-
Trabzonspor bir Liverpool değil bunu anlayabiliyorum. Mücadelelerini de tebrik etmek lazım ama bu dönemde eleyemiyorsan ne zaman eleyeceksin. Öyle bir yağış var ki adamlar neye uğradıklarını şaşırdılar. Zemin berbat. Deplasmanda 1-0 yenilmişsin ama avantaj. Evinde daha ortada hiçbirşey yokken golü atıyorsun.
Daha ısıran daha basan bir Trabzonspor görmeyi bekliyordum. Liverpool büyük takım elense kimse kızmaz diyoruz ama Trabzon böyle tur atlayamadıkça hep elense kimse kızmaz diyeceğimiz takımlarla eşleşecek. Ömür boyu bunla mı avunacaz. Bugün iyi bir fırsattı kullanamadılar. Teofilo gol atıyor ama Trabzon dahil hiçbir takımın golcüsü değil. Halı sahada oynar. Top geldi mi atar. Topu ilerde tutamaz, adam geçemez, arkadaşlarına pozisyon oluşturamaz. Koşmayı bile bilmiyor.
Trabzon seyircisi de takıma desteğini veremedi. Kale arkaları hariç gerisi uyudu. Biraz seyirci destek atsaydı 10 dakikada 2-0 olurdu.
-
Canin sagolsun Trabzonum :)
-
Çok basit hatalarla elenmiş Trabzon. Burak o golu atsaymış tur gelcekmiş ama kismet. Ligin bence en diri ortasahasına sahipler. Burak'ın bence işi yok bu takımda ama tabi daha yakından takip eden Trabzonlu arkadaşlar var onlar daha iyi bilirler ama bu benim nacizane fikrim. Yinede kendi futbollarını oynadılar basit hatalardan tur gitmiş. Sağlık olsun. Trabzonlu kardeşlerimi tebrik ediyorum burdan.
-
Trabzonspor'un Liverpool'u böyle yakalamışken,üstüne bir de maçın başında golü bulmuşken turu geçememesi kötü oldu.Bu durumun oluşmasında tecrübe farkı,yorgunluk faktörü ve biraz şans faktörü etkili oldu diyebiliriz.Yazık oldu ama yapacak bir şey yok artık.Trabzonspor'un önümüzdeki senelerde kuralarda daha şanslı olması lazım,puan toplamamaları lazım.
-
Elinden geleni yaptı Trabzonspor,ama olmadı. Liverpool ismiyle,tecrübesiyle geçti turu.