Yılmaz Vural kaldıramaz önemli maçları.Önemli bir maçta son dakika gol yesek yenilsek adam orta yuvarlağa kadar koşar valla :D Aslında o kadar kötü seçim olmaz :)
Printable View
Yılmaz Vural kaldıramaz önemli maçları.Önemli bir maçta son dakika gol yesek yenilsek adam orta yuvarlağa kadar koşar valla :D Aslında o kadar kötü seçim olmaz :)
Bu işi kökünden çözelim,Kaan Baba geçsin :0: :D.
A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü için adı geçen Bursaspor'un çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam'ın, Yeşil-beyazlı kulübe 1.5 yıl önce imza atarken sözleşmesinde, "Sadece Milli Takım'dan teklif gelirse tazminatsız gider" maddesinin bulunduğu öğrenildi.
Bu gelişme üzerine Ertuğrul Sağlam'ın 1.5 yıl önce Bursaspor ile sözleşme yaptığı dönemde, Fatih Terim'in 2012'ye kadar Futbol Federasyonu ile sözleşmesinin olması da kafalarda soru işareti bıraktı.
Ancak, Federasyon'un yabancı teknik direktörlerle temasta olduğu da bilinen başka bir gerçek.
Sporx
"BURSA`DA ÇOK MUTLUYUM"
İlk olarak Ertuğrul Sağlam basın mensuplarının, "İsminiz Milli Takım Teknik Direktörlüğü için öneriliyor?" sorusunu, "Yarın milli maç var. Dolayısıyla söylediğimiz her şey yanlış anlaşılabilir. Yanlış anlamalara sebebiyet vermemeliyiz. Bu konularla alakalı konuşmak istemiyorum. Takım olarak çok iyi bir konumdayız. Ben bu takımın geleceğini çok iyi ve parlak görüyorum. Bursa`da çok mutluyum. Bursa ve Bursaspor`u çok seviyorum" cevabını verdi.
Bursaspor.org
Yılmaz Vural apply for nation team job tusuna bastı :D
İstifa ettim mi ki!
Güven tazelemek’ için istifa sinyali veren, ancak Özgener’in ‘kabul’ hamlesiyle şaşkına dönen Fatih Terim, “İstifa ettim mi ki? Ben sadece ‘Bursa’daki maç, veda maçımız olur’ dedim” diyerek dert yandı.
Terim'in Yazıcı'ya söylediği sözler ortalığı karıştıracak.
Fatih Terim’in, görevi bırakacağı şeklindeki açıklamasının altından ‘güven oyu’ arayışının yattığı, bu hamleyi herkes gibi ‘istifa’ olarak algılayan Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’in “kabul ediyoruz” tavrının da tecrübeli hocayı şaşkına uğrattığı ortaya çıktı. HABERTÜRK, ikilinin arasını açan bu sürpriz gelişmelerin izini sürdü:
KÜFÜRLER BUNALTTI, GÜVEN OYU ARADI
Federasyonun tamdesteği altında Belçika sınavına çıkan Terim, tribünden gelen küfürler ve istifa protestoları sonrası yıprandığını hissetti. “Yapılanlar beni acıttı” diyen Terim, “Ermenistan veda maçım” sözleriyle ayrılık sinyali verdi. Bu durum ‘istifa’ şeklinde yorumlanırken, Özgener, yorulan Terim’in destek arayışı için bu hamleyi yaptığını algılayamadı.
TV’DEN ÖĞRENİNCE KIZDI, İPLERİ KOPARDI
“Sakın konuşma” telkinine rağmen bu gelişmeyi TV’den öğrenen Özgener büyük bir kırgınlık yaşadı. Başkan, resmi siteden Terim’e teşekkür ederek ‘dolaylı istifayı’ kabul etti. Terimise resmen daha istifasını bile vermeden başkanın bu şekilde tavır alması karşısında şoka uğradı.
İBRAHİM YAZICI’YA İÇİNİ DÖKTÜ
Tecrübeli teknik adam, dünkü idmanı izleyen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’yla dertleşti. Terim, “Ben istifa ettimmi ki? Sadece ‘Bursa’dakimaç, vedamaçımız olur’ dedim. 2 gün önce ‘2012’ye kadar beraberiz’ demiyorlarmıydı? Maçtan sonra onları aramadığımiçin darılmışlar. Telefonumu kapattım, eşimle bile konuşmadım” diyerek kızgınlığını dile getirdi.
