Dediğim gibi bu serinin 7. maça kadar yolu var deplasman iç saha farketmez her maç bi farklı havada geçiyor..
Dediğim gibi bu serinin 7. maça kadar yolu var deplasman iç saha farketmez her maç bi farklı havada geçiyor..
Hakan abi maçı senle beraber tekrar yaşıyoruz. :)
Seride atılan sayı yüzdesi inanılmaz düştü. 90'larda maç bitiyor. Boston sahaya taktiğini yansıtıyor.
Sabah 5,30 da kaLktım. Maç 45-42 Lakers Lehineydi. Son iki periyodu izLedim ve Boston kazandı. Bir ara Kobe ALLen in bir kaç gün önce kırdığı rekora göz dikti sandım. Adam nerden saLLasa attı 3 lükleri.
Boston Pazartesi günkü maçı da kazanırsa Şampiyon oLur.
5.40 gibi kalkabildim :D Lakers 5 sayı öndeydi. Ama sahneye bi adam çıktı ki tıkanan Boston hücumunu tek başına yağa kaldırdı. Bu isim, Kaptan Mağara adamı Glen Davis'di :n: :n: Ağzından sıvılarını saçtığı sevinci sabah sabah midemi kaldırsa da çok sempatikdi : ) Kaptan Mağara adamına bir de Problem Çocuk Nate Robinson yardım edince bu ikili maçı alıp götürdü.
Kobe inanılmaz oynadı. Ama ne gariptir ki Kobe'nin inanılmaz oynadığı maçları hep kaybetti bu playofllarda Lakers. ( bkn. 2 Phoenix maçı ve bu maç )
Artık iş P.tesi sabahındaki maça kaldı. Serinin en kritik maçı olucak şüphesiz. Boston kazanırsa şampiyon olacaktır. Ama bu oyun devam ederse kazanmaları bir hayli zor. İlk periyot 10 sayı atan Pierce'ı 2. yarı sahada kayboldu. Rondo bekleneni veremedi, Ray Allen sadece faul sokabiliyor :p Ve bunlara rağmen Boston kazandı bu da çok önemli tabi.
Herşey P.tesi sabaha karşı belli olucak. Umarım Boston kazanır. Eğer kazanırsa deplasmanda illa ki bir maç alacaktır bu yaşlı kurtlar.
Tebrikler Boston...
5.maç cidden çok kritik,eğer Boston o maçı kazanırsa çok büyük bir avantaj elde eder, ve bence şampiyon olur. Ama kazanamazsa....
O zaman tüm ipler Lakers'ın elinde olur.Müthiş bir maç bizi bekliyor :)
Lakers kaybetse dahi ev sahibi avantaji hala onlarda. Boston ekstradan deplasmanda mac kazanmali .
Bu gece 03:00'da NTV ekranlarındayız. Maçı izlemek isteyen arkadaşlar olursa sıcağı sıcağına yorumlarımızı bu sayfada paylaşırız. İnşallah ben gece 03:00'da bu sayfaya uğrayacağım.
Celtics için daha kritik ve daha önemli bir maç... Çünkü kendi evindeki bu maçı kaybederse daha sonra seri Los Angeles'e taşınacak. Bunun anlamı, şampiyonluk için deplasmandaki iki maçın ikisini de kazanma mecburiyeti... Bu ise çok zor... Bu sebeple deplasmana 3-2 geride değil, 3-2 önde gitmeli...
Celtics için iki kritik durum: Perkins ve Rashad Wallace teknik faul sınırında... Bir teknik faul bile alsalar serinin altıncı maçında oynayamayacaklar. Sürekli sakin kalmak zorundalar ve bu onların oyununu, agresifliğini etkileyebilir.
Lakers için kritik durum: Bynum'ın sakatlığı... O Lakers'ın çember altına sertlik katıyor ve o bölgenin Celtics kontrolüne geçmesine engel oluyordu. O yokken Gasol'de 4 numaradan 5 numaraya kayıyor ve verimliliği düşüyor. Bynum'ın varlığında daha kalın uzunlarla boğuşmak zorunda kalmadığı için Gasol'ün de performansı artıyor. Bynum oynamaya and içimiş; ama şiş bir dizle ne kadar verimli olabilir?
Bir istatistik: NBA tarihinde 7 maç üzerinden oynanan serilerde 5.maçı kazanan takımların turu geçme oranı %80... Ve bu gece 5. maç oynanacak. Önemini siz değerlendirin.
Uyumazsam izleyeceğim maçı.Bakalım nasıl maç olacak
kaçırmamak lazım, yarın sınavım olmasına rağmen gece 3de tv başında olacağım :)
Heyecanlı olduğunu bildiğim için izleyeceğim zaten abi.Dünya Kupası maçlarını doğru düzgün seyretmiyorum zaten bayıyo vuvuzelasıyla üründülüyle sahadaki oyunuyla.Ama bu maçın bunlardan bin kat iyi olduğunu bildiğim için izleyeceğim burdan da senin yorumları takip edeceğim :)
Ona (Ömer Üründül) TRT 2008 Pekin Olimpiyatlarında bir de basketbol maçı yorumlattı... Gülmekten ölürsünüz. Sanırım Arjantin maçıydı. Ginobili filan... Nasıl saçmalamıştı. Futbol maçında neyse ne; ama o kadar komikti ki... Sesini kıstım sonunda... Gülmekten maçı izleyemiyorum.
Heyecan dorukta maçın başlamasını dört gözle bekliyorum. Haydi Celtics vur şu yumruğunu masaya.
Kim yenerse yensin harika bir maç olacak..Bu maç kaçmaz 3'ten itibaren televizyonun başındayız..Allen'in performansını çok merak ediyorum çoşunca tam çoşuyor batınca tam batıyor bu adam..Boston bu maçı kazanmak zorunda çünkü sahasında artık maçı yok..Lakers'de avantaj istiyorsa kazanmalı..Kim kazanırsa kazansın harika bir maç olacak favorim yok iyi oynayan kazansın..
Shrek ile Eşşek yine coşar mı acaba bu maç :p
go lakers go madem:D
97-93 Lakers yenecek demedi demeyin :p
Gençler maç saatinde burdaysanız toplu konuşma yaparız :n: Maç heyecanını canlı yaşarız :n:
Burda olan beri gelsin, ben buradayım.
Boston kazanacak diyorum, en azından kim kazanırsa kazansın o 7. maçı istiyorum.
Go Lakers Go
Gecenin bu saatinde günaydın mı denir; iyi geceyarıları mı bilmiyorum arkadaşlar. Her zaman olduğu gibi maç 3-5 dakika geç başlayacak sanırım.
Başa baş gidiyor maç 10-10 şimdilik.Lakers avans veriyo heralde :p
Celtics çok agresif başladı ama Lakers çok çabuk dengeledi oyunu...
Bynum topal topal Celtics çember altında tek başına voleybol oynuyor. Öbür çember altında ise Garnet şu ana kadar Gasol'ü darmadağın etti.
Lakers'da Bynum'la birlikte Fisher takımı taşıyor.
4. maçın yıldızı Glen Davis oyuna girdi...
Artest batırdı takımı.
Boston 22-20 önde bitirdi ilk çeyreği.Artest şimdilik sahanın en kötüsü.Kobe de oldukça kötü.Bunlar toparlanmazsa işi zor Lakers'ın.