3.sandık sonunda durum Demirören lehine 733-422...
Printable View
3.sandık sonunda durum Demirören lehine 733-422...
300 fark çok zor....... 100 er 100 er fark açması gerek sıradaki 4 sandık aksunun
Son Durum: 4 ve 5.sandıklar açıldı şu anda oylar sayılıyor.
4.sandık sonunda durum : 967-578
Demirören 967, Aksu 578 son durum..
SON DURUM... Beşiktaş Kongresi'nde ilk 4 sandık sonucu - Demirören: 967 Aksu: 578
hadi geçmiş olsun
Demirören 1191 - 712 önde kapattı 5.sandık sonunda.
Demek daha yetmemiş. :D Tüzükte bir değişiklik yap Yıldırım başkan 3 yıl yetmez 13 yıl daha başkan ol. :D
İstenmediği yerde durmak sadece insanLara özgüymüş anLamış oLdum...
ben hala umutluyum murat aksudan ne alemde:Dvarmı şansı beşiktaşı bitirdi bu adam.
SON DURUM... Beşiktaş Kongresi'nde ilk 6 sandık sonucu - Demirören: 1398 Aksu: 859
Beşiktaş Kongresi'nde ilk 7 sandık sonucu - Demirören: 1639 Aksu: 972
kaç sandık var.
10 sandık açıldı .. Demirören'in başkanlığının devamı kesin gibi ..
Demirören yeniden başkan!
Haydi geçmiş olsun bütün Beşiktaşlı arkadaşlarımıza..
3 Yıl boyunca çok objektif bir Ahmet Göktaş göreceksiniz artık Turksportalda (ömrümüz olursa).
3 yıl ara verdim sevgime , kendimi hiç bu kadar boşlukta hissetmemiştim.En sevdiğim arkadaşlarımın muhabbetleri sıkıcı geliyor , en sevdiğim TV programı sıkıcı geliyor , tek bildiğim şey , çok doluyum be baba hakkı çok........
Nasıl tekrar seçilir anlamak güç doğrusu, bukadar yanlış görmezden nasıl gelinir.. Beşiktaş iyi yönetilmedi ve yönetilmemeyede devam edecek, Türk futbolu adına Beşiktaşın iyi yönetilmemesi büyük bir kayıptır..
Bu sonuca en çok Gaziantepliler sevindi herhalde :)
Beşiktaşlı arkadaşlarımıza 3 yıl daha sabır diliyoruz :(.Yeter'e kulak ver Demirören !
Secilmesi gayet dogal. M.Aksu Ibrahim Altinsay'i ikna edemezse, F.Orman ve M.Keceli gibi 2 muhalet adamini ikna edemedigi gibi Demirorene kaybederse, konusmalarda masaldan baska birsey anlatmazsa kaybeder. Maalesef ki adam gibi biri cikmadi karsisina Demirorenin, hem baskan hem liste anlaminda. Yazik oldu, ama supriz diyenlere katilmiyorum, cok belliydi bu sonuc zaten.....
Kongrenin başkanı,Taraftarın Düşmanı. Dünyada bir kişiden ilk defa tüm takım tarafları nefret ediyordu , ilk defa b ir takım taraftarının %99'u başkanından bu kadar nefret ediyordur ve yine ilk defa bu kadar nefret edilen bir insanevladı (!) tekrar başkalığa seçiliyordur.
Yesin paşa 3 sene , baksın Rahmi Koç,Tuncay Özilhan...
Hayırlı olsun umarım daha başarılı işlere imza atar bundan sonra...
Daha katıLım miktarını duyduğum an kesin demiştim. Zaten üç yıL öncede yine aynı civar katıLımda buna yakın oy aLdı. MuhaLefet tarafı zaten 8.000 ve üzeri oLan kişiLerde. Ama onLar Yeter demeyi çok biLirken gidipte oy atmayı çok gördüLer.
Dün bir TV de dinLedim, tam hatırLamıyorum uyku sersemi hangi kanaL ve yorumcuydu. Aynen şöyLe dedi. ''Yeter demekLe oLmaz bu işLer. Madem yeter diyorsun gidiceksin kongre üyesi oLacaksın, kimi istiyorsan onu seçeceksin. Tribünde her maç 25.000 kişi var, kongre üyesi sadece ve sadece 14.000 kişi var ve bunLarın 6.000 tanesi üye oLduğu haLde piyasada yok. O 6.000 işte Yeter diyen ve Murat Aksu Başkan oLsun diyenLer, ama piyasada yokLar'' dedi.
Korkutmaz bizLeri Demirörenin BaşkanLığı, ÖLümüne Seviyoruz Biz Beşiktaş`ı..
Vatana Millete Hayırlı Olsun Milangaz Likidgaz Ortaklığı Tüm Hızıyla Devam Ediyor. Demirörenden Yine Hibe Bekliyoruz Yeni Seçime Kadar 100M Euroyu Bulur İnşallah:)