SON DAKİKA: Galatasaray TFF seçimlerinde Ata Aksu'yu destekleyecek. (DHA)
Printable View
SON DAKİKA: Galatasaray TFF seçimlerinde Ata Aksu'yu destekleyecek. (DHA)
Ts yonetimi suan toplanti halinde, twitterda donen haberlere gore Demirorene destek verilecek, oyle bisey oldugu halde ise bende dahil butun taraftarin gozunde kredileri bitecek !
Sadri Şener şampiyonluk kupasından geçti ligden düşmemeye oynuyor sanırım :)
Sanirim haberler dogru her yerde yazmaya basladi, Sadri Sener kazanacak adama oynuyor. Yarinki macta istifaya cagirir taraftar.
" dinime kufreden musluman olsa " ^
Yazık gerçekten yazık.Tff ye demirören başkan oluyor hani şu bildiğimiz demirören ve 2 süper lig kulübü hariç herkes destekliyor.Taraftarlar karşı çıkar diye bekliyorum ama 1-2 kulüp taraftarı hariç herkes memnun halinden.Ozaman sorun yok herşey çok güzel olacak.
ben de karşıyım demirören'in başkanlığına.
beşiktaş iddianame'de olmasaydı yine karşı olurdum.
sonuçta yaptıkları ortada.
http://imza.la/yildirim-demiroreni-d...emiyoruz/liste
İmzamı attım.
Demirören "kurgu" yu bozacaksa isimi sadece teferruattır.
Mesele Demirören'i desteklemek değil ki. Bir ton aday çıktı ama birçoğu medyada adım duyulsun mantığıyla aday oldu. Ciddi diye bakılan 2 aday var; biri Demirören diğeri de Ata Aksu. Mesela Fenerbahçe'nin Ata Aksu gibi Haluk Ulusoy'un başkanvekilliğini yapmış birisini desteklemesi mümkün değil. Geriye de mecburen Demirören kalıyor. Tüm kulüpler kazanmaya en yakın adaya destek vermiş olmak ister. Eğer daha makul bir aday çıksaydı Demirören'in başkan olma şansı böylesine yüksek olmazdı. Ha denilirse ki şu dönemde iyi bir aday kim olabilirdi, açıkçası benim aklıma pek isim gelmiyor.
Hay maşallah ne çok seveni varmış bu adamın.Yıldırım Demirören'in seçilmemesi mucize olur herhalde...Quote:
DEMİRÖREN'İ DESTEKLEYEN KULÜPLER ŞÖYLE:
SÜPER TOTO SÜPER LİG
Manisaspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor, Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor, Mersin İdman Yurdu, Sivasspor, Beşiktaş, Samsunspor, Orduspor, Karabükspor, Gaziantepspor, Kayserispor, Trabzonspor
BANK ASYA 1.LİG
Boluspor, Elazığspor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Konyaspor, Kartalspor, İstanbul Güngörenspor, Rizespor
SPOR TOTO 2.LİG ( BEYAZ GRUP )
Balıkesirspor, Çorumspor, Diyarbakırspor, Gaziosmanpaşa, Konya Torku Şekerspor, Pendikspor, Şanlıurfaspor, Tepecikspor, Tokatspor, Yeni Malatyaspor, Bozüyükspor, Kocaelispor, Ofspor, Tokatspor
SPOR TOTO 2.LİG ( KIRMIZI GRUP )
Adıyamanspor, Alanyaspor, Çankırıspor, Bandırmaspor, Denizli Belediyespor, Eyüpspor, Fethiyespor, Kırklarelispor, Körfez Futbol Kulübü, Sarıyer, Ünyespor
3. LİG 1. GRUP
Akçaabat Sebatspor, Bayrampaşaspor, Belediye Vanspor, Diyarbakır BŞB, Elazığ Belediyespor, Gebzespor, Gümüşhanespor, Hacettepe, İnegölspor, Kastamonuspor, Kırıkhanspor, Lüleburgazspor, Manavgat Evrensekispor, Ümraniyespor, Sandıklıspor
3. LİG 2. GRUP
4 Eylül Belediyespor, Batman Petrolofisi Spor, Belediye Bingölspor, Erganispor, Gölcükspor, İskenderunspor 1967, İstanbulspor, Karsspor, Kepez Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Küçükçekmecespor, Nazilli Belediyespor, Yalıspor
3. LİG 3. GRUP
Afyonkarahisarspor, Anadolu Üsküdar 1908, Araklıspor, Aydınspor 1923, Beylerbeyispor, Çarşambaspor, Darıca Gençlerbirliği, Erzurum BŞB, Hatayspor, Kayapınar Belediyespor, Pazarspor, Sancaktepe Belediyespor, Siirtspor, Tekirova Belediyespor
Kaynak:Ntvspor
Yıldırım Demirören'in başkan olmasını istemiyorum.
