Printable View
GOOOL
Mardinspor 0-1 Adanademirspor'umuz
dk:5 Burhan çoşkun
:) ilk yarı 1-0 bitti ikinci yarı oynanıyor :)
Adana Demirspor'un gözü Bandırma'da
http://www.ajansspor.com/resimv3/ada...man_090811.jpg
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'da, Bandırmaspor'u mağlup etmenin hesapları yapılıyor..
Ligin ikinci haftasında evinde Bandırmaspor'u ağırlayacak olan mavi-lacivertliler, rakibini yenip ligdeki zirve yürüyüşünü de sürdürmek istiyor.
Güçlü ve iddialı bir kadro kurarak, yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Mavi Şimşekler, Mardinspor'dan sonra şimdi de gözüne Bandırmaspor'u kestirdi.
Ligin ilk haftasında deplasmanda Mardinspor'u 1-0 mağlup ederek, lige galibiyetle başlayan Güney temsilcisi, sahasında oynayacağı ilk maçta taraftarlarına da yine galibiyet hediye etmek istiyor.
Bu kapsamda hafta sonu 5 Ocak Stadı'nda oynanacak olan Bandırmaspor maçına sıkı hazırlanan Adana Demirspor'da, futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin de yüzünü güldürüyor.
Teknik direktör Ali Güneş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana düz koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. İdmanda oyuncuların neşeli ve keyifli olması da dikkatlerden kaçmadı.
--------------
Bu topic ne kadar boş yaa herkes İstanbul takımı mı tutuyo anlamadım ki :)
ADS ve Beşiktaş arasındaki birlik-beraberlik duygusu biraz siyasi. İki takımın taraftar grupları aynı siyasi kesimden olduğu için birbirlerine karşı sempatileri var. Beşiktaş taraftarı, ADS diye tezahürat yapmıştı hatta. :) Ayrıca o maçta Adanaspor taraftarları da Bursa'yı destekliyordu, ben de o maçta olduğum için bizzat şahit oldum. :)
Bizim stadda hala bakım yapıyorlar. ADS maçıyla birlikte zor bir döneme giriyoruz. Maçlarımız İnegöl'de oynanıyor.
En zor geçecek deplasmanlardan biri olan ADS deplasmanından 3 puanla döndük. Golü Ali Serin attı 2. hafta da kazanarak 6 puana ulaştık.
Dostum sizin takım da çok iyi değil ama benden söylemesi..bizim takım biraz hızlı forvetlere sahip olsaydı çok rahat yenerdik..golü de izlersen cinlik yaptınız da attınız :D bizim takım yerleşmeden korner kullandınız bizimkiler de farkında değildi hemen gol oldu :) yine de tebrikler.. yenmeniz iyi oldu belki gereken dersleri çıkarırız.. yoksa bu ADSden bi cacık olacağı yok
O zaman ADS'ye Beşiktaş'ı desteklediği için laf atmanız biraz saçma değil mi? ADS'nin İstanbul takımından farkı yoksa sırf Beşiktaş'a sempatisi olduğu için, Adanaspor'un da Bursaspor taraftarından farkı olmaz senin mantığınla. Futbol içerisinde dostluk ve rekabet illa ki olacaktır, bunları büyütmemek lazım. ;)
Kardeş ben olayı büyütmüyorum.Sadece Ömer arkadaşımız herkes İstanbul takımımı tutuyor diyince bende Ads nin de bir İstanbul sempatizanı olduğunu hatırlatmak istedim.Yani herhangi bir problem yok ortada.Kim kimi desteklerse desteklesin bu beni ilgilendirmez.Vurgulamak istediğim olay başka benim ;)
Benim orda demek istediğim süper lig dışındaki konuların iletisiz kaldığı :) hem arkadaş ta demiş biraz siyasi biraz da bursa ile adananın bağı nedeniyle beşiktaşı desteklememiz çok doğal dostum :)
Bu arada eyüpsporla 1-1 berabere kaldık..Radyodan dinlediğim kadarıyla çok iyi bir futbol da ortaya koyamadık.Ama deplasmandır 1 puan fena değil mantığıyla gidelim bakalım.Asıl zurna haftaya zortluycak.Lig lideri 3 maçta 9 puan alan kızılcahamam ı 5 ocakta ağırlayacaz.O maçı kazanırsak lideri yenicez ama puan kaybı olursa takım yine karışacak.Bu sene takımdan pek umudum olmasa da kızılcahamam maçı tam zamanında..Belki takımı ateşleyebilir alacağımız bir galibiyet
Maşallah :D 3te 3 gidiyosunuz bakalım bu oturmamış kadroyla 3te 3 yapmanız büyük başarı.Demek ki takım oturmasa bile kazanmayı biliyosunuz bu güzel birşey.Bu sene tek rakibi Bandırma olarak görüyoduk zaten ama bizim takım hayal kırıklığı yarattı bu sefer de.Umarım ilerde kıyasıya bi mücadele veririz :)
Ha diyorsun ki düşmanımın dostu bizim düşmanımızdır :D:D Neyse konuyu fazla saptırmayalım :D
Bu arada bir Adana buluşması yapsak iyi olur.Gerçi bu aralar pek online Adanalı yok piyasada ama bir nabız yoklaması yapalım bir ara.Hazır okullarda dersler başlamamışken.
Bu sefer de kızılcahamamla berabere kaldık evimizde.Bu sene Kızılcahamam ve Bandırma arasında gidecek şampiyonluk mücadelesi belli oldu :/ ama izlediğim kadarıyla kızılcahamamı daha çok beğendim
Maşallah Bandırmaspor geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor, 4'te 4.
Maçlar pazartesi günü sanırım, gitmeyi planlıyorduk ama işte olduğum saate denk geldi...
>.< TFF'nin oyununa geldim! Dün baktım, maçları 10 Ekim Pazartesi gösteriyordu, bugün baktım 9 Eylül saat 15.00'da diyor...
Niye bu kadar geç giriyorlar bilgileri anlamıyorum...
İlk firemizi sahamızın açılış maçında Körfez'le berabere kalarak verdik, 0-0.
Maşallah dediğim üç gün yaşamıyor bu ne :D Nazar değdirdim galiba Bandırmaspor'a :)
e değsin artık yani :D demisporda da beklenen oldu..4 kişi kadro dışı kaldı sizin(bandırma) halilin sözleşmesini feshettik ve tüm oyunculara 5bin tl ceza geldi..yalnız 3 beğendiğim adamın 2si kadodışı kaldı..bakalım nolacak
Bandırmaspor kaldığı yerden devam :) Adıyaman'ı 3-1 mağlup etmeyi başardılar deplasmanda.
demirspor da kaldığı yerden devam..şimşekler grubu bile stadı terk etti..seyirci yine fitil..her zamanki gibi yine üzülücez