BU FİLMİ DAHA ÖNCE GÖRMÜŞTÜK
Fatih Terim, 2004’te G.Saray’ın başındayken de benzer bir hamle yapmış, o zaman da güven oyu almak isterken, dönemin başkanı Özhan Canaydın tarafından gönderilmişti. Tecrübeli hoca, veda maçı sonrası “Hocamızın arkasındayız dedinizmi, arkasında durursunuz” sözleriyle tepkisini dile getirmişti.
EURO 2008'DEN SONRA DA GİDİYORDU
(A) Milli Takım’ın 2008 Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği başarının ardından da istifa edeceğini belirten Terim, “Ben bu kadar yapabildim. Büyük ihtimalle Avrupa’ya döneceğim” demişti. Daha sonra dönemin başkanı rahmetli Hasan Doğan uzun süren görüşmelerin ardından kendisini ikna etmişti.
Habertürk
Yılmaz hocanın kariyeri milli takım için yeterlidir bence hatta fazlası bile var :D :D :D
Yılmaz Vural mı?
Kendisi fazla agresif. Zaten o konuda canımız çok yandı:)
Eğer Milli Takımın başına geçecek teknik direktörü oylarla belirleseydik oyum Yılmaz Vural'a giderdi.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Belçika maçı sonrası söylediklerini yineledi. Terim, "Veda kelimesinin Türkçe'de karşılığı çok açık. Görevimiz bitmiştir, değerli başkanımız ve yönetimimiz de kabul etmiştir" dedi.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...apak.widec.jpg
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın Ermenistan ile oynayacağımız maç öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.
Belçika maçı sonrası "Çarşamba günü veda ediyorum" diyen Terim, basın çıkan çeşitli haberlere açıklık getirdi.
"Ayrılma kelimesinin, veda kelimesinin Türkçe’de karşılığı çok açık" diyen tecrübeli teknik adam, "Fatih Terim çok basit, anlaşılabilir bir şey söyledi. Bir turnuvaya başladık, bu turnuvayı bitirelim. Kazanırız, kaybederiz ama turnuvayı bitirelim dedik. Ermenistan maçının veda maçım olduğunu söyledim. Bu, bundan sonra devam etmemenin Türkçe açıklamasıdır. Ama bazı arkadaşlarımız yanlış anlamışlar. Bana soran yok, sayın başkanın söylediğine göre ona da soran yok. O yüzden bir daha söylemiş olayım, bu maç veda maçım. Başka bir şekilde de devamı yok. Bu da çok net. Görevimiz bitmiştir, değerli başkanımız ve yönetimimiz de kabul etmiştir. Maçımızı bitirdikten sonra, zaten bir takım şeyleri açıklayacağım. Pazartesi günü basın toplantısında daha geniş bir takım şeyleri açıklama imkanı bulacağız" dedi.
"ÖMÜR BOYU HİZMET EDECEĞİM"
A Milli Takım’da çok mutlu bir 4 sene geçirdiğini ifade eden Terim, "Arkadaşlarımızla beraber çok önemli zaferlere imza attık. Bu son istediğimiz gibi olmadı, hiçbir kimsenin istediği gibi olmadı. Çok güzel bir alie dostumuz bana mesaj atmış; ‘Zaferler hasarsız kazanılmaz’ diye. Bizde o zaferleri öyle düşünelim, bunları da hasar olarak düşünelim. Türk futboluna ömür boyu hizmetimiz devam edecek. Görevler, yapılır, bırakılır, başka arkadaşlar gelir onlara yardımcı olunur. Ama Türk futboluna elimziden gelen yardımı her şekilde yaparız. Şu anda bulunduğumuz konum, antrenörlük çağımın en verimli çağındayım" şeklinde konuştu.
"KİMSEYE DARGIN DEĞİLİM"
Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve bazı açıklamalar yapacağını belirten Terim, kimseye dargın ya da kızgın olmadığını söyledi.
"TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE DEVAM"
Kariyerine teknik direktör olarak devam edeceğini ifade eden Terim, "Uzun yıllar önce Türkiye'de çalışmayacağım dedim, yerine de getiriyorum. Bir çok teklife de hayır dedim. Doğru mu yapıyorum, yanlış mı yapıyorum onu da bilmiyorum. Muhakkak ki dışarı gidebilirim. Bir bakarsanız belirli bir dönem ben de televizyona geçip kalemi, mikrofonu alırım. Sadece tecrübelerimi paylaşmak için. Tabi ki futboldan kopmayacağım, Allah'ın bana verdiği bu yeteneği daha uzun yıllar kullanmak istiyorum. Ben eğer bir şey yapacak olursam zaten, kendim ifade ederim, kendim haber veririm. Şunu söyleyebilirim, Fatih Terim teknik direktör olarak yoluna devam edecek" şeklinde konuştu.
Fatih Terim'i Avrupa'nın iyi kulüplerinde görmeyi çok isterim.Gittiği takıma da Türk oyuncular alacaktır büyük ihtimal.Bu da iyi olur futbolumuz için
Ayrıca yardımcıları Oğuz Çetin ve Metin Tekin, Fatih hoca ile beraber çalışarak büyük tecrübe ve bilgi birikimi kazanmışlardır.İnşallah bu sayede kulüplerimiz için 2 iyi teknik direktör de kazanmış oluruz.
'AYRILIK KOLAY OLMADI'
Bir gazetecinin, ''Fatih Terim halı saha maçında dahi kulübede bu kadar duramazdı. Acaba neden hiç kulübeden çıkmadınız'' sorusuna Terim, ''Yok, bir iki kez çıktım. Ama özellikle 10 kişi kalıncaya dek o kadar muhteşem oynadıklar ki futbolcularım, çıkmaya gerek kalmadı. Benim huyumu suyumu değiştirmem mümkün değil. Ben de veda ettim demek ki. Takdir edersiniz ki insan sevdiklerinden kolay ayrılmaz. Ben de Türk futboluna hizmet eden bir insanım. Bizim de sevdiklerimiz, oyuncularımız. Onlardan ayrılmak kolay olmadı. İlk kez milli takıma çağırdıklarım vardı. 20 yıl önce çağırdığım hala bizimle birlikte olan arkadaşlar vardı. Bu takım 1 sene önce bu ülkeyi evine sokmadı. Hep güldürdü, gurur duydurdu. Onlardan ayrılmak kolay olmadı'' yanıtını verdi.Terim, bir basın mensubunun, ''Meslek hayatınızı tarihi bir maçla noktaladınız. Bu sizde bir heyecan yaşattı mı?'' sorusu üzerine ''Sanıyorum siz siyaset muhabirisiniz. Ben meslek hayatımı noktalamadım. İnşallah daha çok var. Tabii bu maç kolay olmadı. Buradaki ve Ermenistan'daki maç enteresandı. Futbol adamı olarak bir takım süreçlere katkıda bulunmak isterim. O yüzden dikkatli davranıyoruz, özen gösteriyoruz ve açıkçası bu tür maçlarda bir şey çıksın istemiyoruz. Diğer maçları nasıl kazanmak istiyorsak, bugün de aynı şekilde kazanmak istedik. Dün maç berabere bitecek sözleri vardı. Biz de 'sahada kimseyi tanımayız, yenmek için uğraşırız' demiştik.'' cevabını verdi.
Stattaki genel havanın, tribünlerden sahaya yansıyan enerjinin sorulması üzerine Terim, Bursa seyircisinin her zaman olduğu gibi takımı çok iyi desteklediğini, küfürsüz bir şekilde 90 dakika boyunca tezahürat yaptığını vurguladı.
Terim, ''Dünkü basın toplantısında keyifliydiniz, bugün ise buruk. Nedeni nedir?'' sorusuna, ''Zaman zaman insan olduğumu hatırlıyorum. Benim de inen çıkan duygularım olması doğal. Oyuncularımla ve diğer çalışan arkadaşlarımla vedalaşmadan kaynaklanan duygusallaşma olabilir. Onun dışında bir şeyim yok Allah'a şükür. Ama duygu yüklü bir insan olduğumu söyleyebilirim. Dediğim gibi sevdiklerinden ayrılmak kolay olmuyor. Ama hayatın gerçeğini de kabul ediyoruz'' yanıtını verdi.
