-
Degen inanılmaz bir oyuncu yaa. Penaltı.
-
-
Ve penaltı kullanacak Young Boys.
-
Penaltı ancak kaçıcak büyük ihtimal :)Bugün ne olsa girmez o kaleye.
-
Ahanda Penaltı
Bilica penaltı noktasından geçerken penaltı noktasına yan yan baktı yine kazıcak zannettim :n:
-
-
Bu Bilica Fener'e yakışmıyor gerçekten.
-
-
-
-
Penaltıyla uzaktan yakından alttan üstten hiçbir yerden alakası olmayan pozisyona penaltı verdi hakem. Önder'in el pozisyonunu dengeledi kendince.
-
Bilica penaltı noktasına yine şöyle bir baktı :zuhaha
Bu arada bu gol kötü oldu, ama yine de Kadıköy'de avantajlı olan Fenerbahçe..
-
-
gol geldi, hakem +4 verdi...
-
Her an 1 gol daha gelebilir.Adamlar bastırdıkça bastırıyor.
-
maç bitti Fenerbahçe ucuz kurtuldu ve avantajlı bi skor elde etti
-
İyi bari 2-2 bitti...
Stoch-Emre-Volkan biraz'da Bekir'le Santos hariç takımın tamamına yazıklar olsun...
-
2-2 bitti maç.Fenerbahçe paçayı zor kurtardı.Adamlar dünyaları kaçırdı.Kadıköy'de Fenerbahçe'nin işi kolay olmayabilir.
-
Hayatımda bu kadar saçma penaltı görmedim.
-
Ucuz atlattı Fener :)
İstanbulda Fener turu atlar.
-
Ucuz atlattık yemin ederim :D
-
Sutter ne biçim adammış ya Maicon gibi :S Degen ile ikisini alacaksın sağ kanada , oturup izleyeceksin keyifle :)
-
Young Boys buradaki maçı kazanamaz. Fenerbahçe tur atlar..
-
Maçı iyi kurtardık, Kadıköy'de turu geçeriz.
-
Avantajlı dönen taraf fenerbahçe oldu.İki takıma da tebrikler.
-
Kötü bir oyun, şanslı bir beraberlik.Kadıköy'de bu işi bitiririz ama büyük eksiklerimiz var.Stopere, yedek bir sağ beke ve forvete ihtiyacımız var.
-
Vallahi iyi bir skor aldık bu oyunla.2.maçta turu geçeriz.
-
böyle rezillik görmedim manchester dan 6 yediğimizde bile bu kadar ezik oyun görmedim
ikinci yarı biraz daha toparlanılır gibi oldu ama son bölüm yine yığıldılar kaleye.
sebebi alternatif denen adamların hiç bi işe yaramaması
-
Bir çok eksikle ve 10 kişi tamamlanmış bir maç. Tur için avantajlı bir skor.
-
Maçın yıldızı Volkan. Harika kurtarışlar yaptı, 2 gol yedik onun sayesinde, en az 5 gol yiyebilirdik. Stoch Volkan'dan sonra takımın en iyisiydi. Emre de iyiydi. Onun dışında takım iyi bir görüntü çizmedi.