Hakem 2 dir korner i vermiyor
Printable View
Hakem 2 dir korner i vermiyor
spiker yokluktan orta sahayı geçtiğimiz anda galatasaray yükleniyor demeye başladı .. sıfır pozisyonumuz var ..
Şaka mısın Servet ?
Ya Mustafa Sarp falan niye oyunda:zuhaha
Ali turan iyi gözükmeye başladı gözüme düşünün takımın halini...
Ben 50 den sonra biraktim maci izlemeyi bisey kacirmamisim anlasilan
Dakika kaç
Şut çektiiiiiiiik :eek:
ilk pozisyon dk.60
ilk şutumuz muydu :)
60. dakika barışın zayıf şutunu kaleci güçlükle kornere attı...
61.dakika şu an
Allahım deliricem yemin ediyorum ya. Şu takımın 2 yılda geldiği hale bak ya. Skibbe dönemini özler oldum halimize bakın beyler. Geçen sene 2000den sonra en iyi kadro dediğimiz kadronun son haline bakın. Birisi geçen seneki kadroyu versin elimize başına da adam gibi bir antrenör getirsin. Rijkaard'a benim inancım filan kalmadı onun kendine de inancı yok. Onun kimseye inancı yok. Futbolcular özgüvenlerini kaybetmiş sporun 8 senedir profesyonel olarak içinde olan biri olarak oyuncunun özgüveninin kaybetmesinin tek sebebi antrenördür. Servet 2 sene önce çok iyiydi de mi birden berbat oldu? Hayır. Antrenör farkı. Rijkaard'a inancım yok benim artık. Kötü antrenör değil belki ama bize göre değil. Bunu göremeyen kördür. Acilen kan değişikliği gerek.
Baros oyun kuruyor. Barış sol ayakla ardaya 3 metrelik orta açıyor...
Uykum geldi valla!
şu ali turan'ın 1 tane olumlu hareketi yok . sok hoca aydın emre kim varsa sok ..
Trabzonun yaptığı pasları izle sora gel bu takımı izle
Sıkılana önerim FB maçını izlesin.. baya heyecanlı..
Trabzon'da orta saha var bizde M.Sarp var fark o:zuhaha
Geçen sene bu takımlara 4-5 sallıyorduk şimdi 4-5 pozisyon bulamıyoruz!
Rijkaard'ın oyun bilgisi,Taktik bilgisi her iddasına girerim bi çocuktan azdır.
Bu adam napıo bizi bitirmeye mi çalışıyor ?
KesinlikLe goL atılması gereken maçta Serdar özkan çıkarda nasıL Cana girer.Bunun izahı ne olabilir 4 Defans 4 Defansif orta saha ile bu adam nasıL goL bulmayı pLanlıyor.
İlerde Arda ve Baros ne yapabilir kalmış şurda son 30.Risk almamız gerekirken bu adam ne Yapıo.
Bu adamın yaptığının mantıkLı bi açıklamasını biri bana söylesin ALLAH rızası için..
NasıL sErdar çıkarda Cana girer goL atmamız geeken bi maçta Eyyyy Rijkardddddd....
Emre---------Musa
-------Cana--------
Böyle çıksa bu takım ölürmüsün be adam
Aydın kulübede neden oturuyor? Neden Emre Çolak oynamıyor? Ofansif oyuncumuz yok ne yapmaya çalışıyor bu adam deliricem.
Bir sen eksiktin hakem.
Riji'de salmış artık ne bir değişiklik ne bir kenardan taktik izleyip duruyor!
Kapattım maçı .
Galatasaray bu takıma elensin CR bile gelse sevinmem şikeci bi takıma elencez resmen yuh
10 kişi kaldılar Kuznetsov kırmızı kart gördü. Hadi bakalım bir umut.
adamlar 10 kişi . kuznetsov gitti . son20dk . hadi artık daha nolsun .