-
Hakem haksız yere atmadı bence. Aynı pozisyonu Ediz yaptı direk kırmızı gördü bu hafta. Niang'ın sakatlandığı pozisyonda da yerde yatan adam makasa almaya çalıştı Niang'ı onu atladı mesela sonra sarı kart gösterdi o oyuncuya başka pozisyondan dolayı.
-
Maçı tam izleyemedim ama son dakikalara baktım biraz .Paok'lu adam altıpastan boş kaleye atamadı, döndü top M.Topuz atamadı karşı karşıya .Rövanş için Fener'in işi zor, kontra silahları var rakibin .Ama inşallah turu atlayacak skoru elde eder Fenerbahçe .
-
Selçuk,Cristian,Mehmet Topuz ve Caner.Ortasahadaki bu 4 isimde inanılmaz bir şekilde kötü olunca yenilgi kaçınılmaz oldu.Defanstan topu alıp,ileriye taşıyacak bir oyuncunun yanı bir Emre Belözoğlu'nun eksikliğini çok hissettik.
Niang buldozer gibiydi yahu,rakip her top Niang'a geldiği zaman 2-3 kişi birden indirmeye çalıştı.Bu Niang takıma biraz daha alışsın,takımı şaha kaldırır.
Kadıköy'de biz bu takıma en az 2 gol atarız,ama sorun gol yememekte.Gol yemememiz lazım.Bu yenilgiye rağmen turu geçeceğimizi düşünüyorum ..
-
Kötü değildik ama iyi olduğumuz da söylenemez. Özellikle topa fazla sahip olup fizik olarak rakibe iyi karşılık verdik ancak üretkenlik konusunda yeterli değildik. Yani birşeyler yapmaya çalışan ama son bölgede bir türlü gerekli hamleleri yapamayan bir Fenerbahçe vardı. Bunda ortasahadaki ikilinin hücum yönlerinin iyi olmamasının büyük etkisi vardı. Esasen maçtan önce belliydi. Gerek Cristian gerekse Selçuk göbekten bir türlü hücuma katkı sağlayamadı. Bu açıdan Emre'yi çok aradık. Emre ön bölgedeki oyuncularla sık sık verkaçlara giren, oyunu yönlendiren, ortasahayı hücuma bağlayan bir oyuncu. Bugün Emre'nin görevi Cristian'a verildi ama beceremedi. Emre'nin bu takım için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Emre yerine Mehmet Topuz oynatılıp sağ tarafta Özer değerlendirilseydi bence bu maçtan en kötü beraberlikle ayrılırdık.
Bugün düdükleri hakem mi çaldı yoksa Paok taraftarı mı çaldı belli değildi. Pozisyonu devam ettirirken tribünlerden uğultular çıkıyor ve hakem pozisyondan 5 saniye sonra düdüğünü çalıyor. Tribünlerden etkilenen çok hakem gördük ancak tribünler ne derse onu harfiyen uygulayan hakeme az rastlanır. Tartışmalı bir de penaltı pozisyonu vardı.
Son dakikalarda maç çok rahat 2-0 da olabilirdi 1-1 de olabilirdi. 1-0 maalesef avantajlı bir skor değil. Kadıköy'de rakip 1 gol bulduğu anda 3 gol atmamız gerekecek.
-
2.yarı takım biraz daha hareketliydi,ama son hamleleri yapmakta çok sıkıntı çektik.
Haftaya gerçekten çok iyi bir atmosfer olması lazım Kadıköy'de.Bugün hakem maçta seyirci baskısının altından kalkamadı,çok gereksiz,basit fauller çaldı takımımız aleyhine.
