-
ya şu maç bi taktik teknik işi gerektirmiyodu....
bizim futbolcuların bu maçı eze eze almaları lazımdı...
en büyük suçlu futbolculardır burada....
klub takımlarında biyerlerini yırtarken milli maçta patır patır dökülmelerini anlam veremiyorum...
bu yenilginin hiç bir mazereti olamaz en büyük hata futbolculardadır....
-
bence bunda sorun çağırılan oyuncularda 11 de oynamayan oyuncular milli takıma geliyor ve hiç bişi yapamıyor bunda yardımcı antrenorümüz oğuz çetinin de payı var seçtikleri oyuncuları izlemeden yerinde görmeden seçiyor bu son derece yanlış bence bizim bir an önce toparlanmamız lazım ACİLEN....
-
Önce Hiddink'ten ne bekliyoruz,onu sorgulamamız lazım.Bizi Euro 2012'ye götürmesini ve bunun yanında uzun vadede yeni bir Milli takım iskeleti kurmasını diyebiliriz.
Almanya maçındaki yenilgi kabul edilebilir,fakat bu maç değil.Eğrisiyle,doğrusuyla bu maçta Hiddink ve ekibinin bütün yanlışları ortaya çıktı.Karalar bağlamaya gerek yok,daha 6 maç var ve Mart ayına kadar maç oynamayacağız.Gerekli analizler yapılırsa,kalan bütün maçlarımızı kazanıp 2012'ye gideriz.
Altyapı Koordinatörü Ersun Yanal'ın da yapacakları çok önemli.Ümit Milli ve alt kategorilerdeki bütün milli takımlardaki genç oyuncuların yetiştirilmesi lazım.Almanya Milli Takımında Mesut,Khedira,Müller gibi oyuncular uzun süredir birlikte oynuyor,bir sistem yerleştirilmiş.Bu şekilde yapmamız lazım bizim de.
-
Mehmet Topal,Colin Kazım,Ömer Toprak gibi oyuncuları kadroya çağırmıyorsun,üstelik çağırdığın Mevlüt Erdinç,Ceyhun Gülselam gibi adamları kadroya dahi almıyorsun...Yerlerineyse 32 lik Ömer Erdoğan,33 lük Aurelio,takımında oynamayan Özer,2 yıldır toplam oynadığı maç 10 u geçmeyen futbolu bırakma noktasına gelen Tuncay'ı ve ne yediği belirsiz Hakan Balta'yı oynatırsan zaten şimdiden kaybetmişssin demektir..Hiddink'e ayrı bir paragraf açmak gerekir...Onun bu mağlubiyetlerde ben pek suçunu göremiyorum.Bütün suç Oğuz Çetin ve formsuz futbolcularda...
-