o golü çıkatabilirdi ayrıca çok top sektiriyor ya hep iki hamlede tutuyorQuote:
Originally Posted by tolginho
Printable View
o golü çıkatabilirdi ayrıca çok top sektiriyor ya hep iki hamlede tutuyorQuote:
Originally Posted by tolginho
yok abi mehmet süper vurdu ya!!corcaba napsın ona,gerçi biraz arkada dursa belki çelebilirdi
hindiyi mindiyi bırakalım sonuca bakalım 2-3 konusulcak bişey oldugunu sanmıyorummm Kupa BEZİKTAŞIN:D:D:D
ben vuruşa bişey demiyorum süper vurdu ama yinede kurtarabilirdi neyse fazla uzadı bu :D bu benim görüşüm
ilk yarı beşiktaş ikinci yarı fener oynadı.tümer özellikle ilk yarı müthiş oynadı.feneri ise aurelio ayakta tuttu.zaten kırmızıyı görür görmez de gol geldi.
anlaşılan fenerbahçe 24 yıllık hasreti bir süre daha dindiremeyecek 2 yıldır final oynamalarına rağmen ikisinde de en büyük rakiplerine kaptırdı kupayı.
Oscar Cordoba iki topada müdahale edebildi sadece alamadı:mad:
Neyse kazandık,mutluyuz.:)
öncelikle beşiktaşı tebrik ediyorum. ilk yarıdaki çok kötü fenerbahçenin üstüne bir de hakemin performansı eklenince fark yeriz diye çok korktum. ama ikinci yarı herşeye rağmen takımın 2-0 dan maçı 2-2- ye getirmesi hala inandıklarının bir göstergesiydi.
şimdi takımın erciyes maçına konsantre olup şampiyonluğu kaybetmemeleri gerekiyor...
kupayı da artık 25. yılda alırız herhalde hem bi anlamı olur çeyrek asır sonra diye:D :D
burda şampiyonluğu verirse fener daum gider ve baya hayırlı olur :D:D
hakem ne yaptı anlamadım ben he...
Fenerbahce ilk yarida gobekten attigi paslarin cogunu rakibe kaptirinca, biraz da Besiktas'in isine yaradi. Tuncay'i durdurmak icin suratli Ibrahim Toraman'i sag bek olarak kullanmasi Tigana'nin iyi bir hamlesi idi.
Fenerbahce'nin sag kanadi ise Appiah ile zaten cok fazla ofansif acidan guclu olan bir kanat degil, bu kanadi da mucadelesi ile Ibrahim Uzulmez kapatti. Gobekte Okan Buruk, Mehmet Sedef ve Kleberson iyi kapatti. Ancak bence en onemlisi Gokhan Gulec ve Bobo'nun Onder ve Luciano'ya yakin oynamasi idi. Bu Fenerbahce'nin geriye dogru pas yapip oyunu acmasini engelledi ve Besiktas'in kontra'ya cikmasini kolaylastirdi.
Ozellikle ilk yarinin son dakikalarinda yariya gol atip girmek isteyen Fenerbahce cok aceleci davranarak orta sahada cok top kaybetti ve Besiktas'in kolayca kontraya cikmasini sagladi.
Ilk yarida Alex ve Anelka'nin gobekte Gokhan Zan, Koray ve Kleberson uclusunun arasinda yanliz kalmasi Fenerbahce'nin pozisyon uretmesini zorlastirdi. Ayrica ilk yarida kazanilan korner atislarinda Fenerbahce cok etkisizdi. Yani bir bakima Nobre'nin olmamasi Fenerbahce'nin ofansif olarak cok zorlanmasina neden oldu.
Ikinci yarida Daum dogru bir hareket yaparak Mehmet Yozgatli'yi aldi. Sag kanat daha aktif hale geldi ve zaten ilk gol de o kanattan geldi. Ikinci golde de Besiktas defansi Mehmet'in onune hamle yapmayip sut cekmesine izin verince Mehmet'in guzel sutu gol oldu.
