bi video paylaşmıştım ve gsli olan abimden videoya trajikomik bi cevap geldi :D
http://img577.imageshack.us/img577/5830/adszwc.jpg
Printable View
bi video paylaşmıştım ve gsli olan abimden videoya trajikomik bi cevap geldi :D
http://img577.imageshack.us/img577/5830/adszwc.jpg
Uydunete geçtim umarım web tv de kopma olmaz, şu ana kadar mükemmel çalışıyor.
Bu kadroyla işimiz zor olur.
Dia yok ise çok kötü, onun gibi hızlı oyuncu her takıma lazım. Stoch hakkında çıkan haberler benim moralimi bozdu. O yüzden bir soğuma var. Bu maçta görev bulursa, nasıl bir oyun sergileyecek çok merak ediyorum.
Lig bu maçla bitmiyor. Hafif de olsa sakatlığı varsa oynamasın Dia. Bu maçta oynatıp sonraki maçlarda faydalanamamaktansa, oynamasın bu maçta.
Gece hayatı, gezip tozması vs aynı haberler Santos ve Lugano içinde var, hatta bu gece maçtan sonra Ümit Karan'ın sahip olduğu Frame de rezarvasyon yaptırmışlar, Santos'un sevgilisinin doğum gününü kutlayacaklar. Eğer bu maçı kaybedersek bakalım bu kutlama gerçekleşecek mi?
Şuan futbolcular 3D gözlük ile kendilerini seyrediyorlar, komedi. :)
Özer endişelerim devam ediyor.Umarım beni mahcup eder.2.yarı Stoch'un yüksek enerjisine ihtiyacımız olacak.
Fenerbahçe'nin 2. devredeki çıkışında fizik olarak toparlanmasının yanı sıra maçlara hep büyük baskıyla başlayıp, maçın başında oyunu rakip sahaya yığmasının büyük önemi vardı. Bugün sahaya çıkan kadromuza bakıldığında; ortasaha Özer-Cristian-Selçuk-Mehmet dörtlüsünden oluşuyor. Açıkçası kadro hiç hoşuma gitmedi. Çok fazla defansif olmuş. Cristian-Selçuk ikilisiyle oyunu rakip sahaya yığmak büyük sürpriz olur. Emre'yi çok arayacakmışız gibi duruyor. Umarım yanılan ben olurum ve bu kadro iş yapar.
Volkan
Gökhan-Lugano-Yobo-Santos
Topuz-Cristian-Selçuk-Özer
Alex-Niang
NtvSpor'da açıklanan kadro.
Kareografiler nerde yahu ?
GALATASARAY-FENERBAHÇE İLK 11'ler Belli Oldu:)
SAAT: 21.00
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu, Aytekin Durmaz
STAT: Türk Telekom Arena
GALATASARAY: Zapata, Neill, Servet, Gökhan, Hakan, Yekta, Cana, Culio, Kazım, Stancu, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorge Hagi
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Özer, Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
Allah artırsın... :)
Şu anda stad çok ateşli.Heyecan artıyor git gide.Özellikle kareografiyi merak etmeye başladım.
Atmosfer müthiş...
Kareografi ortaya çıktığı için iptal olmadı inşallah.
Cristian'dan etkili oyun bekliyorum.Selçuk'un varlığında ileride daha fazla göreceğiz onu.
Statta apaçi marşı çalanın !
Lig TV'nin maç öncesi yayını çok kalitesiz.
YEDEKLER
Galatasaray
Ufuk
Aydın
Barış
Arda
Ayhan
Kewell
Pino
Fenerbahçe
Mert
Bekir
Caner
Uğur
Stoch
Dia
Semih
İlk rekor denemesi yapıldı.50 bin kişi üçlü çekti.Baya güzel oldu.Hayatımda bu kadar ateşli üçlü çekildiğini görmedim. Ki bende hiç sevmem üçlü çekilmesini.
Kadroyu hiç beğenmedim topuz ortada olup stoch oynayabilirdi.Hayırlısı olsun
Böyle rekor zor kırılır, re re re ra ra ra gibi bir tezahürat ile denenmeli.
Serveti kaptan yapan zihniyetin
Kareografi yapılmıcak sanırım.
kazım gsli olmuş:D