Hala mı yok yazık. Eşşek yerine koyuyorlar bizi.
Printable View
Hala mı yok yazık. Eşşek yerine koyuyorlar bizi.
http://community.sigames.com/showthread.php/300648
Güncelleme duyuruldu, twitterda 2 saat içinde indirilecek haberini verdi CEO'muz.
Gözümüz aydın :)
Miles Jacobson @milessi
The #FM12 data update has been uploaded to Steam & should roll out in the next 2 hours
Miles Jacobson @milessi
To celebrate the update, from 6pm GMT for 48 hours, you can buy #FM12 from Steam for just £7.99 (or similar discount locally)!
48 saatliğine bu fiyata kaçmaz.
If you own #FM12, from 6pm GMT for 48 hours, you can "gift" it to a friend via Steam for just £4.99 (or similar discount locally)!
Ayrıca sizin varsa bi yakınınıza almak isterseniz daha da ucuz. £4.99.
yok artık fiyata bak...
Bende 50 ye aldım ucuz aldım diye seviniyordum :)
Veritabaninin eskimis olmasi sizi bu kadar rahatsiz ediyorsa, duzeltme yapabilmeniz veya baskalarinin duzeltme yapip sizin kullanabilmeniz icin oyun ile beraber gelen bir editor var.
Yamanin beklediginizden gec gelmesinin nedenin de veritabani olmadigindan yuzde bir milyon eminim cunku 2 haftadir ufak tefek yeni gelismelerin (ornegin Yildirim Demiroren'in artik BJK baskani olmamasi, Umit Ozat'in Manisaspor'dan ayrilmis olmasi vs.) duzeltilmesi icin yaptigim istekler gerceklestirilmedi. Yani veritabani tamamlanmis ve oyun ile cikartilmaya hazirdi.
Demek ki oyun sizin elinize geldiginde onemli olarak kabul edilecek bir hata bulundu, bunun duzeltilmesi icin ugrasildi ve yamanin cikmasi gecikti. Yamanin cikip, bir hafta sonra yeni bir yama cikmasini ve oyuna yeniden baslamak zorunda kalmayi mi tercih edersiniz? Iste bu yuzden adamlar yama icin bir tarih vermiyor. Tarih verseler cikartmak zorunda kalacaklar ve bu cikarttiklari yamada belki de bildikleri ama henuz duzeltemedikleri cok onemli bir hata olacak.
Bu oyunun piyasadaki hemen hemen butun oyunlardan cok daha karmasik, kodlanmasi cok daha zor ve hatalarin daha fazla olabilecegi bir oyun oldugunu tahmin ediyorsunuzdur. Bunun en belirgin gostergesi de baska futbol menajerlik oyunlarinin football manager'e rakip olamamasi. Insanlarin ozellikle football manager'e aciklanamaz veya mantik disi bir bagimliligi oldugu icin baska oyunlari tercih etmemesi degil.
Oyuna verdiginiz paranin karsiligini almak istemenizi anliyorum. Ama bence oyun ciktiginda para verip aldiginiz oyun fiyatini hak ediyor. Sonrasinda gelen yamalar ve veritabani guncellestirmeleri ise ustune krema.
Yani yamayi umarim begenirsiniz.
ulan okula gitmedim yama çıkar bugün diye :D tüh yarın gitmezdim :D nasıl beklicem şimdi taa 5e kadar :D
Saat 20.00 civarı çıkacak değil mi??
İngilizcesi olan arkadaşlardan rica etsek bize Türkiye ile ilgili güncellemeleri çevirebilir mi acaba? Play off meselesi ne olmuş mesela?
Türkiye'de Türkiye Kupası formatı güncellenmiş ve 2.ligde her grupta 17 takım olduğum 3'er takım düştüğü aktarılmış.
Play-off meselesi zaten 12.1.1'de düzelmişti...İlk sene olacak 2. sene kalkıyor yine aynıdır oylama yapıldı çünkü sonuç 2. sene kalkmasıydı bu uygulandı 12.1.1'de...
Ben türkiye liginde hiç oyanamadım fakat oynayanlar 2. sene playoffların kalktığını ama şampiyon olunca şampiyon olarak görünmeme gibi bazı sorunlardan bahsetmişti o sorun düzeldimi diye merak ettim.
Dediklerinize aynen katılıyorum. Zaten demek istediğimi anlamışsınız. Evet editörden kendim de bazı değişiklikler yapıyorum. vs vs...
