Fenerbahçe'de elbet bir gün puan kaybedecek...
Printable View
Fenerbahçe'de elbet bir gün puan kaybedecek...
Fenerbahçe 1-0'larla çok iyi bir hava yakaladı bence puan kaybetmez bundan sonra.
Bünyamin Gezer'de işine gelince iyi maç yönetiyor işine gelince kötü maç..Maçı tekrar tekrar izleyin derim ne hataları var ne hataları..Rıdvan hoca çok övüyordu bu hakemi bakalım şimdi ne diyecek??
55.dakikakadan itibaren seyretmeye başladım maçı.Genel olarak tempo güzeldi.Bir ara acayip yükseldi tempo.Sonlara doğru duruldu takımlar.Bursaspor liderliği kaybederek avantaj kaybetti ama şansları yüksek bir biçimde devam ediyor.Burada kaybetmemekte önemliydi.Belki de bu sonuç onlar için daha iyi olacak ilerisi için.Bilemeyiz.
Nu sene Bursaspor da şampiyon olamazsa Gs Bjk FB dışına çıkmaz şampiyonluk.
Kupayı biz alırız Fener de şampiyon olur :p
ne maçtı arkadaş kaçan goller, kırmızı kartlar peh peh peh..
ASY de Fenerbahçe'yi yenemezsen be şampiyonluk ne de ŞL gelir büyük ihtimalle Fb şampiyon tebrikler seneye gene Uefa dayız bu üzücü:icon_neutral::icon_neutral:
gs artık 2.lik sansınıda kaybetti ,şampiyonluk için ipleride fenerbahce ye verdi gerisi fenerbahceye kalmış..
Maçtan önce berabere biter diye içimden geçiriyordum, bunu bu konuda ki anketede yazdım. Gelin görün iddaa'da beraberlik yerine üst ve iy Galatasaray dedim. Zararlı çıktım...
Keita nın geri topu gol olsaydı Erman Toroğlu çıkıp Keita Bursasporlu derdi herhalde:D
İki takımda iyi oynadı Bolca pozisyon kaçırdılar İki takımı da tebrik ediyorum :)
Mütiş zevkli bir maçtı ama sonuç kötü oldu. Lig bana kalırsa bitti.
1.Fener
2.Bursa
3.Galatasaray
4.Beşiktaş
Hayırlı uğurlu olsun.
Bize bugün futbol zevki yaşaran aslanlara teşekkür ederim.
(Canerle sabri hariç. Yahu bunlar birdi şimdi iki oldu. Bi adamın hiç bir ortası tutmazmı yahu. 2side birbirinden beter. Birinin bütün ortaları taça gidiyor diğerininki auta.)
Çok zevkli maçtı 2 takımda süperdi ama Galatasaray'ın kazanmasını isterdim:)İlk defa bu kadar iyi top oynadık(kırmızı kartlardan sonra bu ifade geçerli değil)eğer her maç şöyle top oynasak inanın açık ara liderdik hatta belki bu hafta şampiyonluğumuzu ilan ediyor olabilirdik.Ama Bursaspor'u da tebrik etmem gerek.Gerçekten çok iyilerdi ve şampiyonluğu hakediyorlar.Bu dakikadan sonra gönlüm Bursaspor'dan yana ki avantajlılarda.Çünkü Fenerbahçe A.Gücü ile oynayacak(Hem Bursa A.Gücü kardeşliği hem A.Gücü'nün iyi futbolunun artarak sürmesi)parantez içinde yazdığm sebepler A.Gücü'nün Bursa'ya bir iyilik yapabileceğini aklıma getiriyor.Bu şampiyonluk Bursaspor'un hakkı eğer akıllı oynarlarsa Bursaspor'un şampiyonluğunu göreceğiz.Bu arada tekrar belirteyim.Şu dakikadan sonra Bursaspor'u destekliyorum:)
Bursaspor gerçekten iyi bir oyun oynadı ve maçı kazanmayı hakeden taraftı. Galatasaray hareketliydi istiyor gibiydi ama bir iki pozisyonu dışında bitirişlerde sorun vardı. Ataklar çok iyi paslarla kuruldu ama kaleye gelindiğinde pozisyonlar söndü. Keita çok kötüydü. Sabri kötüydü. Caner kötüydü. Bursa'da Sercan çok kötü oynadı.
Galatasaray ruhunu kaybetmiş. Şampiyon olma şampiyonlar ligine gitme ama rakiplerini sahanda yen. Gerçekten yazıklar olsun.
Bünyamin Gezer'e zaten söylenecek laf yok.
Herşey Fenerbahçe'ye yaradı.
Rakip yarı sahasından voleyle kornere vuran futbolcu, karşınızda Sabri Sarıoğlu :n: :n:
İstedigim sonuç çıktı maçtan.Güzel futbol vardı sahada gercekten.Tempolu,zevkli bir maçtı..GS ŞL şansınıda kaybetti...
Bu arada ilk yarıda Sabri'nin kornere attıgı top süperdi yahu :n: :n:
En en kötü skor buydu, o oldu.
Geçmiş olsun, Fenerbahçe bana göre bu saatten sonra şampiyon, Bursa ikincidir.
Müthiş tempolu bir maçtı. Bir an bile gözümü ekrandan ayırmak istemedim, birşey kaçırmayayım diye. Bursaspor zaten açık ve güzel futbol oynuyordu. Galatasaray da buna ayak uydurunca ortaya izlenmesi zevkli bir maç çıktı. İki takım oyuncuları ve hocalarını kutlamak gerek. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçından sonra Fenerbahçe'nin işine yarayan en güzel sonuçla bitti.
Fenerbahçe gündüz kazanarak bu maçta 2 takımın da zaten mutlaka kazanması gereken maçı daha da mutlaka kazanması gerekir hale getirdi. Hal böyle olunca da savunmadan çok 2 taraf da hücumu düşündü maçın başından sonuna. Defanslar ve orta sahalar pek iş yapmayınca, hızlı ataklar, temposu yüksek, bol pozisyonlu, izleyenlere keyif veren bir maç izledik.
Girmeyince girmiyor, 2 tarafın da kaçırdığı öyle pozisyonlar var ki, Güiza'ya yarışır.:D Neil'in ilk sarı kartı ağır karardı, 2. kartı vermese hakemlik adına çok büyük hata yapacaktı Bünyamin Gezer, ve doğru olanı yapıp attı ama aklı ilk sarı kartta kaldı. İşte bu hakemler tehlikeli, eyyamcı hakemler tehlikeli asıl. Hemen fırsatını buldu ve Neill'e verdiği ilk sarı kartın benzerini Zapo'ya vererek oyundan attı. 2 oyuncu da sahada kalabilirdi, ikisinin de 1 kartı hatalıydı.
2 takımı da tebrik ederim, bu güzel futboldan ötürü, ayrıca 1 takıma da teşekkür ederim hem Fenerbahçe'yi lider yapacak hem de Galatasaray'ı yaklaştırmayacak bir sonuca imza attıkları için.
Premier Lig kaLitesinde bize futboL izLettiren GaLatasaray ve Bursaspor takımLarını kutLarım. Türkiye Ligi maçı izLerken uzun aradan sonra gözLerimin pası siLindi. Müthiş bir maçtı.