zaten Leo ya maçın adamı ya da en kötüsü olacaktı. :)
zaten Leo ya maçın adamı ya da en kötüsü olacaktı. :)
Dos Santos sahada yok sanırım.
Mustafa Sarp İyi Engelledi Son Anda Ayak Koydu Yoksa Golü Yediydik
Reyes amca da çıktı.
Dos Santos takım oyunu oynuyor ama onun biraz daha bireysel oynaması lazım.
Gene Etkili Geldi Madrid Ayak Koyamadılar Topa Bu Arada İspanyol Spiker Süper Maç Anlatıyor Yav Valla Bizim Adamlardan Çok İyi
90.Dk Ya Girdik Hadi Hayırlısı Tahmin Tutacak Galiba:D
Arda Çıkıyor Yerini Barışa Bıraktı
+4 Dakika İlk Dakika Doldu
frikik cimbom hadi gol be
bitti maç.
Aslanlar !
Çok güzel sonuç, tebrikler.
Keita Leo ile beraber süper oynadılar. Dikkat! İki kötü formlu adam!
kupon yattı ama kazanan Türk futbolu oldu :D üst dedik 2 golde kaldı.
Olsun cimbomum, sen turu geç yeter :)
Tebrikler Galatasaraya başabaş bir oyun oynadı. Ama içerdeki maç için rahatlamamaları lazım oyuncuların , geçen sene ki bir hamburg maçı var ki ali samiyende geçseler kupayı alırdı galataray bence.
Leo hayatının maçını oynadı. Keita ve Arda çok iyiydi bence.
Servet, Neill ve Topal da iyiydiler.
Ayrıca;
Giovani Dos Santos-Sağ Click-Terminate Loan!!!
Güzel skorla döndük zor deplasmandan.
Ancak soruyorum: Rijkaard, Caner'i neden çıkardın?!
Giovani Dos Santos-Sağ Click-Terminate Loan!!!
:n: işte bu yüzden ara verdim fmye gerçek hayatıma müdahale ediyor :n:
Her ne kadar avantajlı bir skor gibi görünsede rakip A.Madrid. Onlar için kendi sahası yada deplasman farketmez. -ki zaten sağolsun gurbetçilerimiz neredeyse a.madrid taraftarlarını susturdular. :D
Bizim yediğimiz golde barajın iki kişi olması hata değil miydi? Adamın kaleye vuracağı belli zaten.
Gerçekten Santos Süper oynadı Tebrik Etmemiz lazım :icon_smile: Santosun yaptığını bu sitedeki herkes rahat yapar. Hatta Santosun üstüne bile çıkar. Neden 60 dk sahada kaldı anlamış değilim.
Maçın Adamı Leo Franco oldu. 40 yılda bir işe yaradı :icon_smile:
Klasik bir maçtı. Fazla zevk vermedi. Ardanın Ve Keitanın attığı çalımlar çok güzeldi :)
1-1 güzel skor. Bu madridi Samiyende Yenebiliriz.
Süper maçtı müthiş bir skorla döndük , çok iyi oldu maça gelirsek ;
İyi başladık maç ortadaydı ama bir frikik golüyle herşey berbat olacaktı ki o sut direkten auta gitti , ondan sonra bastırdık De Gea beklenilmedik kurtarıslar yaparak takımını motive etti , sonra Keita ile İstanbul'a avatajlı bir skor ile döndük , Leo Franco kurtardıgı toplarda bence ekstra bir şeyi yoktu üstüne geldi vs.
Maçın adamı var iki tane birisi kesinlikle Ugur Uçar'dır muhteseme yakın oynadı , Hakan 'da süperdi kısacası süperdi herkes...Servet'in ekseni etrafında döndükten sonraki pasları bırakması lazım ben begenmedim Servet'i.
Tebrikler ve Helal olsun Aslanlarımıza...
De Gea'nın sakatlanması sonucunda gol geldi. Bilmiyorum Asenjo belki de ısınamamışta ama bir gerçek var ki Keita bu golü haketti.
http://www.uefa.com/ Manşetlerdeyiz gurur verici :D:D
Şu kadarını söylüyorum korkarak değilde senenin en başındaki gibi bir oyun oynasak 3 yerdik 10 atardık!