek bir anlamı kalmadı bence.
4-0 oldu.. artık 6.ncı golde gelir.. Galatasaray maçı bıraktı doğal olarak. Ama ayıptır yazıktır ya.. Olmaz bu kadar.. Benim anlamadığım Cüneyt Çakır bu maça çıkarken herkese sarı kart göstermeliyim niyetinde mi çıkmış?
hadi cimbomum ye 5 i de :@ tam olsun bari ytuvarlak hesap olur :@
bütün fenerli arkadasları kutluyorum şimdiden.Ben sadece GALATASARAYLI arkadaslarıma bi sorum olacak hala bu gerets denilen adama aranızda iyi bi teknik direktör diyecek varmı acaba cok merak ediyorum.
Zargı, Fatih Terim iyi bir teknik direktörmü?
artık hersey ts-fb macına baglı
harika bir teknik direktör ama nedense oda havaya girdiQuote:
Originally Posted by ermoon34
Peki sence Fatih Terim döneminde niye biz 6 tane gol yedik?Quote:
Originally Posted by zargı
Greats bence iyi bir hoca ama nedense Fenerbahçe maçlarının hiç birinde bu iyi hocalığını ortaya koyamadı..
ermoon kusura bakma ama geretse iyi hoca diyosan ben seninle futbol tartışmam adam sezon basından beri hatalara zinciri ama hep sansıyla macları aldı bence gerets tam bir sacmaaQuote:
bence bunun nedeni gerets degil futbolcularınızın motivasyonuQuote:
feneri tebrik ediyorum.yenmediler ezdiler gerçekten.
galatasaraylı futbolcuları da tebrik ediyorum.sezon başından beri canla başla oynuyorlar.ama gücümüz bu kadar işte.teşekkürler çocuklar
3 senedir Galatasaray şampiyonluğa oynuyor.. Peki bu 3 sene boyunca hangi teknik hocamız en çok şampiyonluğa yaklaştı? Greats şu bakımdan iyi bir hocadır, Galatasarayın zor gününde yanında oldu. Takımdan ayrılabilirdide, çekip gidebilirdi.. Tamam belki çok çok büyük hataları oldu hatta bu maçıda onun yüzünden kaybettik ama .. bilmiyorum içimden Greats'i savumak geliyor.. Çünkü gerçekten bu sene bana bu inancı taşıttı şampiyonluk inancını.. Belkide ilk geldiği gün sıcak kanlılığından böyle oldu..Quote:
Originally Posted by zargı
maç sonuna kadar fenerin hakkıydı biz bi şey oynamadık. feneri tebrik ediyorum. Burda motivasyon gerets falan boş verilcek bu maçta galatasarayın g si yoktu sahada berbat bir oyun bence oyuna göre iyi bir skor. itiraf etmeliyim ki maç 4-0 bitti diye bi bakıma sevindim 8-9 olabilirdi. Artık son 3 hafta bakalım nasıl geçecek. Feneri tekrar tebrik ediyorum helal olsun iyi motive olmuşlar iyi top kullandılar ve çok güzel oynadılar
ayrıca yücele katılıyorum ne kadar fark yesekte futbolcularımızı kutluyorum
bide geretsin bence tek hatası defansif başlamakta çift dmc ile kendi oyun düzenimizi kendimiz bozduk maç başında iliçle başlamalı ve takımın oyun sistemini değiştirmemeliydi
Sonucun bu olacağı bence belliydi bizimkiler sahaya hindi getirmişler:)
FB takımını en içten dileklerimle tebrik ediyorum, müthiş oynadılar, 4-0'ı hatta fazlasını hak ettiler...
GS'ye hiç sinirli değilim şu an, maç içinde çok sinirliydim ama şu an değilim, çok kötü oynadılar ama dünyanın sonu değil hemen toplarlanıp önümüzdeki maçımıza konstentre olmalıyız. Bugün tek Hasan iyiydi, diğer oyuncularımız performanslarının yakınında bile değildi, çok uzaktılar..
Gerets'i de Uğur tercihi hariç suçlu bulmuyorum bence şansızdı...
Tekrar tüm FB'lileri kutlarım, müthişlerdi....
vallaha çok moralim bozuk.gs atak yapamadı fbnin yaptığı atağı biz yapsaydık bizde 4 tane atardık.ama taktik hatası wardı..uğur yanlış seçim ferhat yanlış seçimdi.bu maçta oyuncuları alıştırmak için seçilmemeliydi.hata üstüne hata ya.fener samba yapio biz topa bakioz resmen neyse ya daha fazla içimi dökmiim ağlicam.ne dielim önümüzdeki maçlara bakıcaz:D
Ayrıca takip edebildiğim kadarıyla Fenerbahçenin 3 topu direkten döndü.Yine takip edebildiğim kadarıyla Galatasaray iyi başlar gibi oldu ama gollerden sonra bozuldu.Artık kalan 3 haftada Galatasarayın tekrar çevirmesi zor gözüküyor.Ama bakalım ne olucak?
Ayrıca karışmak istemiyorum ama bencede E.Gerets gayet iyi bir hoca.Çok zor durumdaki bir takımı buralara kadar getirebildi ve henüz hiç bir şey bitmiş değil.
İki takımada kalan maçlarında başarılar.