Dur yahu hemen kızma bende sana öyle dedin demedim :D sen olasılıktan bahsedince ona ithafen yazdım. Genel bişeydi : )
Printable View
Aziz Yıldırım 1.5 sene konuşmadı. Bu dönemde barkovizyon gösterisi yapanlar leyhlerine hata olduğunda çıkıp tüm basına bunu gösterdiler mi ? Veya Aziz Yıldırım'dan çıkıp açıklama yapmasını bekleyenler, o dönemde çıkın leyhimize yapılan hatalarda da aynısını yapın dediler mi ? Fenebahçe'de en azından Eskişehirspor'un 7 cm içerde olan, verilmeyen golü için Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç çıkıp yazık oldu Eskişehirspor'a diyebilmiştir. Ben hatırlamıyorum bunun gibi başka bir açıklama diğer takımlardan. Hatırlayan varsa bize de hatırlatabilir mi ?
Bizim lehimize pek karar olmuyor Muhammed :d ben hatırlamıyom pek bizim yönetimden öyle şeyler.
Bu arada Ali koç fb de hangi görevde merak ettim?
Asbaşkan görevinde. Next to Aziz Yıldırım :p
Hıımm anladım paralı adam FB için yararlı:D
Mustafa mesele şu; Türkiye'de hakemler hakkında sadece Aziz Yıldırım konuşmuş gibi davranılıyor. Sadece senin için söylemiyorum, kendi kulüp yöneticileri, başkanları çıkıp aleyhte hakem hatalarına isyan edip, ilerleyen dönemde leyhine hatalar olduğunda konuşmuyor ve şimdilerde Aziz Yıldırım çıksın konuşsun diyenler o dönemlerde kendi başkanlarına, yöneticilerine leyhimize hata yapıldı, hadi şimdi de çık konuş diyebilmişlerse; Aziz Yıldırım'a da hadi şimdi de çık konuş deme hakkına sahipler. Mesele bundan ibaret.
İsmail'in de dediği gibi muhtemelen Aziz Yıldırım bıraktıktan sonra Ali Koç adaylığını koyacak ve Aziz Yıldırım da Ali Koç'u desteklediğini açıklayacak. Benim tahminim de o yönde.
ee takım bu kadar kötü gidince bişeyler yapmak lazım dimi.bizimde aleyhimize lehimize birçok şey veriyolarlar.sen duydun mu belediye maçından sonra adnan polat'ın hakmelerin aleyhine birşey dediğini.biz hakemlerimizin arkasındayız dedi.aziz yıldırım neden demiyor.sonra biz fanatik oluyoruz.
geçen seneye say. geçen sene Adnan Polat kadar kimse konuşmadı. bu senede Aziz Yıldırım patladı. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı. geçin bunları.
Kötü denilen Fenerbahçe nedense şuan lider durumda, diğer takımlar çok mu iyi acaba merak ediyorum. herkes kendi ekmeğine baksın iyi oynayana değil sonuca gidebilene veriliyor 3 puan. ve bu 3 puanlık sistemde Fenerbahçe ilk yarıyı lider kapattı.
Şekip Mosturoğlu geçen dememiş miydi bizim lehimize bir hata bile olsa bakın göreceksiniz yine bunları söyleyeceğiz diye ?
ya bi defa tartışma değil eğer adam gibi derdini anlatıyorsan neden tartışma çıksın sen derdini anlat ne dicek sana neden böyle mi diyon dicek.
İsmail abi demiş olsarla olcak işse o zaman işimiz zor oldu onun bakış açısı el ile değildi şimdi ne var bunda ?
illa her pozisyonu süzcek diye bir şey mi var o kadar çok iyi olsaydı zaten hakem eğer yanlış hatırlamıyorsam, Orta hakemin kıdemli yardımcısı olurdu, bir el pozisyonunu Galibiyete bağlıcaksanız Fenerbahçe hiç top oynamasın daha iyi.
Bu hafta hakemlerin maşallahı var ama yaptıkları hatalar hep İstanbul takımlarının işine yaradı.Ofsayt pozisyonunda hakemin yanlış bayrak kaldırması belki de Trabzonspor'un öne geçmesini engelledi..
Allah Allah geçen sene Adnan Polat konuşurken birşey yok, BJK başkanı Paf takım çıkaracam derken birşey yok.. Bu kadar olur. Her hafta yenince hakemle aldınız diye nahoş şeyler yazıp Fenerbahçenin başarısını gölgelemeye çalışıyorsunuz.
Ankaragücü maçında yediğimiz gol faul... Özer'in asistindeki kayarak top aldığında faulün f si yok be. Tertemiz aldı topu.. Ankaragücü'nün golü verilmedi. Zaten Bilicanın faulü verilse bir gol yemeyecektik.. Ondan önce iki ofsayt gol yedik. Hele Beşiktaş maçında yediğimiz golü hakem görmeyince olur böyle zaten o golü yemeniz birşeyi değiştirmez denmedi mi?
İlk önce kendi yorumlarımıza bakalım.. İşimize geldiği gibi yorum olmasın.. Beşiktaştan yediğimiz ofsayt gole maçın kaderini etkilemedi deyip geçilmedi mi? geçildi.. Sonuçta ofsayttan yenilen hatalı bir gol. Madem hataları sayacağız bir kurul oluşturalım, maç maç pozisyon seçelim.. Bence bu pozisyonları cımbızla alıp şu öyle oldu siz bunun yüzünden attınız vs. vs. çok mantıksız bir hal adlı. Forum yöneticileri bence hakem hataları yerine sadece futbolun konuşulmasına izin vermeli. Bu hakem hatalarını konuşmak bizlere hiç birşey kazandırmıyor aksine çoğu kişiyi gerip arasını açıyor..
Siz bunları ciddi mi yazıyorsunuz?Aziz Yıldırım 1.5 sene bekledi 1.5 sene.Geçen sene yanılmıyorsam 5-2 yendiğimiz Bursaspor maçından sonra çıkıp hakemleri eleştirdiler.Çünkü niye bunu bir bahane olarak görmedikleri için.Bunun takımın kötü oynamasıyla bir alakası yok.
Muhammed abinin verdiği bir Ali Koç örneği var mesela.Her aleyhimizde çıkıp zor konuşuyorlar bir de lehimize olanlarda mı hep çıkıp konuşacaklar.
En iyi futbolu kimin oynadığı belli futbol sadece hücum da değil sandığının aksine.Ortada hiç bir takım tarafından ahım şahım bir futbol yok.
ne yazmışsın hücum da değil sandığının aksine.ben burdan savunma anlarım.burda ikisi birden yazmıyor.en iyi futbolu kimin oynadığı belli demişsin.kim bu takım ? açıkla bakalım.
Bu hakem , Trabzonlu oyuncu 3.5 metre geriden cıktıgı halde ofsayt veren yardımcı hakem , Carlos'un geldigi ilk sene ''suladıgı'' yardımcı hakem degil mi ?
Alican o hakem :) 3.5 metre ya az degil