Bir gazetecinin, 'İkinci Fatih Terim dönemi sona erdi. Üçüncü bir Fatih Terim dönemi olabilir mi?'' sorusu üzerine ise teknik direktör Terim, ''Şimdi, açıkçası zaten bir yerlere gittim, imzalamak üzereyim okuduklarıma göre. Ben bir yerde çalışırken, başka bir yere imza atmam. Bunun iyi bilinmesini istiyorum. Ben bir yerde konuşursam, açıklanması gerekeni söylerim. Üçüncü dönem olur mu; ülkemizden aldıklarımıza borçlu kalan bir insan olarak vermek isteriz. İleride olur mu, olabilir. Her zaman Türk futbolumuzun ve ülkemizin hizmetindeyiz.'' diye cevap verdi.
'PAZARTESİ GÜNÜ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEĞİM'
Bir gazetecinin, ''2010 Dünya Şampiyonası'na gidemedik, ortada başarısızlık var ve ekip olarak faturayı ödüyorsunuz. Dünya üçüncüsü olunduğunda bu başarıyı teknik heyet kadar federasyon başkanı ve yöneticiler sahiplenmişti. Başarısızlıkta TFF yönetiminin payı var mı'' sorusunu, pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısını anımsatarak yanıtsız bıraktı.
İlk kez ekibiyle birlikte basın toplantısı düzenlediğinin hatırlatılması üzerine Terim, diğer toplantılara ekibini temsilen çıktığını, ancak Ermenistan maçının veda niteliği taşıdığı için bu toplantıyı ekip olarak yapmayı uygun gördüklerini belirtti.
Terim, ''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin telefonla aradığını söylediniz. TFF yetkilileriyle görüşmeniz oldu mu?'' sorusuna, ''Ben bu nazik jesti yapan başbakanımızın ve Devlet Bahçeli'nin bu davranışlarını saygıyla karşıladığımı ifade ettim. Güzel şeyler söylediler. Onun dışında maç öncesi ve sonrası Mahmut Özgener ve Levent Kızıl yanımızdaydı. Arkadaşlar, bir dargınlık, kırgınlık yok. Yanımızdaydılar, hep beraberdik. Bir sorun yok. Biz böyle güzel ayrılmaları da öğrenmeliyiz'' yanıtını verdi.
Bir Anadolu takımının başına geçmeyi düşünüp düşünmediği yönündeki bir soru üzerine Terim, antrenörlük yaşamına Anadolu takımında başladığını, Ankaragücü ve Göztepe takımlarında çalıştığını hatırlatarak, ''İki camiada da çok sevildim. Ben de onları çok seviyorum. Açıkçası dışarı gitmek istiyorum. Bir takım şeyleri gözden geçireceğim. Pazartesi her şeyi anlatacağım'' dedi.
'HERKESE SEVİMLİ GELMEYEBİLİRİM'
Terim, ''Fatih Terim'in egosu var yakıştırmalarını kabul ediyor musunuz?'' sorusu üzerine ise ''Ben herkese sevimli gelmeyebilirim. Böyle bir çabam da olmadı. Zaten muhalefet olmazsa doktora görünmek lazım. Ama bence bunun egoyla ilgisi yok. Duruş, güven veya doğruları söylemenin karşılığındaki bazı kişilerin söylemleri. Açıkçası ben öyle değilim. Ben öyle değilim demek istemiyorum. Çünkü klasik şeyler kullanmıyorum. Konuşmamda da farklı şeyler söylüyorum. Başladığımdan bu güne dek farklı şeyler uyguluyorum. Acaba sizin sorunuzda haset, çekememezlik, yukarıdan aşağıya çekme olabilir mi? Ben de bunu size soruyorum. Ayrıca yaptığım ve yapamadıklarımı söylüyorum. Her şeye insan gibi yaklaşıyorum.'' cevaabını verdi
''Dünkü basın toplantısında, 'Galatasaray'ı bıraktıktan sonra Türkiye'de başka kulüp çalıştırmam' dediğinizi anımsatıp, 'Acaba doğru mu yaptım' gibi bir pişmanlık ifadeniz vardı. Şimdi Milli Takım'ı bırakıyorsunuz, ileride bir pişmanlığınız olur mu?'' sorusu üzerine ise Terim, ''Biz bu ayrılığımızdan
pişmanlık yaşayacağımızı sanmıyoruz. Bir karar verdiysek dönüp pişmanlık yaşamayız. Her ne kadar 'dışarı gitmek istiyorum' desem de burada bir şeyler yapmak istiyorum. Aynı görev veya başka bir görevde'' yanıtını verdi.