Sonucta bence Besiktas daha iyi oynayarak kupayi almayi hak etti. Sadece bir konuda uzuntumu belirteyim. Fenerbahce'li oyuncularin ikincilik madalyalarini almak icin cikmamalari bence cok yanlisti. Hem tribunlerde hem de televizyon basinda maci seyreden taraftarlarina mactaki performanslarindan dolayi alkislama sansi vermedi.
mehmet sedef abi :D topuz daha transfer olmadı :)
kesinlikle katılıyorum bencede çok büyük bir ayıptı. Kaybetsen bile iyi oynadın başları dik çıkıp madalyaları almalıydı fenerlilerQuote:
Originally Posted by perpetua5099
Kupayı daha çok isteyen daha çok hakeden kazandı TEBRİKLER BEŞİKTAŞ haydi sıra artık bizde.( zor ama imkansız diye birsey yokdur diyorlar oradan sey ettim. ) :D
Tuh.. dogru.. :) Duzelttim. Her takima bir mehmet lazim zaten :DQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
evet impossible is nothing bunu unutmayın...Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
bu arada BJK yi tebrik ediyorum.. maçtan önce aziz yıldırımın dergiye yaptığı açıklamar BJK li oyuncuları iyi motive etmiş
İnandık çocuklarQuote:
Originally Posted by hurmet
Bizler inandık
Bu kupayı
Sizin için aldık
yazıyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam...
evet öyle yazıyodu doğru :DQuote:
Originally Posted by FeYYaz1989
bu ne demektir?Quote:
Originally Posted by ekoklu3
böyle bişeyi bir Galatasaraylı olarak nasıl kabul ettiğini anlamıyorum. maç içinde bjk yi desteklemiş olabilirsin ama bjk ve gs yi aynı takım gibi göstermek bence kabul edilemez. Yazdığını değiştirmeni rica ediyorumQuote:
Bence Fenerbahce'nin futbolculara koydugu mac sonu konusma yasagi da pek dogru degil. Eger roportaj konusunda bir kural yoksa bence yayinci kurulus'un bu konuda bir kural koymasi gerekli. Her mactan sonra teknik direktor ile beraber en azindan bir oyuncunun roportaj yapmasi kurali konmali. Sonucta yayin icin parayi veren Digiturk ve bu yayinin daha renkli olmasi Digiturk'e daha fazla reklam geliri getirecek ve bu reklam geliri de dolayli olarak kuluplere daha fazla gelir saglayacaktir.Quote:
Ama artik herhalde bu gelecek seneye kalir.
biz fb ve diğerleri dediğimizde tepki gösteriyordunuz.Quote:
işte burdan da anlaşılacağı gibi fb ve diğerleri......
Beyler konu sapmasın.
Başka yerlere doğru gitmeye başladı çünkü.
yaw arkadaşlar 1 ceza aldım diye ne hemen azarlıyosunuz... maçın sevinci ve heyecanı ile yazmışım... hem bu benim görüşüm saygı duyun lütfenn..Quote:
evet haklısın ben bu konuda son olarak bjk yi tebrik ediyorum ama fenerbahçemle de gurur duyuyorum.Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
bir de hakemin kötü yönetim gösterdiği görüşündeyim.(ilk golden önce bence faul verilcekse fenere verilmeliydi.ve birçok pozisyonda bjk lehine kararlar verdi)
bu yazdıklarımdan bjk nin hakemle kazandığı anlamı çıkarılmasın.ilk yarı çok kötü bir fener vardı ve beşiktaş iyi konsantre olmuştu.
ben burda artık kupa maçının fener için geride kaldığını ve şampiyonluk için 2 maçı da kazanması gerektiğini düşünüyorum....
hakem hakkındaki düşüncelerim maçı kötü yönettiğidir. bu benim fikrimdir ve kimse katılmak zorunda değildir. bu konuda kimseyle tartışmak da istemiyorum...
saygılar.....
eee tunay efendi öyle tribünlerde amigoluk yapmaya benzemiyor futbol. takımın sana en çok ihtiyacı olduğu maçta böyle oynuyorsan sen iyi bir oyuncu değilsindir ama iyi bir amigo olursun bu gidişle.
Fenerbahçeli olmama rağmen beşiktaşı kutluyorum ikinci yarı ve uzatmalarda daha iyi oynamamıza rağmen kaybettik olsun şampiyon olucaz işallahh..
ben sama ceza aldığından dolayı bişey demiyorum ayrıca bu azarlamakta değil... burda Galatasarayımızın adını küçültüyosun ve ben buna saygı duymam arkadaşımQuote:
bir fenerliden bunu duymak çol güzel birşey..Quote:
Originally Posted by paceywitter
duy duyma o benim görüşüm... ayrıca konu dağılıyor....Quote:
BJK yi tkr tebrik ediyorum
helal olsun kardeşim tebrik ediyorum seniQuote:
Originally Posted by paceywitter
Tuncay'ın bu kadar vurdumduymaz oynaması hele ki böyle bir maçta kabul edilir gibi değil paceywitter'a sonuna kadar katılıyorum