bu yapılmaz !!!!!!!!!!!!!!!!! volkan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
bu yapılmaz !!!!!!!!!!!!!!!!! volkan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖstermedi kırmızı kartı hakem yuh yaa
Arda'yı bıraksanız hakemi dövecek . . .
Volkan Şen'in atılması gerek.
VOlkanı atmadı başladı bizimkilere sarı göstermeye devam hakem devam..
Hakem için diyeceklerim vardı ama diyemiyorum çünkü demem durumunda atılıyoruz siteden maalesef..
Yok artık ....volkan bile biliyor ne yaptığını hakem bilmiyor.!
Baroş hakemle birebir markaj a giriyor :D
baros'un kartı çok haklı..
Görmek istediğim Galatasaray'ı sonunda görüyorum ama görmek istediğimiz hakem performansıyla hiçbir zaman maç yönetilmedi Türkiye'de.
kırmızı lazımdı da bu kadar itiraz hakemle uğraşmak fazla bence
baros da hakemin üstüne oynuyor
Hakeme selamlarimi yolluyorum bu son 4 büyükler maci olur heralde.
volkan hareketi kart değilmi? benmi yanlış biliyorum yoksa elle bilerek dokunuyor
Çok gergin bir maç oluyor
Bu hakemlerle bu lig yürümez Volkan pozisyonda eyvah diyor zaten .
Maça gelinca birazda şans olacak bir takımda bizde o yok .Bursa ilk gelişinde adamın önüne düşüyor bu kadar da olmaz .
yok artık hakem bizim oyuncuları yedi resmen, psikolojikman çökcek hepsi görceksiniz Volkan bile ben n'aptım dedi üzüldü hakem görmedi. Biz bu maçı kazanamayız artık
Volkan bile anladi hareketeni 4 tane hakem diye konulanlar anlamadi.
Hakem ilk maçına çıkıyor galiba.Adamın kurallardan falan hiçbir şeyden haberi yok.Şampiyon Bursa'dan eser kalmamış kendi sahalarından zor çıkıyorlar.İkinci yarı bu oyun devam eder ve şanssızlıklar peşimizi bırakırsa 2-3 tane atarız herhalde.
Basiretsiz Hakem cesaret edip gosteremedi 2. sari karti Volkan'a , 2. haftadan basladi hakem skandali !
Galatasaraylı oyuncular aynen bu şekilde koşmaya devam etsinler yenilsinler sorun değil. Yeterki koşalım pozisyon bulalım.
Baros'un o hareketi yapmaması gerekirdi. Ve Volkan Şen'in de %100000000000000 atılması gerekirdi. Bunu göremeyenlere üzülüyorum gerçekten :)
HakemLer daha sezon başından kontroLü kaybetti. İLerLeyen haftaLarda oLuşacak hakem hataLarını düşünmek istemiyorum. VoLkanın gözünün içine bakıyor, VoLkan ne yaptım diye isyan ediyor ama kırmızı kartı veremiyor. Diyecek açıkLama yok.
Aynen volkana bile sorsanız ben çıkayım maçtan diyecek ama hakem atmıyor böyle önemli bir maçta gs için böyle kritik bir dönemde böyle bir hata geliyor büyük şansızlık..
Ertuğrul Sağlam'ın yerinde olsam Volkan'ı çıkarırım şimdi en ufak hareketinde hakem hatasını hatayla telafi etmeye çalışıp kırmızıyı gönderebilir.
Maç için çok fazla yakınmaya gerek yok, Batdal - Baros ikilisi sahada olmadıkça pozisyon şansı çok zor. İlla tutturulmuş bir sistem diye ama sistemi bozan 5 metre ötesine pas atamayan ortasaha 3lüsü oldukça neye yarar o sistem.
tam bi skaldal gerçekten bu kadar da olmaz
Tek bi pozisyon verdik golü yedik sansli olursak dayanamaz bursanin top oynadigi yok bizimkiler mücadele etsin pozisyona girsinler varsin yenilelim önemli degil
40 yılın başı güzel oyna onda da hakem katletsin maçı olacak şey değil :)