DCR yerine SCR koy seninde forvetin atsın o kadar golü :) o taktiği denemedim ama bu taktik mükemmel :)
Printable View
Ben iki taktiğide denedim. Bu taktik ile 2 sezon civarı bir zaman geçirdim ve iyi bir taktik diyebilirim. Ama diğeri ile karşılaştırdığımda, bu sadece sıradan bir taktik hükmünde kalıyor bence. Hele hele takımınızda taktiğe uygun oyuncular var ise ve takımın taktiğe alışma sürecinde birazcık sabırlı olursanız istediğiniz tüm başarılara kolayca uzanabiliyorsunuz.
hiç 5 golü geçemediğim için deneyeceğim :D
Bu taktik 12.04 için mi ?
bu taktik ok çıkarmalı mı yoksa poacher vs. mi seçebiliyoruz? ok çıkarmalıysa boşuna indirmeyelim
12.0.4 Versiyonunu kullanıyorum fakat verim alamıyorum.Sampdoria ile 3 sezonumdayım 2. sezonumun başından beri ısrarla bu taktiği uyguluyorum.İlk başlarda gelene 3-4 atıyordum.Sonra ne olduysa o oyunumuz kesildi ve vasat bir oyun geldi.3. sezonumda 6 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet var.Şu işin çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba ?
gördüğüm ve denediğim en iyi taktik
sezon başı takım uçuyor ama sezon ortasından sonra gol yeme rekorları kırıyorum taktik aynı oyuncular aynı morallar aynı sorun nerde ?
Taktik kendinizden daha düşük veya eşit takımlarda işe yarıyor kendinizden iyi takıma karşı bu taktiği oynayabilmek için çok agresif top kapmanız lazım Ş.Urfaspor ile 4-4-2 4-2-3-1 ve bu taktik 3 alternatif tatiğim vardı bu taktik ile burrsaya karşı türkiye kupasın da denedim fakat işe yaramadı çok fazla agresif ve sert oynandığı zaman karşı rakibin en az bir 4-5 oyuncusu sakatlanıyor ve bu size avantaj sağlıyor
bir de taktik sezon ortası ve sonlarına doğru cıvıtıyor nedeni tahminimce bu taktikle sezonun sonlarına yaklaşırken hep iyi sonuç alıyorsunuz sonrasında takım rehavete kapıldığından dolayı oyuncular iyi oynayamıyor en kötü takıma bile yeniliyorsunuz olay budur kısacası bir alternatif taktiğiniz olmadan kullanmayın derim hani en azından 4-4-2 gibi bir alternatifiniz olsun ki orjinal 4-4-2 taktiği de kötü bir taktik değil yani gidipte bursa ya fenere düşük takımlarla gol atma çabası içindeyseniz yapmayın derim yaparsanız da agresif oynayın kontra ve direkt pasları çalışın.
kullandığım bir taktik karşıyaka ile süper lige çıktım 6. sıradayım şuan ilk yarı bitti :) işe yarar.
Dehşet bir taktik, özelllikle büyük kulüpler için...
Bu taktik ile Gençlerbirliği'ni 3 sezon idare ettim. Anadolu kulüplerini rahat yenebiliyor fark atabiliyoruz. BJK ve Bursaspor'a karşı zorlanıyor, FB ve GS'yi genellikle bir fark ile yeniyor. Avrupa maçlarında ise çok çok zorlanıyor.
Futbolcu yapımız yüksek profilli futbolcular. İlk on biri oluşturan temel iskeletin hepsi milli takımlarına çağrıldı ve piyasa değerlerini 2-3'e katladı.
Taktiği uyguladığım ilk sezon pek verim alamadım, orta sıralarda bitirmiştim ligi.
İkinci sezonumda 102 gol attık şampiyonluğu göğüsledik.
Üçüncü sezonumda 111 gol attık, play-offlardayım.
Lapa, Milan'ın altyapısından çıkarttık. 3. sezonunda sadece ligde 55 gol attı. Kasımpaşa'nın altyapısından aldığımız Metin Kuzaltı ise 30 gol attı. Yuh yani :D
Bu taktiği biraz kendimce kurcaladım, bana hileci dediler İBB kariyerimde :D
Emeğine sağlık Teşekkürler :)
Ben de pek iç açıcı olmadı..
nu taktiğin 2013 için olanı yokmu?
fm 13 de kullanın bence :)
elinde bi taktik olan var uploadlayabilir mi
birisi şu taktiği yeniden upload edebilir mi lütfen?