17'de 15 yaptınız diyen var mı? Bu başlıkta konuyu Fenerbahçe ile kıyaslayan Galatasaray'lı var mı?
Maçın rakipler açısından da psikolojik etkileri var demiştim ama sonuçları bu kadar vahim olmamalıdır. Alt tarafı 2-0'dan maç çevirdik.
Printable View
ben sana karşı yazmadım saten sayfa 2de gs iyi oyunla çevirdi tebrikler diye yazmıstım sadece bi kaç arkadaş şampiyonluk şarkıları yazmış onlara söylüyorum neden üstüne alınıyorsun?
Galatasaray ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir eleştiri yapabilirsin. Bunların olması için önceden tebrik etme şartı aranmıyor. O yüzden 2. sayfadaki mesajının durumla ilgisi yoktur.
Yorumunu üstüme almadım. İnsan doğuştan merak duygusu ile doğar. Bende sadece merakımı gidermek için sordum. Sorun yok yani.
Benim anlamadığım bu şampiyonluk olayına niye bu kadar takıldı. Zaten haftalardır gerek twitter da ya da başka platformlarda, statlarda "Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden" diye bas bas bağırıyoruz. Bunun nedeni kendimizi şampiyon ilan etmemiz değil ki. Takım mücadelesi, hırsı ve oyunu güzel gittiği için istenilen, beklenilen ve herkesçe kabul edilen bir gerçeği taraftarın motivasyon unsuru olarak kullanmasıdır. Sürekli söylediğimiz şampiyonluk marşları hem taraftar olarak bizi hemde takımı motive etmek içindir. Ama yok şampiyonluk kolay değil, play-off var, o var bu var falan diyecekseniz buyrun deyin, saygı duyarız. Sadece gereksiz konulara takılmayın yeter.
En kötü senemizde Kadıköy'de puan aldık en iyi senelerimizden birinde niye almayalım ki ? biraz mantıklı olalım zaten olay seri falan değil alt tarafı 8 maç yendik büyütmeyede gerek yok seri muhabbetlerine zaten uyuz oluyorum ben şahsen ligtv de spikerler habire yok şu takım şu kadar maç yenilmiyo burda falan filan diyorlar sesini kısasım geliyor maç anlat biraz be kardeşim...
Sabah'ın internet manşeti :n::n:
http://www.sporx.com/img/2012/01/08/_76a16_800.jpg
Bence sahada Sabri'nin önüne geçen hatta ondan daha beter biri daha vardı
Kemal Tokak (:
Gollerin çoğunda bu elemanın hatalarından dolayı gol oluyor.
Yanlış kademe, yanlış hamle, yanlış top uzaklaştırma
Her hatasının sonu golle sonuçlanıyor
Bir de sezon başında almak isteyenlere 5 milyon € fiyat biçmişlerdi.
Onun için beterin beteri var derler Sabri reis'e fazla yüklenmeyin (:
harbi o eleman feci hatalar yaptı. yalnız benim dün izlediğim samsun düşmeye aday bir takım görüntüsü verdi. tek silahı savunma arkasına uzun top olan bir takımın bu ligde işi yok. organize atak diye bir olay yok adamlarda :D
Hücum oyuncusu yönünden zenginler üzerine bir de Gekas'ı Serdar Özkan'ı falan aldılar ama bu savunma oyuncularıyla bu lig ilerlemez. Adnan Sezgin 1-2 tane iyi defans getirmezse sonları iyi görünmüyor.
Maç sonrası Fatih Terim'in Lig Tv Spikerinin "Devre Arası oyuncuları uyardınız sanırım" sorusuna verdiği "Uyarı hafif geçer daha koyu bir şey" sözünün ardından devre arasında neler yaşandığına bir bakalım :D
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=_-U7WKQxAGI&feature=related"]Fatih Terim[/YOUTUBE]
Yalnız 4 diyerek skoru da göstermiş imparator :D 4 olmazsa maç sonu ne yapardı kim bilir (:
İmparatorluk böyle birşey olsa gerek,söylenecek daha da birşey olamaz :) Tebrikler Galatasaray. Xavi misin Selçuk ağabey ?
İlk gol de pozisyon içinde değil.
İkinci gol de geçti Riera'nın önüne diğer iki arkadaşı Kemal bişey yapacak diye bekledi ama nerede hem topu kaptırdı hem de kalecinin önünü kapattı.