'FATİH TERİM OLMAKTAN GURUR DUYDUM'
Terim, ''Fatih Terim olmanın zararını gördünüz mü?'' sorusu üzerine ise ''Fatih Terim olmaktan gurur duyuyorum. Fatih Terim olmak hiç kolay değil. Bin kez gelsem bin kez Fatih Terim olurdum. Fatih Terim'in hatalarını yeniden yapardım. Ben ülkemde yapılmayanları yapıyorum. Hatam varsa ben insanım, olmaya da devam edecek. Çünkü eylem yapıyorum. Taşın altına elimi sokuyorum. Ben 'ay karanlıkta parlar' diyorum. Başka bir şey demiyorum'' diye konuştu.
Bir gazetecinin, ''Sepp Piontek, bana verdiği özel röportajda, 'bu takımı Fatih Terim başarıya götürür' demişti. Siz de birini gösterebilecek misiniz?'' şeklindeki sorusunu Terim, ''Ben bu sorulara açık yüreklilikle tercihimi söylemiştim. Gönlüm Türk antrenörden yana. Şimdi de bunu vurguluyorum. Ama Türk Milli Takımı'nın başına kim gelirse gelsin, herkes yanında olmalı. Başta ben ve ekibim olmak üzere.'' şeklinde cevapladı.
Terim, UEFA Başkanı Platini ve ikinci başkan Şenez Erzik'in maç sonrası soyunma odasına kadar geldiğini, Platini'nin kendisine, ''Buraya senin vedan için geldim'' dediğini belirterek, ''Sayın Platini ve Şener Erzik'e nazik davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
Avcı'dan milli takıma yeşil ışık
İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı, A Milli Takım teknik direktörlüğüne layık görülmesi halinde göreve hazır olduğunu söyledi.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:22 TSİ 15 Ekim. 2009 Perşembe
İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, layık görülmesi durumunda A Milli Futbol Takımı'nda göreve hazır olduğunu ifade etti.
Avcı'nın Radyospor'daki ''Haber Özel Programı''nda milli takımla ilgili sorulara verdiği yanıtlar, ''www.radyospor.com'' internet sitesinde yayınlandı.
Milli takım teknik direktörlüğü hedefini daha önce de dile getirdiğini kaydeden Avcı, ''Milli Takım teknik direktörlüğü benim en büyük hedefim. Milli takım altyapısında çalıştım, pek çok önemli oyuncuyu futbolumuza kazandırdım ve ekibimle bir jenerasyon yakaladık. Milli takıma aday oyuncuların yüzde 70-80'i ile çalıştım. Şu anda benim dışımda bu modelde bir teknik direktör yok. A Milli takımda çalışacak teknik direktör milli takımlar altyapısını iyi bilmeli. Milli takıma layık görülmem durumunda göreve hazırım. Milli takımda oynayabilecek, oyuncu topluluğuyla çalıştım. Her açıdan hazırlıklıyım.'' diye konuştu.
