Kazanabilirdik.Tolga çok iyi oynadı.Tebrikler Trabzonspor.
Printable View
Kazanabilirdik.Tolga çok iyi oynadı.Tebrikler Trabzonspor.
Pino pas vermedi top dondu golu yedik macin bittigi andi , saka bir yana 9 puan kaldi Bucasporla aramizda , cok ciddi soyluyorumki kume dusmeme mucadelesine giricez boyle giderse
Fblilerin gecen sene diger takimlara söylediklere bi argo vardi simdi ki durumlari onu anlatiyor antuya da selam olsun :)
Tolga'yı geçemedik, atamayana atarlar hesabı oldu. Tebrikler Trabzon'a. Bizimkilere söylenecek bir şey kalmadı malumunuz. :)
Kırmızı değil o pozisyon, en fazla sarı kart.
Maçın önüne geçti yine hakemler, helal olsun onlara.
sağda solda hala şike yapıldı diyenler var. sabahtan beri aynı şeyi dinliyorum radyodan, netten okuyorum. ayıptır ya. düşmek gibi bir durum var ne kadar öyle bir şey olmayacak da olsa.
ayrı herkes üzerine düşeni yapsa bu Fb bu maça bel bağlamazdı.
iyi oynadık ama yazık oldu. neyse zaten 15. falan bitirip rekor kırıcaz.
Eeee ne kastedmek istedin ?
Bana konu içerisinde geçen sene 17 takım için söylediğimiz sıfatı geçen sene vurgulayıp bu sene gelip burada aynısını yapan bir kişi varmı ?
Ek olarak başarısızlığınızı bırakında kendi takımınızı eleştirerek yapın boşverin Fenerbahçeyi falan şuan herkes kendi rakibiyle ilgilenirse daha makbule geçer herkes için (:
Bir hakem maçı böyle katlettikten sonra başka hiçbir şeye gerek yok zaten.
@ memo
@ center
Elin ipiyle kuyuya inme muhabbeti gecen sene hepiniz konusmustunuz.
Trabzon'un puan kaybetmesini istememizle bunu karıştırman çok ilginç.O zaman Trabzon puan kaybetmesin federasyona başvuralım bütün maçları Trabzon'la oynayalım.Başka çaresi yokbu işin senin dediğine göre.
Ayrıca ben burda inşallah Galatasaray şampiyon olur diyeni de görmedim.
Demek istediği geçen sene rakibin maçlarından skor bekleyenlere bunu söyleyenler şimdi bunun ta kendisini yapıyor.
Ne kadarı doğrudur yanlıştır tartışmam fakat demek istediği tam da bu. :)
Ama burada kimse Galatasaray bu maçı kazansın haydi saldır Galatasaray muhabbetleri dönmedi :) Dönen muhabbet varsa bile geçen seneki görüşü söyleyen insanlar tarafından dönmedi (::)
Neyse dediğim gibi tekrarlamak istiyorum boşverin herkes kendi başarılarıyla övünsün herkes kendi başarısızlıklarının çaresine bakmayı denesin.Herkes rakiplerini eleştirsin rakiplerini övsün.Tıpkı benim şimdi yapacağım gibi (::)
Tebrikler Trabzonspor (!) Rakibimiz puan alınca tebrik ediyoruz ya en büyük erdem bizde kalsın (::)
Vallaha yine bizi hakemler yakmıştır.O pozisyon sarı kart bile değildir ki daha sertini Mustafa Sarp'a yaptılar onda kırmızı çıkmadı.Biz kesinlikle kazanmak istedik bu apaçık belliydi.Son dakika bile tüm oyuncularımızı ileri gönderdik.
Atıl ;
Geçen sene söylenen söz , Rakip takımların Bursa'ya aşırı sempati duymasıydı ve Bursaspor'un Şampiyon olmasını istemeseydi.Maçları hep onların kazanmalarını istiyordu ..
Ama bu sene ortaya atılan idda farklı bana mesajalrdan bir tane gösterseniz Galatasaray inşAllah kazanır yazanı ..
Kazım'ın yaptığına bilerek yaptı diyenler var.Neden görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz ki :) Helal olsun ama bir Antalya'da bir Kasımpaşa'da bu kadar kazanmak istemedik :)
Güzel oynamadık ama akıllıca oynadık, defansımız iyiydi Tolga süperdi, gol yesek çıkarmamız zordu ve yemeden kazandık. Hakem için konuşmaya gerek yok, çok irdeleten Neill'in 3 sarı karttan tekini nasıl aldığını inceleyebilirler. Polemik için uğraşmak pek faydasız genel olarak.
Galatasaray bence iyi top oynadı, ama sonlarda iyi değildiler, bir de iyi kapandık, bakalım 6 haftada bu gemi ne kadar gidecek, eğer Fenerbahçe gibi defansımızı sağlam tutarsak ki son haftalarda iyiyiz, Fenerbahçeden biraz az ama yüksek bir şansımız var.
Öyle bir şey olsaydı Galatasaray evinde Bursa'ya gayet de yenilir ve şampiyonluk yolunu daha da kolay açardı. Ve eminim ki o söz çok farklı yerlerde de kullanıldı.
Hiçbir Fenerbahçe taraftarı buraya açık açık Galatasaray kazanır umarım filan yazmaz ki. Tepki çekeceğini bilir çünkü. :)
Dipnot : B.Ünder Pino'yu bundan sonra kadroda düşünmüyorum, sahada geziyor filan demiş sanırım basın toplantısında. Yıldız harcama vol 3.
@MeMo : Yanlış anlaşılmalar üzerine kurulmuş bir şey tartışmanın ikimizi de kırma ve birbirimize karşı önyargı oluşturmaktan başka bir şeye yaramaz bence de. :)
Yukarıdakiler Fenerbahçe taraftarının mesajlarıdır ve ne dediğimiz ortada kimse merak etmesin Sarı ve Lacivert ..
Konuda bana yanlış gelen tek Mesaj Memo'dan ..
Pino mu yıldız ? Güldürmeyin Allah aşkına.Şut çekmekle,çalım atmakla futbolcu olunmuyor.Akıl gerek akıl.
O zaman konuyu tartışmanın bir manası kalmadı herkes görüşünü sunduysa... :)
Her efsanemiz de ayrı bir yıldız veya adayını harcıyor. Şimdi de Pino harcanmak üzere.
@Börk : Yıldız adayı olsun o zaman. :)
Atıl zaten görüşler sunulur burada he bana diyorsan ki antu o zaman bunu konuşmanın yeri ne burasıdır ne de forum içerisindeki başka bir konu ..
Ulen bisey yazdim olay oldu ben zaten sizi kastetmedim genelleme yapmistim antu vs diye neyse mac bitti olan oldu.
O degilde Bülent hocanin isim vererek Pino'yu elestirmesi ayip.
@Sirus Black : Artık neyse bilmiyorum ama ben Pino'yu hiç beğenmiyorum.Galatasaray'da bir Hasan Şaş bu kadar bencildi benim izlediğim kadarıyla.
Pino'dan neden memnun değilmiş ki Bülent Ünder ?
Adam ne yapsın .. 11 Oynatsaydı belki daha farklı olabilirdi.
Galatasaray'da bu sene sular durulmaz arkadaş.