84-84 son top bizde kaldı. Haydi çocuklar bitirelim şu işi!
84-84 son top bizde kaldı. Haydi çocuklar bitirelim şu işi!
Maç uzatmaya gitti, harika :)
JJ Ermal'e vermek yerine potaya gitmeyi deneseydi faul alabilirdi. Uzadı maç...
Vay arkadaş, son 20 sn yayını kesti webtv neymiş süre bitmiş e maç bitmedi ama, iş değil bu yaptıkları. Son hücumu kötü kullanmışız herhalde, artık twitterdan takip edeceğim maçı mecburen.
Şu maçı nasıl alamıyoruz, anlamıyorum. Bu maçı almamız gerekirdi normal şartlarda.
Müthiş oynadık gerçekten. Savunmada birebir savunma yapsak çok daha farklı bitecekti maç ama olsun. Maçı almak önemliydi. Tebrikler Aslanlar !
4-0 olmadı maalesef. 4-1 alırız diye düşünüyorum seriyi.
Galatasaray anormal şartların takımıdır. :)
Abdi İpekçi'de 1 maç daha var. Onu da alalım, 2-2 olsun şu seri, baştan başlatalım finali!
3-4 alırız biz bu seriyi.
Gönlümüzden 4-0 Geçiyordu . 4-1 Olur Artık :)
Helal olsun size aslanlar jj çok kaçırdı yalnız yoksa bu maç daha erken bitebilirdi her şeye rağmen kazandık şimdi 4. maçı da alıp sinan erdemde avantaj aramalıyız...
Bu kadar kötü oynadığımız maçı uzatmada kaybettik ya şimdi 4-1 olacağından daha da eminim :)
Müthiş maçta gülen Galatasaray Cafe Crown oldu
9 Haziran 2011 21:49 | NTVSpor.net
Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker arasındaki play-off final serisinin üçüncü maçında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda başabaş geçen mücadeleyi kazanan taraf sarı-kırmızılı takım oldu. Normal süresi 84-84 biten maçta, Galatasaray Cafe Crown uzatmalardan 97-93 galip ayrılırken seride de durumu 2-1'e getirdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/155/gsfbhaber_NF2Z1.jpg
Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin üçüncü maçında Galatasaray Cafe Crown, normal süresi 84-84 biten maçta uzatmalarda Fenerbahçe Ülker'i 97-93 mağlup ederek seride durumu 2-1'e taşıdı.
Maçın ilk periyodunda çok iyi bir mücadele vardı ve sarı-kırmızılı takım birinci periyodu 23-21 önde kapattı.
İkinci periyotta da üstünlüğünü koruyan Galatasaray Cafe Crown devreyi 50-45 önde kapattı.
Üçüncü periyotta iki takım da 22'şer sayı attı ve Galatasaray Cafe Crown bu periyodu da 72-67 önde kapattı.
Son periyotta müthiş bir mücadele vardı. Son 22 saniyeye 84-84 eşitlikle girildi. Son hücumu kullanan Galatasaray Cafe Crown'da son saniyede Ermal atış yapamayınca maç uzatmalara gitti.
Uzatmalarda Galatasaray Cafe Crown maçı 97-93 kazandı.
Seride 2-0 mağlup olarak bu maça başlayan sarı-kırmızılı takım bu sonuçla durumu 2-1'e getirmiş oldu.
Dördüncü maç yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 11 Haziran Cumartesi günü saat 20:00'de oynanacak.
Fenerbahçe'ye yenilince Ülkerspor'a yenildik . Fenerbahçe'yi yenince Fenerbahçe'yi yendik enteresan :n:
Kesinlikle hakettiğimizi düşünüyorum, taraftara da helal olsun baştan sonra güzel desteklediler takımı. Maçın yıldızı Ermal benim gözümde, iyi maç çıkardı.
Bu takım büyük ihtimal şampiyon olamayacak belki ama sonuna kadar alkışı hakediyor her biri. Futbol açısından kabus gibi geçen sezonda yüzümüzü güldürdüler. Kimse beklemiyordu herhalde finale kadar gelmemizi, hepsine helal olsun.
Bu arada saçma sapan demeçler veren, zamanında dayak yediği taraftara kendini sevdirmeye çalışan Kaya Peker'e gelsin bu galibiyet. ;)
Bu maçı almak serinin kopmaması açısından önemliydi.Jerry,Ermal ve Caner'i çok beğendim bugün.Artık 2.maça odaklanmalıyız.İnşallah onuda alırız.Bu maça bilet bulamadık ancak 2.maç salondayız.
Birde Shumpertt 4.maç oynamazsa işimiz zora girer.Ona fazlasıyla ihtiyaç var.İnşallah ciddi değildir sakatlığı.
