1- Fenerbahçeli oyuncular o maçta oynamıyor mu ? onları yaptıkları uzatmaya eklenmiyor mu ?
2- 2 tane Manisalının yere yatıp kalkmadıkları pozisyonları çok güzel es geçmişsiniz.
Printable View
Birilerinden kaynaklanması gerekmiyor. Serbest vuruş vermiş hakem ve kronometreyi durdurmuş. Ne yapacaktı, Fenerbahçe engelledi, durdurmuştum ama 1 dakika ekleyeyim mi diyecekti? Durdurmuş kronometreyi, sonrasında Yiğit'in yaptığı? 3 dakikalık uzatmanın 2,5 dakikası zaten kronometre işlemedi ki, ne yapacak süre dolmadan mı bitirecek?
Fenerbahçe'de eksik çok, Alex de yok, kesin yenilir diye bekleyip, çok iyi oyunun üzerine 90. dakikada gelen galibiyet sizleri germiş sanırım. En azından sezon başından beri, en etkili oyununu oynayan Fenerbahçe'yi oyunundan dolayı tebrik etseydiniz, skordan değil. Maçı izleyip de şu maçtan keyif almayacak spor sever yoktur bence.
Stoch, 1 oynar 2 oynar. Stoch ile Alex'i kıyaslamak ve Alex'in yerine koymak nasıl bir mantıktır anlamadım. Alex geçen sene tek başına şampiyon yaptı takımı. Şampiyonluğun mimarıydı Alex. Bu sene eskisi gibi formda olmayışı takımada yansıdı. Halen Alex'e bağlı Fenerbahçe.
Dizine gelen toptan sonra hayalarını tutup, kenara geldiği gibi direk oyuna giren bir oyuncu ki sakatlandığında tam çizgi üzerinde ama nedense 1 adım geri gelip kendini yere atıyor.:D Gol olduktan sonra da bir an önce oyuna başlamak için topu araması hayli enstantanelikti.:p
Özellikle ilk yarıda sergilediğimiz oyundan sonra bu maçta puan kaybetseydik, 2 sezon önceki Trabzonspor maçından sonra en çok yazık oldu diyebileceğimiz maç olurdu. Fenerbahçe'nin pasa dayalı bir anlayışı var. Ancak çoğu zaman bu paslar yana, geriye ve yavaş oluyor. Bu akşam öyle olmadı. Özellikle ilk yarıda sürekli ileriye doğru ve hızlı şekilde pas yaptık. Pozisyonlar da bulduk ama eğer iyi bir forvetimiz olsaydı daha da fazla pozisyon bulabilirdik. Çünkü Bienvenu nerde duracağını bilmiyor, nasıl koşu yapacağını bilmiyor, arkadaşlarına yardımı sıfır. Bu yardımdan kastım koşması vs. değil. Trafikte bazen önünüzde bir araba makasa falan girerse bir an kendi yolunuzu bırakıp o arabayı takip etmeye başlarsınız ya tıpkı o şekil. Bienvenu de kendi oyunundan ziyade arkadaşlarının yaptığını izliyor. Geriden gelen oyunculara duvar olacak bir oyuncu yok, rakip defansı rahatsız edecek oyuncu yok. Dolayısıyla rakipler Stoch, Caner gibi oyuncuları daha fazla oyuncuyla sıkıştırabiliyor.
Manisa'nın kaleyi bulan ilk şutunun gol olması bizim adımıza büyük şanssızlıktı. Sonrasında Manisa'nın birkaç tane daha önemli pozisyonu vardı. O pozisyonlardan biri gol olsa maçın dönmesi çok zordu.
Bugün 70 küsürde Bienvenu'nun yerine Recep'in girmesiyle biz 3 puan alamasak dahi önemli bir kazancımız olacaktı. Durum 5-0 olmuşken genç oyuncunun oyuna girmesi çok cesur bir hamle sayılmaz. Güzeldir genç oyuncuya şans vermek ama 5-0'dan sonra maç zaten bitmiştir. Bugün Aykut hoca durum 1-1'ken gole çok ihtiyacımız olduğu süreçte 16 yaşındaki Recep'i hem de kendi mevkisinin dışında oynattı, güvendi. Bienvenu'yu çıkararak da yönetime bir mesaj verdi aslında. Artık oynatacak forvetim yok, orta saha oyuncularını forvet olarak oynatıyorum, bitirin artık forvet transferini demiş oldu.
Caner ve Stoch sahanın en iyi isimleriydi. Nitekim ilk golü de bu ikili yaptı. Caner rakibi aşırı zorladı. Sadece hücumda değil, Manisa'lı bir oyuncunun Volkan'la karşı karşıya kaldığı bir pozisyon vardı. O pozisyonda ortasahadan gelerek pozisyonu Caner kesti. Stoch'un yükselişi devam ediyor. Bugün hücumda her bölgede Stoch'a rastladık. Çok çalıştı.