Yabancı teknik direktör arayışına sıcak bakmadığını belirten Avcı, altyapıları iyi bilen, oyuncuları yakından tanıyan birisinin tercih edilmesinin doğru olacağını savunarak, ''Milli takımlarda çalışmış bir yerli teknik direktör olarak, yabancı teknik direktör arayışına doğru bakmıyorum. Altyapıları doğru bilen, oyuncuları yakından tanıyan birinin tercih edilmesi doğru olur. Bu da yerli bir teknik direktör olmalı. Ancak federasyonumuz yabancı teknik adam getirirse bu karara saygı gösterir, gelen teknik adama elimizden gelen yardımı yaparız'' dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağlam: Takımı yarı yolda bırakmam
Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yeşil-beyazlı ekiple olan sözleşmesinde milli takıma gitmesi halinde tazminatsız fesih maddesi bulunduğunu doğrularken, aynı maddenin devamında da görevini sezon sonunda bırakır açıklaması da olduğunu söyledi.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...c15.hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 16:18 TSİ 15 Ekim. 2009 Perşembe
BURSA - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Türk futbolunun ve milli takımın başarısı için Fatih Terim ve ekibinin görevine devam etmesi gerektiğine inandığını söyledi.
Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerden takımın durumu ve Denizlispor maçı hazırlıkları dışında soru sorulmasını istememesine karşın, milli takımla ilgili soruları da yanıtladı.
Milli takımla ilgili, isminin ''ilk akla gelenler'' arasında yer almasının kendisini gururlandırdığını, ancak Bursaspor gibi büyük bir camiada görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade eden Sağlam, ''Her teknik adamın görev yapmak istediği bir camiada çalışıyorum. Bursa ve Bursaspor'u çok seviyorum'' dedi.
Haberin devamı ↓reklamdocument.write('');
Sağlam, futbolda başarı için istikrarın çok önemli olduğunu, Fatih Terim ve ekibinin 4 yılda önemli başarılara imza attığını vurgulayarak, ''Türk futbolunun ve milli takımın başarısı için Fatih Terim ve ekibinin görevine devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Futbolculuk ve teknik adamlık yaşantımda Fatih Terim'in önemli emeği ve katkıları vardır. Geçen yıl yakalanan Avrupa üçüncülüğü başarısının Fatih Terim ve ekibinin eseri olduğunu unutmamalıyız.'' diye konuştu.
Milli takımla ilgili kendisine bir teklif ulaşmadığını belirten Sağlam, her Türk antrenörü gibi bu önemli görevi yapmanın kendisini de gururlandıracağını, ancak istikrardan yana bir kişi olarak Fatih Terim ve ekibinin göreve devam etmesinin çok daha faydalı olacağına inandığını dile getirdi.
Sağlam, bir gazetecinin, ''Bir gazetede Bursaspor ile sözleşmenizde 'Milli takımdan teklif gelirse sözleşme tazminatsız fesh edilir' maddesi olduğu söyleniyor. Doğru mu?'' sorusu üzerine, ''Sözleşmemde milli takıma gitmem halinde 'sözleşmenin tazminatsız feshi' konusunda bir madde var, ama o maddenin devamında, 'görevi sezon sonunda bırakır' da yazıyor. Biz takımı yarı yolda bırakacak kişiler değiliz'' yanıtını verdi.
DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLAR
Bursaspor'un hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ilişkin bilgi veren Sağlam, kaleci Ivankov, Sercan Yıldırım, Eren, Muhammed ve Yenal'ın sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynayamayacağını bildirdi.
Sağlam, Güney Koreli oyuncu Shin'in de ''Türkiye'de mutlu değilim'' diyerek ülkesine döndüğünü anımsatarak, ''Gerçi bu konuda Bursaspor, FIFA nezdinde gerekli girişimleri yaptı. Biz, Shin ile görüşerek yeniden takıma dönmesini sağlamaya çalışacağız. Ancak, dönmezse hukuki anlamda Bursaspor Kulübü haklı durumda'' diye konuştu.
Bundan önce, fazla sakatlık sorunu yaşamadıklarını anlatan Sağlam, ''Ivankov, son haftalarda gerek fiziği gerekse performansı gerekse tecrübesiyle önemli katkılar yapıyordu. Ivankov, milli takımda sakatlandı. Oradan gelen haberlere göre Ivankov, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Ben Ivankov'un daha önce de sahalara dönebileceğime inanıyorum. Ivankov'un yerine kaleyi Yavuz koruyacak. Biz sezon başından beri olası sakatlıklara karşı tüm oyuncularımızı hazır halde tutuyorduk. Yavuz da göstereceği performansla Ivankov'u aratmayacaktır. Ona güveniyoruz.'' Dedi.
