Başvurumu verirken aklıma gelmeyen bir sorum olacak. Seçeceğimiz mevkiler içinde free role de var mı? Varsa başvurumu değiştirebilir miyim?
Printable View
Başvurumu verirken aklıma gelmeyen bir sorum olacak. Seçeceğimiz mevkiler içinde free role de var mı? Varsa başvurumu değiştirebilir miyim?
İlk pozisyonunu amc belirleyen kişilere 15 puan değerinde free role verilecek.
Buda Benim Başvurum
Daha dolmadımı:D
Benimde Tamamdır.
ilk deneyimim.
hayırlı olsun arkadaşlar :)
benimkide tamam
deneyelim bakalım şansımızı =)
Haydi Hayırlısı Başvurumu Yaptım Kabul Edilir İnşallah :icon_biggrin:
hadi hayırlısı:D
Herkese Hayırlı Olsun :)
Başvurular gece yarısı kapanacaktır.
Basvurulardaki son durum ;
GK - 6
DL - 1 DC - 7 DR - 3
DMC - 4
ML - 2 MC - 10 MR - 2
AML - 4 AMC - 4 AMR - 6
FC - 13
Toplam basvuru sayisi 62, dagilim ilk tercihlere gore yapildi.
Yüz paketinde yer almak isteyen arkadaşlarımız için bir hatırlatma daha yapmak istedim. Fotoğraflarınızı aşağıdaki linkten iletebilirsiniz. Karşıdan çekilmesede olur. Ben onu karşıdan çekilmiş hale getiririm. :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=87661
İlginize çok teşekkür ederim. İlkinde bile bulunmayan bir ilgi ile karşılandı Turksportal Sk 2010. Zahmet edip formları doldurarak, katılım gösterdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum herkese.
Biraz değerlendirme yapayım. İlk başta DisCo Burak ile konuştuğumuzda iki takımın çıkacağına kesin gözüyle bakıyorduk ama üçüncü takımın çıkacağını pek tahmin etmiyorduk. Yoğun ilgi üstüne açmaya karar verdiğimiz 3. takımımızla birlikte (ismi henüz belli değil), Turksportal SK, Turksportalgücü takımları devlerin arasında mücadele edecektir.
Başvurularda ortasahaya ve forvete çok abanılmış. 6-7 başvuru eksik gelseydi 3. takım açamayacaktık ve bu mevkiilerde çok şişkinlik olacaktı. Hala çok eksik bulunmakta. Meslea DL mevkiine sadece 1 başvuru gerçekleşmiş.
Başvurularda yöneticilerden eksik mevkiilere geçiş yapmasını isteyeceğiz ama sizlerden de eksik bölgelere ilgi göstermenizi ve başvurunuzu buna göre tekrar düzenlemenizi rica ediyorum. Gönüllü olarak değiştirebilirsiniz. Yöneticilerde eksiklik yaptıktan sonra buradaki gönüllü olan arkadaşların da eksiklikleri gidermesinden sonra bir kez daha bakacağız genel duruma. Ve eğer zorunlu kalırsak kendimiz bölgelerde düzenleme yapacağız.
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/8/938.jpg
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/8/926.jpg
Ben amc-fc yapabilirim o zaman
St olan 3'de yönetici var onlarda başka birşey yaparsa forvet şişkinliği önlenmiş olur...
Şimdi amc yapıp başvuru mesaj'ımı editliyorum...
Valla Ben Mevkimden Memnunum:D Zaten 3 Kişiyiz Sağbekte. Belki Solbekte Oynayabilir Olarak Gösterebilirsiniz. Ama Natural Pozisyonum Sağ Bek:)
İlk mesajı editleyemiyorum o sebeple tekrar mesaj olarak atayım dedim
Amc-Fc yaptım...
Valla ST'den daha iyi oldu daha çok sevdim bunu :)
Şahsen ben tam DL değilim D/WBL yapmak istemiştim ama :) AML olarak yazmıştım yanlış kayışladık herhalde.
İyi iyi ilk başvuran DC olmuşuz .p
Vazgeçtim :p MC olmak varken neden boşu boşuna Capel ve türevleri ile uğraşayım. :p
İlk başvuran DM ben olmuşum :n:.
Aml,Ml,Wbl yazmıştım.Aml'de neler yapacağız bakalım.
ST'mi değiştirmeyin 2 metre boyla orta sahada oynamak istemiyorum :D
genelde sag acik ve forvet arkasi oynadim ancak duruma gore hep joker oyuncuydum. boyum kısa olmasina ragmen stoper olarak bile oynadim. su an oynadigim takimda mc olarak oynuyorum. mevkimde fazlalik varmis isterseniz beni sag bek veya stoper yapabilirsiniz.