Bilica yerine bidon koysaydık belki top bidona çarpardı ve Bilica'dan daha yararlı olurdu.
Printable View
Bilica yerine bidon koysaydık belki top bidona çarpardı ve Bilica'dan daha yararlı olurdu.
Farklı kazandık ama söylemek lazım,ilk yarı savunma anlamında çok kötüydük.2 takımın da sistemlerine bağlı olmayan bir maç gelişti,ilginç bir maç oldu.
Yobo ve Caner hamleleri savunma zaafımızın önüne geçti.Bilica'yı hep savunuyordum ama artık söyleyecek birşeyim kalmadı tribünde oturmasına bile tahammülüm yok.Dia maçın yıldızıydı,Niang'a attırdığı 2 golde de çok büyük payı var.Sanıyorum Aykut Kocaman bir süre daha Dia-Alex-Stoch'u birarada tercih etmeyecek.
İdeal savunma 4'Lümüz Gökhan-Yobo-Lugano-Caner olmalı bundan sonraki maçlarda.
@Varonil
Dia-Alex-Stoch tercih edileceğini bende sanmıyorum.
Ama 20. haftadan sonra Dia-Stoch-Niang'ı görebiliriz.
Fenerbahçe'nin rahat kazanacağını düşünüyordum ama 6 gollü bir galibiyette beklemiyordum :D Tebrikler Fenerbahçe...
Fenerbahçe bu maç bayağı moral buldu. Dia hızını oldukça iyi kullanıyor, özellikle seneye Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne gidebilirse Dia savunmanın arkasına sarkma yoluyla çok güzel pozisyonlar bulabilir. Emre'nin ve Alex'in golleri ve Alex'in Niang'a asisti de oldukça güzel gollerdi.
Fakat Niang'ı ben abartıldığı kadar çok beğenmedim. Attığı gollerde etkisi çok az. İlk golde iyi yer tuttu, son golde de kafa vuruşu fena değil ama hiç bir golü bitiricilik veya çok iyi yer tutması gereken goller değildi.
Ayrıca Volkan da gollerde bence hataya sahip. Kurtarabileceği toplara atlamıyor, direkten dönen topu da izledi.
Fenerbahçe 6 gol attı ama önce Manisa'dan sonra da Kasımpaşa'dan bu kadar rahat galibiyet almasına rağmen 2'şer gol yemesi bence pek hayra alamet değil.Ki Manisa'nın da K.Paşa'nın da hücum gücü belli:)
Fakat Fenerbahçe'nin yediği gollerde stoperinin birisinin bariz adamı izlemesinin ve o alanı bomboş bırakmasının da payını unutmamak lazım. Bundan sonra Yobo oynarsa bu kadar basit goller yiyeceğimizi düşünmüyorum yeterki bu hücum gücünün birazınıda diğer maçlarda gösterelim. Zaten hocada bu konuda gerekli dersleri çıkarmıştır. Belirttide kendisi..
Yobo bu defansı toparlayacaktır. Bunun sinyallerini Kasımpaşa maçının 2. yarısında da gördük zaten. Ayrıca Bilica nasıl bir adamsa Lugano'yu da mahvediyor. Onu da bozuyor. Geri dörtlü Gönül-Lugano-Yobo-Caner olmalı bundan sonra. Stoch - Alex - Dia önlerinde Niang'da kullanılabilir. Herksin dediği yok hepsi beraber oynarsa savunmada çok açık veririz lafına pek katılmıyorum. Geri dörtlü ve önlerinde ki Selçuk işini yapsın çok fazla pozisyon vermeyiz. Bu takım bu hücum hattı her maç yediğinden fazlasını atar. Tabi Beşiktaş maçı gibi bi maçı bi daha yaşamayız diye düşünüyorum.
lugano da högh gibi top tekniği olan bir adam olsaydı yobo'yla beraber harika defans ikilisi olacaklardı. şimdi yobo oyun kurmak zorunda kaldı. hem top kullanmak için ileri çıkması, hem de defansın arkasına sarkması onu iki arada bir derede kaldırmaz umarım :)