Mehmet'in görüntüleri vardı NTV'de. Görüntülere dayanarak bir ceza verebilirler.
Printable View
Bulursan o videoları tekrar bana yollarmısın abi burdan veya her hangi bir yerden.
sevinirim
Mehmet, Facebook'ta profil resmi yapmıştı Serhat. Yinede ben bakayım. Bulursam koyarım burayada.
Biliyorum o resmi görmüştüm ben de.Yalnız o resimde Mehmet bir şey yapmıyordu.Olayın içindeydi hatta önündeki bir Bursasporlu bir şey fırlatıyordu ama o bir şey yapmıyordu o an.
Profiline girip Resimler -> Profil resimleri'nden o resme bakabilirsiniz hala. Bende ekli olmadığı için giremiyorum.
Ahh Mehmet ahh, diyecek söz yok, mahkemeye çıkabilirse sadece para cezası alacağını düşünüyorum ki mahkemeye ne zaman çıkarlar orası net değil. Çıkınca gideceğim Bursa'ya hususi ve 1 araba dayak atıp geleceğim Mehmet'e ciddi ciddi.
Bursa'da 9 Taraftar Daha Adliyeye Sevk Edildi
Bursa'da, iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylara karıştıkları iddia edilen 9 kişi daha gözaltına alınarak sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Bursa'da Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylarla alakalı yeni bir gözaltı dalgası daha yaşandı. Sabah saatlerinde MOBESE kamerası görüntülerinden taş attıkları tespit edilen 9 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi..
Şu mobeseleri terör yandaşlarına karşı kullansalar ya.
Arkadaş doğuya niye kuramıyoruz şu mobeseleri ?
Yok yok onları davulla zurnayla karşılamak lazım : ).
O gösteri yapan teröristler hep ara sokaklara kaçıp izini kaybettirirler nedense. Daha hiç yakalanıpta ceza alanını görmedim :)
Böyle giderse Bursa'da tutuklanmadık insan kalmayacak :)
Gözaltına alınan 10 kişiden 8'i tutuklanmış dün.
Yarın nasip olursa Memo'nun yanına gidicem..
Varsa selam yollucak, diceği birşey olan yazsın paylaşırım...
Çok çok selamlarımızı ilet Serhat.
Eğer bir isteği arzusu varsa seve seve elimizden geleni yaparız.
Maddi/manevi her türlü yanında olduğumuzu bilsin.
Selam söyle Serhat umarız en kısa sürede aramızda olur.
Ben buraya Yokmu bi gelişme yazmıştım gitmemiş heralde :)
Gelişmeleri beklliyoruz. Selamlarımızı ilet.
Aleyküm selam. Ee yokmu bi gelişme ? Dava felan ne oldu ?
Mahkemeye ne zaman çıkacağı belli değil daha, avukatıyla bir türlü görüşme muhabbeti olmadı devletin verdiği avukat ile şuanlık yürütülüyorda, nasip olursa iyi bir avukat ayarlıcaz salı ya kadar bakalım ondan sonra inşALLAH iyi şeyler olcak.
Olaylı Beşiktaş maçının ardından tutuklanan ve cezaevine gönderilen renktaşlarımızdan, E Tipi'nde bulunan 22 taraftarımız tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan taraftarlarımızın isimleri;
Aziz Conker, Caner Oruç, Enes Aydın, Enver Vatansever, Halil Ergen, İbrahim Tütüncü, İsa Hemgören, MEHMET TOPÇU şuan yanımda :) , Murat Sali, Osman Topçu, Sedat Köz, Selim Duman, Semih Yıldız, Emre Doğu, Enes Bozkurt, Erhan Ayaz, Erkan Can Polat, Mehmet Kaya Çağlayan, Ramazan Köse, Recep Şahin, Soner Koçum, Uğur Karapınar
Not: İsim listesi şuanlık kesin değildir.
Tahliye edilen taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve tutuklu bulunan diğer taraftarlarımızında en kısa sürede özgürlüklerine kavuşmalarını ümit ediyoruz.
Mehmet TOpçu serbest kalmış.
Serhat yazmış zaten: ) Çok selam söyle Serhat. Kulaklarını çek biraz.
Geçmiş olsun Mehmet kardeşim..
Geçmiş olsun, allah düşürmesin bir daha.
''42 taraftara bin 134 yıl hapis istendi!
Edinilen bilgiye göre, 7 Mayıs’ta oynanması planlanan, fakat maç öncesi çıkan olaylar sebebiyle ertelenen Bursaspor-Beşiktaş maçı ile alakalı soruşturma tamamlandı. Savcılık tarafından hazırlanan fezlekede, 29’u tutuklu toplam 42 kişinin, "suç işlemeye tahrik" suçundan 24’er, "silahlı örgüt kurmak" suçundan 9’ar, "örgüt üyesi olmak" suçundan ise 3’er yıla kadar hapsi istendi. Fezlekede, çıkan olayların Bursa’ya verdiği ağır bilançosu da gözler önüne serildi.
Çıkan olaylarda 113 polis memurunun yaralandığı, bunlardan 12’sinde ileri derecede yaralanmaya bağlı kemik kırığı tespit edildiği, 2’si yakılan toplam 27 özel aracın zarar gördüğü, bu araçlarının çoğunun İstanbul plakalı olduğu ifade edildi. Ayrıca 5 işyerinin yağmalandığı, onlarca reklam panosunun parçalandığı, 1 çevik otobüsü, 2 su püskürtme aracı ile toplam 10 resmi aracın zarar gördüğü ifade edildi. Zanlıların, İstanbul özel yetkili savcısı tarafından hazırlanan iddianame doğrultusunda İstanbul’daki ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkması bekleniyor.
ÇETEYLE BAĞLANTISI OLMAYAN ŞÜPHELİLERİN DOSYASI TEFRİK EDİLDİ
Bu arada çıkan olaylar sebebiyle tutuklanan, fakat kurulan örgütle bir bağlantılarının olmadığı belirlenen 22 şüpheli savcının yaptığı itiraz üzerine serbest bırakıldı. Salınan 22 kişinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 80 kişinin dosyası tefrik edildi. Bu kişilerle alakalı soruşturma, İstanbul’a gönderilen diğer şüpheli gurubunun soruşturmasından ayrı olarak Bursa’da yürütülecek.''
YAZIK! :mad:
Ah Mehmedim benim geçmiş olsun.
Tarafsız sahada seyircisiz oynama cezalarımız kaldırıldı. Anlaşılan yönetimin TFF'ye arka çıkmasının altında bunun gibi şeyler var.
Bursaspor taraftarlarının yaptıklarının karşılıksız kalması yanlış bir karar.Yeni federasyon maşallah herkese mavi boncuk dağıtıyor.:icon_smile:
İndirilsinde tamamen kaldırmayı anlamadım :)
Taraftarların yaptıkları karşılıksız kalıyor diyenler içerideki taraftarlarımız ve ailelerinin durumunu düşünsünler de ondan sonra bazı şeyleri söylesinler. Onlar da affedilsin o zaman madem bu ceza kalktı.
Ceza almamız bile mantıksız iken kaldırılması daha mantıksız oldu. Demek yönetimin bizim karşı durmamıza rağmen playoff kararına arka çıkmasının nedeni buydu.
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş maçı öncesi saha dışında çıkan olaylar nedeniyle, kulübümüze verilen iç sahadaki 5 maçı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından iptal edildi.
3 dış saha müsabakasına seyirci götürmeme cezası ise kaldırılmadı. Yeni sezonda deplasmanda oynayacağımız ilk 2 maçı seyircimizden yoksun oynayacağız.
Bursaspor.org