Gökhan vurdu çok güzel attı. :)
Printable View
Gökhan vurdu çok güzel attı. :)
Gökhan süper Bir gol attı helal olsun 2,0 oldu bu maç Burda biteeer :D
Gökhan helal sana be çok iyi gol :) Semih girmesiyle etkisini gösterdi asistini yaptı...
Alves Gibi geldi Gökhan gibi attı.
Gökhannnnnnnnnnnnnnnn Gönüllllllllllllllllllllllllll 2-0 Helal mi ? Helal. Helal mi ? Helal.
bazı oyuncular vardır takım kaliteli oyunca çok iyi oynar, bizde Hüseyin böyleydi, biz sanardık adam Yaya Toure, ne zaman Fatih, Gökdeniz gitti tam dümdüz bir adam oldu. Arda ile Hakan da bence bu misal oyuncular. Burak da forvette yanlız kovboy oldu, o adam orada harcanır, bizde bile Umutun arkasında oynuyor sağda, önündeki adam da Umut, ona rağmen etkili :) ama forvete gömülmesi anlamsız.
Hiddink hatasını anlamıştır umarım Burak'ı sağ açık oynatmalıydı...Semih girdi hemen yaptı asistini Semih ve ya Cenk'e ihtiyacımız vardı Hiddink Semih'i aldı iyide yaptı...
Penaltı :(
ahanda penaltı. yapma Hakan Yapma balta
Penaltıyla uzaktan yakından alakası yok, hakemlerden bariz hatalar geliyor son 4-5 dakikada.
Volkan müthiş çıkardı penaltıyı.
Kurtardıı Helaaaal Volkaaaaaan
Volkannnnnnnn Volkannnn Volkannnnnnnnnnnnn
Volkan ne yaptın Volkan :)
Volkan penaltıların adamı oldu artık :)
Çok ucuz penaltıydı. Neyse ki Volkan çıkardı.
Bu kadar bilinçsiz bir taraftar olamaz ya.
Kaleci kudurdu :n:
Arda golden sonra basın tribününün karşısına geçip "Bunu da yaz" şeklinde işaret yapmış :)
Sahamızda daha baskılı ve tempolu oynamalıydık.Oyun olarak ortaya bir şey koyamadık.Rıdvan Dilmen'in maç sonunda söylediği gibi kötü oyun ama mazereti var.
Bugün önemli olan 3 puandı ama oyuncularımızın uyum konusundaki sıkıntıları ilerisi için sorun yaratabilir. Birçok oyuncu halısaha maçına sonradan çağrılmış, yabancı kişi pozisyonundaydı. Buna da ek olarak birçok oyuncumuz kulüplerinde gösterdikleri performansı milli takıma taşıyamıyor. Umarım Hiddink bu sorunu çözer.
Tebrikler milli takım.
Golleri özetliyorum beyler:
Arda Snijder & Gökhan Robben
Ha bir de "bunu da yazın"!
Ben Selçukun ile kez milli maçta bu kadar rahat oynadığını gördüm, nprmalde çok saçmalardı, Servet ve Serdar iyi gibi oldular, ama Nuri ve Mehmet çok iyi değiller, Belçika-Avusturya deplasmanlarında bu futbolla ne yaparız ciddi soru işaretleri var kafamda.
Arda oynamasın demiştim ama maçta elinden geleni yaptı birde gol attı gerçekten açıklamada dediği gibi futbolu özlemiş,Gökhan harika bir gol attı,Volkan gene hatasız oynadı birde penaltı çıkardı.Rakipte Alaba gerçekten iyi oyuncu bunu bi yoklasın bizim yönetim Appiahın hızlısı gibi :)
Selçuk u çok beğendim, adam gayet bilinçli oynuyor, uzun paslarıyla etkili de oluyor.
Penaltı kararı doğruydu bana göre...
Arda yine milli takımda ayrı oynamaya devam ediyor, golü de güzeldi helal olsun. Bu arada Ekrem de beklentilerimi boşa çıkarmadı :D
Bence İsmail in oynaması gerekiyordu, kaldı ki hucumda eksikliğini hissettik... Topla soldan çıkabilsek Ekrem e karşı çok daha etkili olabilirdik...
Önemli bir maçtı, galip gelmek güzel oldu...
Harika bir maçtı.Eksiklerimizi görmeliyiz.Orta saha çok uyumlu değildi.Volkan'a taptım bu maç.Zaten penaltıdan başka bir de frikik vardı tehlikeli bir pozisyon ha birde ilk yarının sonunda kurtardı.Mehmet ve Nuri açıkladı zaten heyecanlılarmış ve heyecanlandıkları için normal performanslarını gösteremediler.Zor ama Azerbaycan-Belçika maçı berabere biter umarım.
Sağlam kapak oldu daha da konuşmam...
Macho önce trübünlere hareket çekiyor.
Arda'yı oldum olası sevmişimdir, golden sonraki sözleride çok sağlamdı..
Bunuda yazın... ;)