-
dunya uzerinde 4-4-1-1 sistemini kullanan tek takım bizizdir heralde ... aynı anda selcuk ve cristianı oynatırsan uretken olamazsın hadi mecbur kaldın oynattın diyelim ozaman kanatları forvete yakın oynatmalısınki forvetle pas alışverişi yapıp pozisyon bulabilesin yoksa yıllardır alexe baglı bi takım olursun ... gokhan bizim icin buyuk bir sans bugun savunmada zaman zaman aksadı ama olsun o kadar ... lugano her zamanki gibiydi ... ilhan ne hızlı ne agresif nede beklendigi gibi top kullanabiliyo yetersiz ... santos kaliteli ama daha hızlı olmalı ... selcuk tek yonlu bi oyuncu top kapıyo mucadele ediyo ama oyunu ileri yone hic bi sekilde oynayamıyo ... cristian ise tanımsız bi oyuncu ne top kapabiliyo ne topu ileri hızlı oynayabiliyo ne mucadele ediyo kısacası acilen takımdan kesilmesi lazım ben bole bi fiyasko oyuncu gormedim ... caner kotuydu ugur boralın tecrubesiz hali gibiydi bi fark goremedim ... topuz cok mucadele ediyo her seyi azar azar yapmaya calısıyo bide mevkisi belli olsa ... alex zaman zaman ortadan kaybolsada fena degildi ama takımın iyiligi icin gitmeli yoksa bu taktik bole devam eder bizde yıllardır oldugu gibi kotu futbol izlemeye devam ederiz ... semih gayet iyiydi ayagında cok iyi top tutuyo ve bunları olumlu kullanıyo sanırım 2.sarı kartı gorebilir diye cıkarıldı oyundan ... ozer bu takıma artık monte edilmeli ama 4 lu orta sahanın soluna degil forvete yakın oynamalı arda gibi ... niang cok kaliteli ama bu sistemde oda cok zorlanabilir dia ve stoch ona yakın oynatılırsa baros gibi bi etki yaratır ... gelelim aykut hocaya transferler iyi hosta neden hala 4-4-1-1 de ısrar ediyor anlamıyorum ayrıca biraz daha cesur olmalı 10 kisilik paoka karsı pozisyon bulmalısın tabi bu sistemle zor biraz rovansta bu cag dısı sistemden vazgecerse ve diayla stoch oynarsa eleyebilirz yoksa zor biraz
-
2. yarı %70 e varan topla oynama üstünlüğümüz vardı fakat göbekte oynayan 2 oyunucumuz Selçuk ve Cristian olunca çok yavaş paslaşıldı. Oyunun temposu onların istediği düzeyde düşük kaldı. Emre-Stoch olsaydı büyük ihtimal kazanırdık bu maçı
-
Dün maçta forma giymeyen eksiklerin rövanş maçında oynayacaklarını varsayarsak çok kötü bir sonuç değil diye düşünebiliriz.Fenerbahçe'nin ikinci maçta işi kolay değil yine de.
-
Kadıköyde Stoch,Emre,Dia,Bilica gibi isimler oynayacak.Oyunun hakimiyetini ele alırsak ilk dakikadan itibaren geçeriz turu.
-
Özetini izledim PAOK kalecisi coşmuş valla. Fenerbahçe bu oyununu oynarsa ve eksiklerde takıma monte olursa çok rahat geçer Kadıköy'de turu.
-
Çok kötü bir skor aldık. Maç boyunca bir tane net pozisyona girdik, o da son dakika M.Topuz'un pozisyonu. YB maçında da son dakika Semih ile pozisyona girmiştik.
Her şeyi anlatan da bu zaten, 10 kişi kalmış bir rakibe karşı sadece 1 tane pozisyona girebiliyoruz. Geçen sene olduğu gibi yine pozisyona girme kıtlığı var. Bu sistemle Niang da gol atamaz, buraya yazıyorum. Acilen sistemin değiştirilmesi lazım. Alex'in kulübüye gelip yerine Niang-Semih oynaması daha doğru olur.
Dün sahada G.Gönül ve M.Topuz çok iyiydi. Sahanın yıldızı iki futbolcuydu.
Trabzonspor büyük ihtimalle bizi ligde yener bu futbolla oynarsak.
-
yine rakip cok hafifa aliniyor rahat gecer felan deniliyor hicte rahat gecemez göreceksiniz kadiköyde ecel terleri dökücekler bu kadar eksikle zor geceriz takimdan 2 adam eksildimi bitti takim top mop oynamiyor arkadas nasil bir takim bu ben anlamiyorum.. emre gitti orta saha tamamen cöktü stoch gitti kanatlar cöktü..
-
Açıkçası ben emin değilim. Paok ne yapacağı belli olmayan bir takım. Adamlar 3-0 lık skora ulaşabilirlerdi. Allah'tan dokunamadılar boş kaleler yerine auta diktiler.