Beyler maça dönelim.Maç ile ilgili yorum yapacaksak yapalım.Millete laf atıp tahrik edeceksek onun yeri burası değil.Burası taraftar forumu değil.
Printable View
Beyler maça dönelim.Maç ile ilgili yorum yapacaksak yapalım.Millete laf atıp tahrik edeceksek onun yeri burası değil.Burası taraftar forumu değil.
Asist her zamanki gibi KrALEX'ten gol ise NİANGGGGGGGGGGGGGG. 2-3 Bu arada kırmızı top yok mu yahu gözüm mahvoldu.Ekranı karartıp izliyorum.
Kaptan çıktı sahneye.KrAlex adeta süper kahraman gibi.Oyunda yokmuş gibi gözüküyor.Gözler hep onu arıyor.O da gerektiği zaman çıkıyor , işini yapıyor ve evine dönüyor.Tabi her süper kahramanın bir kıyafeti olmak zorunda.İşte onun kıyafeti de Fenerbahçe forması. :)
burdan verirsek yazık olur cidden. fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...
Oh be turuncu top geliyor nihayet ekranın rengini açayım bari :)
Goooool Andre Santos - Emre A.ş
Andre Santos, 4-2.Çok güzel bir gol.
Kar olduk yağıyoruz.Andre Santosssss!!!
Santossssssssss... Sivas maçı geldi aklıma gol ona benzedi. 2-4
Guiza girsin artık :)) Guiza Guizaaaa
Artık yavaş tempoda aktif dinlenmemi ne diyorlarsa ondan yapalım maçın sonuna diri girelim yoksa yine gol yeriz gibime geliyor.
Ben bu Aykut'tan şüpheleniyorum arkadaş. Devre arası NTVSpor'u açtım Rıdvan'a sordular ikinci yarı ne yapmalı Aykut hoca diye. Rıdvan ben olsam Dia'yı alır Baroni'yi oyuna sokar Topuz'u kanada öekerim dedi.Orta saha dirençli olur dedi. Aynısını yaptı Aykut. Sanırım TV'li cep telefonu falan var devre arası açtı izledi :)
Fener dağıtmış yav helal olsun :)
Andre Santos bilerek bir sarı kart gördü iyi oldu GS maçında oynatabileceğiz Konya maçında caner oynasada çok bir şey kaybediceğimiz sanmıyoruz.
Güiza giriyor. Güiza Güiza.
Guiza Giriyor , Guizaa Guizaaa
Aha Guiza giriyor :) Sonunda be..
Efsane dönüyor beyler Güiza giricek oyuna.
Yalnız Güiza Volkana dua etsin Zec'in topunun çıkarmasaydı skor 3-4 olsaydı almazdı oyuna hoca :D
Ve beklenen adam sahalara döner.
Daniel Güiza. :0:
Beni yak , kendini yak , Mamadou Niang. :n:
Yalnız Kral'a (Güiza'ya) ne olmuş öyle ya zayıflamış, bitkin bir hali. Yazık ! :D
Güiza'da girdiyse tamamdır :p Tebrikler Fenerbahçe... Çok önemli bir deplasmandan daha 3 puanla döndüler.
Lugano da haftaya yok.
Bu arada hocanın hakkını vermek lazım.Cristian değişikliği maça çok olumlu yansıdı.
Lugano'nun golünden sonra kulübede Güiza'nın sevinci Fenerbahçe'nin çıkışı ve gelecek şampiyonluğunun resmidir.Artık inancım cok daha fazla.Gecen sene bize şampiyonluğu kaybettiren maçları bu sene hiç bırakmıyoruz.