http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1943134_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8069552_n.jpg
Önlü arkalı. :p
Printable View
Yeni transfer :D
Ben de aldım mavi formadan bugün.Beyaz formadan da alacağım bir süre sonra.
Ne kadara aldın Berkay?
89 TL formalar.
Formalarımız guzel gene, Kiğılı var sonucta birde çirkin mi olacak :) yeşil formayıda şampiyonlar liginde son 8 e kalırsak çıkartcaklarmıs
hersene 20 tane forma yapmaktan ne zaman vaz gececekler acaba merak ediyorum.. cok gereksiz birsey daha dogru dürüst deplasman formasini kullanmazken yanina birde 2 tane alternatif forma yapiyorsun sirf taraftarin ilgisini cekmek icin cebindeki parayi almak icin..
Bu takımlarımız ihtiyaçlarını böyle karşılıyor kanake,her yıl formalardan kazanc saglamak küçükte olsa bir gelir olarak görülüyor.
Dün Feneriuma'a gidip çubuklu forma aldım.Kanarya forma ve Fenerbahçe Güneşi formasını çok sevmiştim ama ne yapayım çubukluyu görünce dayanamıyorum. :D Kardeşime de Fenerbahçe Güneşi formasını aldım.Satışa çıktığı zaman da Palamut forma almayı düşünüyorum..
Ben kararımı verdim taraftar forması alcam ama 2 forma alcam o daha mantıklı geldi.. Biri çubuklu olcak diğeri mavi.. 5-6 ay sonra takımın durumuna göre beyazı da alabilrim :)
arkada reklam yazıyosa almam
Şimdi hemen alırsan yazmıyo reklam sanırım.. Ben geçen yıl çıktığı hafta almıştım formayı benimkinde yazmıyodu ülker ama 1 ay sonra alanlarda vardı..
Malesef hepsinin arkasında Ülker yazıyor.
Sırttaki reklamı fazla kafaya takıyorsunuz bence. Önde de avea var napalım yani forma almayalım mı?
öndeki reklam alışıldık bişey yıllardır ama sırtta bence isim yazmalı yahu sonra bide ülker yazıyo yakışmıyoda ülker yazısı taraftar formalarında yazmıyo sanırım mecbur taraftar forması alıcaz
Cevahir Fenerium'da forma almaya gittiğim zaman taraftar formalarında da Ülker yazacağını söylemişlerdi.
Kolda Şampiyonlar Ligi logolu olan formalarda Ülker yazmaz,onlardan alabilirsiniz .. Ama Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı beklemeniz gerekiyor :)