4-0 bitmemesi üzücü ama kupayı kendi taraftarımızla alacak olmamız pozitif tarafı :)
4-1 biticektir diyorum :)
Tabii bu seride hiçbir şey oynamayan ve adeta kaynanasına küsmüş gelin gibi zoraki sahneye çıkmış Oğuz Savaş'ı da bir köşeye not edelim. Mağlubiyetin bir numaralı sorumlusudur.
Teselli kupayı içeride kaldıracak olmamız.
Shumpert sakatlandı.Durumu yarın belli olacak.Burkulma.2 maçtaki sakatlığının aynısı ama daha ciddi.
Bence pek güzel birşey değil. Gözümüzün önünde kaldırmak daha acı olurdu bizim için ama tabii siz kendi aranızda sevinirsiniz sizin salonda olunca.
Fenerbahçe Ülker kadar kaliteli kadromuz olmayabilir ama destek+azim+taraftar+hakemlerin çok az falso vermesi gibi etkenler bir araya gelince güçleri anca denk hale getirebiliyoruz. Diğer maçta da muhtemelen başa baş gider.
4-2 kaybederiz diye düşünüyorum seriyi. Fenerbahçe Ülker'in kadro kalitesi çok üstün bizden.
Belki kazanırız ama herkeste bir emin konuşma küçümseme... Herşey kadro kalitesi vs. demek değil. Bu tür rahatlık her zaman sorun oluşturur. Garanti belgemiz mi var G.Saray CC'yi bu seride yenip kupayı alacağımızın. Favori olursun tamamda maçlar bitmiş gibi konuşmanında hiç bir yararı olmaz takımımıza. G.Saray'ı tebrik ediyorum. Gerçekten kadro kalitesi bizden alt seviyede olmasına karşın azimin mücadelenin yapılıpta nasıl yenebileceğini, sporun ana maddesinin ne demek olduğunu gösterdiler. Ben her zaman temkinliyim. Sporda oynanmadan kazanma diye birşey yok. O nedenle gönlümden ve aklımdan şampiyon olabiliriz diye geçiyor umarım biz oluruz...
Dün burada yazmak istemedim. Ama dile getirmek lazım. Spahjia maç sonunda büyük bir strateji hatası yaptı. Saras'ı oyundan almamalıydı. O son hücumda top Emir'in değil, Saras'ın elinde olmalıydı. Serbest atış çizgisine Emir değil Saras gitmeliydi. Saras kenara alınmamalıydı. Üstelik bir önceki mola sonrasında top Galatasaray'dayken, yani biz savunma pozisyonundayken onu kenara almadı; o zaman çıkarsa anlardım. Çünkü Saras'ın savunma zafiyeti var. Ama hücum sırası bize geçtiğinde onu kenara aldı ve Emir üzerinden şansını denedi. Şimdilik eksi not olarak bir kenara yazalım. (Sezon başında da, bir pozisyon geç alınan bir mola nedeniyle Cumhurbaşkanlığını kaptırmıştık.)
Dün maç süperdi. Başktan sona kadar üstün gittiğimiz maçı son anda verseydik çok üzülürdüm ama Aslanlar bırakmadılar maçı. Kupayı fener alır ama biz içerdeki maçları alalım o bize yeter.
Yarın akşam bende salondayım. O atmosferi son anına kadar yaşayacağım :)
Maç bizim sahada olduğu zaman ortada normal olan birşey kalmaz :)
Şu maçlara bilet bulamadım ya neyse.Sonuna kadar üstün götürdüğümüz maçı kazandık.Normalde olması gereken oldu:).(Birde gülücük koyayım sempatik dursun değil mi)Belki şampiyon olamayız ama DEV aslanlarımızın sonuna kadar mücadele edeceklerindenm şüphem yok.
Aziz Yıldırım'ın 10 yıl ekmek verdiği Remzi Dilli "Yensen de Yenilsen de" proğramında Galatasaray kazansın dedi. Biz bu adamı kulübün içine sokmak ihanettir diye yıllarca bas bas bağırdıkça Aziz Yıldırım'a tapınan ve resmi sitenin yazdıklarını ayet gibi kabul eden, her gördüğü yöneticiyi değerli insan sanıp bize küfreden bazılarına da ders olsun. (Günün birinde kapı dışarı edildiğinde Didem Akın'da aynısını diyecek.)
Şampiyonluk yolunda, taraftarlarının da büyük desteğiyle, emin adımlarla ilerleyen Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker`in, Galatasaray Cafe Crown ile 14 Haziran Salı günü saat 20.00`de oynayacağı final serisi 5. maçının biletleri, tüm Biletix`lerden satışa sunuldu.
Bilet fiyatları ise şöyle:
VIP: 40.00 TL
Maraton: 30.00 TL
Tribün: 5 TL