''HEDEF GALATASARAY'I GEÇMEK''
Ertuğrul Sağlam, şu anda ligde 3. sırada olduklarına işaret ederek, bundan sonra hem yerlerini korumayı hem de daha yukarı çıkmayı hedeflediklerini belirtti.
''Bizim işimiz bundan sonra akıntıya karşı kürek çekmek'' diyen Sağlam, ''Akıntıya karşı iyi kürek çekemezsen geriye doğru gidersin. Ligde 3. sıradaki yerimizi korumak için çaba sarf edeceğiz. İşimiz kolay değil. Önce Denizlispor maçını kazanmalıyız. Daha sonra da İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçını düşünmeye başlayacağız. Eğer biz bu iki maçı kayıpsız geçersek, bir sonraki hafta Galatasaray, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin galibiyeti halinde bizim 2. sıraya yükselme ihtimaliz var.'' ifadelerini kullandı.
Sağlam, Denizlispor'un ligde iyi bir konumda olmamasına karşın iyi futbol oynadığını, bu nedenle cumartesi günü kendilerini zorlu bir karşılaşmanın beklediğini sözlerine ekledi.
Umarım Abdullah Avcı milli takımın başına getirilmez..
Serhat Ulueren ve Şansal Büyüka Fatih Terim'in A.Madrid ile prensipte anlaştığı haberlerinin ispanyol sitelerinde şu dakikalarda çoğaldığını söylediler. Madrid şu dakikalarda Osasunaya 3-0 yeniliyor. Serhat Ulueren yarın basın toplantısında bu anlaşmayı duyuracağını beklendiğini söyledi. Umarım bu transfer gerçekleşir, yakışır İmparatora.
Matador oluyor ha İmparator :D
Abdullah Avcı güzel olabilir. daha önce alt takımlarda görev almış bir hoca, gençleri çok iyi tanıyor. doğru seçim olur.
İlla yabancı hoca isteniyor ise, spalletti'yi getirmelerini isterim açıkcası.
Yılmaz Vural Gelsin,Sıkıntı Bitsin :n:
Ama şaka bi yana gerçekten Yılmaz Vural'ın gelmesini isterim ben :)
Yerli bir teknik adam olacak ise, Rıdvan Dilmen(beyazda çok iddialı sözler söyledi.) Bir diğer adayım ise Ertuğrul Sağlam. Yabancı teknik adam gelecekse, mutlaka Dünya çapında bir isim olmalı. Mesala en kötü yabancı tercih Scolari olmalı. İyilerin en kötüsü. Çünkü diğerleri zaten ülkemizde de var.
Ben istekli olmaz diye düşünüyordum.İstiyormuş demek ki.Süper olur.Benim de hayalim onu orda görmek :D
Rıdvan Dilmen birinci adam olarak Milli Takım başına geçerse bi daha futbol izlemem ve futbola dair birşey konuşmam
Rıdvan Dilmen sanıldığı kadar teknik direktörlükte uzman olsa bir dakika NTVSpor un sıcacık döner koltuğunda oturacağını düşünmüyorum. Yorumculuk farklı teknik adamlık farklıdır. Bu aşamada Rıdvan Dilmen den daha tecrübeli birinin gelmesinin doğru olacağını düşünüyorum. Hatta buna Yılmaz Vural da dahil..
Bizim Türk futbolcular , yabancı hocaya oynamayaz zaten acıklamaları var valla benimde hosuma gitmez bu durum adı üstünde Türkiye Milli Takımı , yani bütün futbolcular Türk ise yabancı hocanın anlamını çözemem ben.
Nasıl ya :D Kim demiş bu açıklamayı ? Kendi takımlarında yabancı hocalarla, oyuncularla çalışmıyorlarmıymış ki, Sözüm ona yabancı olunca ne oluyorki, O zaman ayak uyduramayacaklarsa bıraksınlar. Hangi devirdeyiz, bence onlarınki bahanedir. Yabancıda olsa Türkte olsa sana verdiği taktiği sahada uygulayabilirsen er geç başarılı olabilirsin.
Sözüm sana değil o açıklamayı yapan futbolcuya :D