Dün Bilica kusursuza yakın oynamasına karşın Yobo hatalar yaptı. Hele auta çıksın diye perdeleme yapıp kaptırdığı pozsiyonda Allah'tan tek kaldılarda atamadılar. Yobo'dan beklemezdim valla o hareketi...
Printable View
Dün Bilica kusursuza yakın oynamasına karşın Yobo hatalar yaptı. Hele auta çıksın diye perdeleme yapıp kaptırdığı pozsiyonda Allah'tan tek kaldılarda atamadılar. Yobo'dan beklemezdim valla o hareketi...
Fenerbahçe akılcı oynadı ve net bir galibiyet aldı. Öte yandan da geçen sene lige renk katan Gaziantep ve Kayserinin bu sene aynı rengi veremeyeceği de ortaya çıktı.
Ziegler'i çok beğendim.
Kazanma alışkanlığımızı sürdürdük.Çok iyi oynamadık ama hakikaten kazanmayı öğrendik takım olarak.Alex gemisini kurtardı yine :) Bu kadar eksikle böyle bir deplasmanda 3-1 kazanmak güzel.
Stoch ve dia en azından 60'dan sonra oyuna girmeliler bence. Dün Stoch ağlamaklıydı, takıma küstürmeyelim güzelim oyuncu :icon_neutral:
Kazandık ama futboldan ve futbol anlayışımızdan hoşlanmıyorum.
Şu tarz bana Daum'u hatırlatıyor ve mide bulandırıyor ama geçiş dönemi diye hoş görmek gerek.
Ziegler fena ortalar açıyor yahu çok can yakar bu adam...
Attığımız 3 golde de Ziegler'in ortaları ve bir asisti var. Helal olsun adama. 2 transferde bu maçta ne olacaklarının sinyallerini verdiler...