Üçüncü gol de herkes birebir adamını önüne almış Kemal Baros'u tutmak yerine herkesin arkasında duruyor hem ofsaytı bpzuyor hem de Baros'a antrenmanda bile atamayacağı rahatlıkla gol attırıyor.
Dördüncü golde topu zaten direk Sercan'ın ayağına atıyor :D bu kendini aştığı pozisyondu.
Aman gelmesin bizde Bilica, Bekir gibi adamlar var fazlasına kalp dayanmaz arkadaş (:
Kemal Tokak berbat ötesi bir oyuncu olabilir. Ancak yorumlar bir takip sonucu mu yapılıyor yoksa tek maç üzerinden mi yapılıyor. Ona bakmak lazım.
Volkan Demirel'i kimi görüşler en iyi kaleci kategorisinde ilk 5'e sokar. Ben sadece Fenerbahçe - İBB maçında yediği golleri izleseydim bu adam 1 lira etmez derdim. Belki Kemal Tokak'da kötü günündeydi. Belki diğer maçlardaki üstün performansı fiyatının yüksek olma nedenidir. Tek maçla değerlendirme olmaz.
Kalecinin hatalı gol yemesi ile defans oyuncusunun hata yapması çok ayrı birşey. Neden her fırsatta Volkan diyorsunuz. Volkan'ı oyunun en iyi bilmem kaçıncı kalecisi yaptık diyip duyuyorsunuz(Genel olarak konuşuyorum). Ne yapalım yani büyüksünüz helal olsun mu diyelim.
FM tartışma alanı değil burası. O sebeple yazdıklarım silinecek. Boşu boşuna daha yazmaya gerek yok.
Volkan'ı gördün diye hemen cevap yaz butonuna basacağına ne dendiğine bakarsan senin için daha iyi olur. Bu durumu alışkanlık haline getirdiğin için hayatın boyunca seni zorlar.
Bir oyuncunun tek maçı izlenerek değerlendirilmez diyorum. İster kaleci ister forvet ister defans olsun. Kemal Tokak yüksek ücretli diye eleştiri alıyor. Sebebi de Galatasaray maçındaki kötü performansıdır. Bende Volkan'ı bugüne kadar hiç izlememiş birine sadece İBB maçını izletirsen adam bu ne biçim kaleci der. Çünkü normalde iyi bir kaleci olmasına rağmen o maçta kötü performans sergilemiştir. O yüzden Kemal Tokak'ı eleştirirken de adamın genel performansından haberdar olmak gerekir. Benim bu düşünceme karşı eleştirenlerde biz zaten en başından beri takip ediyoruz derse bende o zaman haklıymışsınız derim.
Gerçi bu kadar boşuna yazdım. Şimdi cümlenin başında Volkan'ı gördün diye yine tamamını okumadan cevap yaz butonuna basacaksın. Suç senin değil.
Önünde en basit en yakın Muslera, Cenk örneği varken neden Volkan ben bunu merak ediyorum. Araştırma alanında Volkan'ın konusunu okursan eğer dediğimi daha iyi anlayacaksın. Herkesin derdi Volkan Demirel. Ordu'ya gideriz ıslıklanır, Ankara'ya gideriz ıslıklanır. Burda Galatasaray konusunda bile Volkan konuşulunca haliyle tepki verebiliyorum.
Seninle defalarca tartıştım fakat sana göre hep sen haklısın. Boşu boşuna daha fazla uzatmayada gerek yok o sebeple. Uzatsak bile tam cevap hakkı bana geldiği sırada Şemsi gelir kural X diye mesajları siler.
Haklılık tartışması değil bu. Benim yazdıklarımı okurken ne demek istediğimi görmezden gelip farklı şeylere odaklanıyorsun.
Volkan Demirel'i neden örnek veriyorum. Ben eğitimci birisi olduğum için ona göre davranmaya çalışıyorum. Yorumu yapan kişi Fenerbahçe taraftarıdır. Ben basitten karmaşığa, somuttan soyuta, bilinenden bilinmeyene, yakında uzağa ilkelerine göre anlatıyorum. Volkan Demirel örneği de yakından uzağa ilkesine göre verilmiş bir örnektir.
Eleştiren Fenerbahçe'li ise ona yakın örnek vermem durumu daha iyi anlaması için en güzelidir. Bilimde bunu böyle söylüyorsa sanırım itiraz edemeyiz. Ben bu amaçla söylerken sen olayı Fenerbahçe ile Volkan Demirel ile uğraşmak olarak görüyorsun. Yine diyorum suç senin değil senin böyle düşünmeni sağlayan kişiler, ortamlardır.