Mehmet Topal oyunda...
Srna'da heryerde yav, 5 dakika içinde kendi defanslarının sollarında foul kazandırdı.Sonra bizim sol tarafta foul kazandırdı.Sonrada tam cepheden bir foul kazandırdı, ve 2 sarı yedirdi.Helal olsun, ne diyelim...
Printable View
Mehmet Topal oyunda...
Srna'da heryerde yav, 5 dakika içinde kendi defanslarının sollarında foul kazandırdı.Sonra bizim sol tarafta foul kazandırdı.Sonrada tam cepheden bir foul kazandırdı, ve 2 sarı yedirdi.Helal olsun, ne diyelim...
Sabri reyiz sakin ol dovuyordu adami :D
2010 degil 2002"den beri Senol hoca zamanindan beri milli takimi begenmiyorum Hep son dakka ve sans yardimiyla euro 2008"de falan birseyler yapabildik.
Mehmet neden ilk 11 de değildi ? Valencia'da oynayan Chelsea'dan teklif alan bir adamımız var neden oynamıyor ?
Sabri Aslansın helal olsun.
Bu sınırdakiler ile diğer maçta 11 kişi çıkabilirsek alkışlayacağım herkes sınırda çok aramışmı acaba bunları ?
Neyse en azından Hiddink'ten kurtulacağız...Bakalım kim gelecek?
Volkan ne yapmaya çalışıyor ?
Volkan topa vururken bir şeyler söylüyor sürekli, ne dediğini anlayabilen var mı ?
Sorunu bulmaya çalışıyorum ne ofansif oynuyoruz nede defansif biraz hızlı paslaşmak ve sakin paslaşmak lazım adamlar kontrollü oynamaya çalışıyorlarsa sende adamları kızdırmaya çalışıcaksın iş bukadar basitti işi biz zorlaştırdık şuraya bakarmısın ya la o nebicim defanstır :D bgn halı sahada daha organize defans yaptık la :D
Hiddink gondermezlerse artik yaziklar olsun diyorum bosta olan , tolunay kafkas,m.denizli,yilmaz vural dusunulmeli. yazik yahu volkanida yuhluyorlar adam napsin.
volkan ne yaptıki ben göremedim siz adama ne yapmaya çalışıyor dediniz
Kendi taraftarına küfür eden Volkan Demirel'i, kaleci diye oynatacak mı acaba fenerbahçe çok merak ediyorum.
Milli takımın kaptanı taraftara küfrediyor. Herşeyiyle berbat bir akşam.
Maç bitince taraftar sahaya giricek...
Volkan, Emre fena yakalandı.
helal olsun taraftara hırvatları alkışlıyolar
sistem oyunu oynayamıyoruz ! biz heyacan takımıyız
Volkan'la Emre varya diyecek kelime bulamıyorum. Emre volkanı yatıştırmaya geliyo. Tribüne ana avrat giriyor. Terbiyesiz herif. Ağızdan herşey okunuyor. Seyirci zaten morali bozulmuş. Ne bekliyosun Volkan seyirciden. Hele Emre tribüne dümdüz kayıyor. Sen git topunu oynasan. Yazıktır. ya
3'ü yer yemez kendi kendime son dakikalarda Arda bilerek sarı görür demiştim gördüde tebrik ederim kendisini en iyisini yaptı bence
Sanki birde muhteşem kurtarışlar yapmışta tafra yapıyor, aferin Volkan böyle devam et; nasılsa Cenk, Tolga, Onur, Sinan senden alır kaleyi...
Rıdvan ne saçmalıyor ya.
Rıdvan Dilmen'de yani varya. '' Ne yaptılar çocuğa '' tecavüz mü ettiler ? Hayret bir olay ya.
Artık Fenerbahçeli oyuncuların hiçbirini Arenadaki bir milli maça göndermeyin tamam hata yapmış olabilirler gökhan ilk golde büyük hata yaptı peki sahada sabri dışında oynayan adam varmıydı? yoktu ama tribünler yalnızca volkan gökhan emreye küfretiyor sanki burak arda hamit egemen hayatının maçlarıın oynamış sadece bu üçü yüzünden maçı kaybetmişiz gibi uzun lafın kısası artık milli stad arena olacaksa fenerbahçeden hiç bir oyuncu gitmesin istiyorum milli takımada oyuncuyada fenerbahçeye zararı oluyor...
"Şimdi Hırvatları alkışlarlar. Yalandan. Alkışlasınlar,, alkışlamasınlar demiyorum." Kendide anladı saçmaladığını konuyu değiştirdi.
rıdvanın şanzuman psikoloji şaft kaydı normal düşünemiyo ama haklı yanları da var
Şimdi millet suçlu arayacak. Kimisi diyecek takımda ruh yok oynamıyorlar, kimisi diyecek Hiddink'in suçu... Hayır arkadaş!
Bütün suç başımıza özentilik yapıp yabancı teknik direktör getiren federasyonda. Ülkemizde teknik direktör yok ya bizim. Bitti kimse kalmadı. Futbol bilgisi olan tek bir adam yok ya biz bunu dışarıda arıyoruz. Herşeyi hakediyoruz biz herşeyi. Daha beterinide.
Rıdvan cıvıttı.
Bu olay hakkında konuşmuyorum çünkü görmedim ağızından çıkanları
Ancak böyle durumlarda eğer taraftar kendi takımını yuhluyorsa ve küfür ediyorsa oyuncu edince suçlu adam oluyor.
Taraftarımız gerçekten çok kötü özellikle 4 büyüklerin sahasında oynanan maçlarda oyunculara saygı gösterilmiyor.
Bu sözlerim bu olay için değil şimdi kalkar biri bu olay için söylediğimi sanar ancak pek göremedim söylediklerini Emre ve Volkanın :icon_confused:
Bütün tribünler Hırvarları alkışlıyor. Hakedeni alkışlayan bir taraftarımız var ne mutlu ki.