Öneri/eleştiri olarak demek istediğim şey; bir anda "pat" diye yama çıkacağına, mesela " çalışmalarımız devam etmekte", "şu aşamaya geldik", "test edilmekte" gibi cümlelerle bilgi verilmesi. "Krema" olarak nitelemek de doğru olsa da, "update" lerin bizlere sunduğu beklenti; oyunun hata/eksik/düzenlenme/gelişme aşaması.
Özetle update hazırlanırken belli aşamalarda bilgi almak istiyoruz, "bugün yarın çıkar" beklentisi bazen belirsizlik, bazen de stres oluşturmakta.
En azından sizin şahsen bilgi verme çabanıza saygı duyuyor, teşekkür ediyorum.
bugün çıkıyor mı eklenti vizeler gelmeden başlayalım ya steamdan direk günceller zaten herhalde bundan öncekiler gibi değil mi ?
Güncellenmeye başladı oyun.
yeahhh başladı sanırım :D
Yeni versiyonla ilgili başlık açılmıştır oradan devam edebiliriz.
http://forum.turksportal.net/vb/show...43#post2202843
Beyler çok özür diliyorum,Oyunu kendi yarattıgım data üzerinden açmışım..Profiller tarafım tarafından değiştirilmiştir..Sizi gereksiz heyecanlandırdığım için çok özür dilerim..İnanın bende farkında değildim bende şaşkınım..Özür dilerim..
Bu güncellemeyle birlikte, oyuncu satışı çok zorlaşmış..
12.2.2 an itibariyle indi. Bizdeki problemi giderdiklerini de yazmışlar.
Ben de diyorum ne indirdi bu böyle. Yenilikler neler peki?
Bizim lig dışında fazla değişiklik yok.
Quote:
-----------------------------------------
Football Manager 2012 v12.2.2
-----------------------------------------
Competitions
===========
- Fixed issue where winning the Turkish Premier League is not credited
- Fixed Foreign player rules in Hungarian 1st and 2nd divisions
General
=======
- Optimisations
Beyler 12.2.1 güncellemesini yaptıktan sonra bir kariyer açtım ve maç sonu takım konuşmalarında ciddi sıkıntı çekiyorum. Oyuncular tepki vermez oldular. Gerçekten inanılmaz acayip bir durum. Normalde fired-up tepkisi vermeleri gereken yerde switch-off falan oluyor. Bu problemi yaşayan bir ben mi varım, yoksa bu önceki patch'lerde uygulanmış bir şey de ben önceden oyunu korsan oynadığım oyunu ilk versiyonda oynamamdan ötürü farkedemediğim bir şey mi biri açıklarsa sevinirim.
Arkadaşlar pc ye format attım ve oyunu yeniden cd den kurup güncelleme yaptım. Fakat oyuna girdiğimde yeni oyun açarken 12.2.0 gözüküyor 12.2.1 gözüküyor olması gerekmez mi? Türkiye ligi sorunu çözülmemiş versiyonu olacak sanırım bu da işime gelmiyor. Güncelleme de yapmıyor girmeden, manuel de yapılmıyor sanırım.
Yardımcı olursa bilen biri sevinirim...
Yine kariyer acicaz biktim yahu sorun kesin cözülmüs mü deneyen arkadaslar bilgilendirsin lütfen :)
Aşağıdaki konuda bilgilendirmeler mevcut. Ben de 3 sene tatile çıktım. 2. Sezonda da herhangi bir sorun gözükmüyor. Şu an 3. sezon işliyor. Sanırım bu sefer düzeltilmiş sorun.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=106866
son yamada demirören hala Beşiktaş başkanı mı?
Güncelleme nasıl yüklenecek steam bende bir yükleme yapmadı.
Yeni versiyonda fark ettiğim bir şey var, daha önce de var olabilir bu olay bir fikrim yok. Az önce kaleciyle karşı karşıya olan Sow'u arkadan Cihan Haspolatlı indirdi ve hakem direk kırmızı verdi. Ardından 3-5 İBB'li oyuncu bir anda hakemi araya aldı :)
bu yeni güncellemede hakem hatalari cok göze batiyor anzhi yi aldim etoo nun bir macta 3 golü ofsayt gerekcesiyle verilmedi halbuki ücününde ofsaytla alakasi yok :)
ya bende mesaj çıkmadı yine 2. sezonda şampiyon olunca.
2. sezonda da Play-off nedeni ile olan fikstür sıkışıklığı devam ediyor mu?