Verilen 3 dakikalık uzatmalar sakatlık ve baraj tartışmaları nedeniyle doğru düzgün hiç oynanmamıştı. Hakemin maçı 95-96'ya kadar uzatması gayet normal.
Takımımıza tebrikler.
stochun sanırım bu görevdeki üçüncü maçı ve kesinlikle çok iyi uyum sağladı gerçekten çok beyeniyorum :)
Helal olsun size be süpersiniz adamsınız adamın dibisiniz
FORVET FORVET FORVET
Stoch'un giderek yükselen bir formu var. Stoch sol çizgiden başka yerde oynayamaz diye düşünürken bugün oynayabileceğini gördük. Gösterdiği mücadelenin yanında çok güzel paslar da attı. Kendini bulmaya başladı, Alex artık bitti, Stoch oynasın mantığı yok, Alex bıraktığında, Alex olmadan Fenerbahçe ne yapacak diye düşünmeyi engelledi Stoch.
Alex bu takımın efsanesidir, alınabilecek etkili bir forvetle Alex'in 2. devre katkısı daha fazla olacak, yanında formda Stoch, formda Caner, bu şekilde devam ederlerse, daha ne olsun?
Manisali taraftarlar ayri bi komedi, bizim icin kumeye bagirdilar simdide Fenere :D
Simpsonun 61'de atmasi bir cok Fenerli taraftari gunahtan korudu alismistilar kufur etmeye.
Fenerbahçe'ye gelen forvetlerde problem var, Fenerbahçe'nin o pozisyondaki havasından mıdır suyundan mıdır bilemicem :D
Zaten Fenerbahçe maçı haketmişti.Caner ve Stoch çok iyi oynadılar ama Bienvenu sağolsun gol atamadı.Uzatmalın da bu kadar uzaması normal, Manisaspor zamanı öldürdü uzatmalarda birde frikik vardı orda da zaman gitti.
Stoch'un sürekli hareket halinde olması, savunmaya da yardım etmesi, kanatlara inmesi elbette Alex ile örtüşmeyen özellikleri. Alex'in yerine Alex gibi birisi mantığıyla düşünmeyip, Alex olmadığında da bir şekilde oynayabilen bir Fenerbahçe var diye düşünmek gerekir.
Tabi Manisa'nın çok etkisiz oyununu da unutmamak gerekir, her rakibe karşı böyle 20 pozisyona giremez Fenerbahçe.
Beyler spor totodan 11 bildim :D 1 maç ertelendi ne olucak bilen varmı :D
ertelenen maç 2 olmuş noter aracılığıyla 2 kolanda da 12 bildim ne olucak arkadaşlar :D
edit : öğrendim :D 12 BİLEN 159006 ADET 1,33.-TL İKRAMİYE KAZANDILAR, bunedir ya :D :D :D
chemedya Ahmet Ercanlar
Macin goruntusu 90. Dakikada Recep Niyaz'in topu taca atmasi sonrasi Aykut Kocaman ve Caner'in kosarak Recep'i alkislayip moral vermeleriydi
Alex'in bittiğini söyleyen yok ki, ya da Stoch Alex'ten daha iyi diyen yok. İkisini kıyaslamaya girmeye bile gerek yok, farklı tarzda oyuncular ve şu dönemde Alex'in yokluğunda Fenerbahçe etkisiz olur mantığının, Stoch ile bu dezavantaj fazla yaşanmaz, en azından etkili bir forvet alınana kadar Alex'in olmaması çok sorun değil. Yoksa Alex sakat ve cezalı değilse, kadroya yazılacak ilk isim, takımın kaptanı.
Caner yeni tuncay olabilir mi belkide daha iyisi olabilir biraz daha kendini bu takıma verirse
aykut hoca hala basın toplantısı yapmadı dimi
ahaha tam kemal sunallık bi durum olmuş:D
@RecepNiyazz
Recep Niyaz
Sana sukurler olsun Yüce RABBiM..!
Lefter'in anısına
http://www.yukleresim.com/images/VY69W.jpg
Caner' in tipe bak ya hey Allah' ım :n: Bienvenue ne kadar masum bakmış gittikçe Güiza' ya benziyor :n:
Özeti izledimde sanki gökhanın ve stochun pozisyonlar penaltı gibi
bide elle oynama var :D
Fenerbahçe sonuna kadar haketti. Sezarın hakkı, sezara arkadaş. Doğrusu bu.
caner sabri reiz gibi durmus :D
Ben 2 sene önce 12 bilip 0.85 TL ikramiye almıştım. O parayla bir çubuk ****er alıp üstü ile yine 2 kolonluk spor toto yapmıştım.
_gokhangonul Gökhan Gönül
Bukadar soguk havaya ragmen bızı yalnız bırakmayan BUYUK FENERBAHÇE TARAFTARI NIN önünde saygıyla egılıyorum.cok ama cok tesekkurler.