İlk adaylığı gündeme geldiğinde bir konuda yazmıştım, Demirören başkan olmasın ama birilerin olmayan havayı pompalamasıyla, panikle, aceleyle takımlara ceza verecek, mahkeme sürecini beklemeyecek birisi hiç olmasın.
Savunmalara bakıldığında, ciddi anlamda ele alınabilecek ve detaylara inilebilecek 2 ya da 3 maç ancak çıkar. Diğerleriyle alakalı suçlamalar zaten düşecektir. Hal böyleyken, iddia makamının saçmalıklarına kanıtlarlarla cevaplar verilebiliyorken, bu yargılamayı beklemek gerekir.
Bu nedenle UEFA'yı da kullanıp, ceza sopasını sürekli gündemde tutarak alelacele karar almak isteyenlerin istediklerini yerine getirmeyecek birisinin gelmesini isterim.
Ata Aksu mu? Haluk Ulusoy'dan fazlasıyla çektik aman onun adamı da uzak dursun?
Murat Aksu: 2 milyar tl harcayan Sn.Demirören borç 600 milyon olmuşken Tff'ye aday olması kaçış planıdir.
Galatasaray Ata Aksu'ya desteğini çekmiş, Ertem Şener'in yalancısıyım. Ve yine Ertem Şener'in dediğine göre Y.D.'yi destekleyeceklermiş 14 delege ile.
Düşünüyorum da ben Beşiktaş'ın başkanı olsam, sittin sene gidip de TFF gibi bi kuruma başkan olmak istemem.. Zaten onun ne yapmaya çalıştığını da anlayabilmiş değilim..
Fatih Dogan ; Sn. Ata Aksu 61 geçerli imzayı bulamadığı için saat 02.00'de adaylıktan çekilme kararı aldı. Tff yeni Baskani Yıldırım Demirören.
Ata Aksu Demirorenin listesinde yer alabileceginide soyledi galiba Ertem Sener, Facebooktan okudum. Kisacasi Yildirim Demirorenin TFF baskanligi hayirli olsun, MAA'dan sonra bunada sukur diyelim.
Ata Aksu yaptığı açıklamada, "Yeni bir kaosa sebebiyet vermemek adına tek adayla seçime girmek en doğrusu. Beni destekleyenler de vardı. Onlarla da istişare ettim ve uygun gördüler. Zaten Demirören ile aramızda ilkesel duruş farkı yoktu. Demirören bana UEFA normlarını uygulayacağını söyledi. Aramızda da herhangi bir pazarlık olmadı. Başkanımız genç ve dinamik. Yolu açık olsun, başarılar diliyorum" dedi.
Galatasaray da Demirören'i desteklediğini açıkladı, Ata Aksu çekildi, zaten büyük bir ihtimalle Demirören olacağı belliydi şimdi tek aday olarak girip başkanlığa oturacak.
Ayrıca, Hukuk Kurulu, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu'nda da değişiklik yapmayacakmış Demirören.
Galatasaray'da Yıldırım Demirören'i destekliyormuş..
İyi oldu bu iyi
Ben liseye başladığım zamandır sanırım, Y.Demirören başkanlığa oturmuştu. Belki de liseye başlamamıştım emin değil. Üniversiteyi bitiriyorum anca şimdi kalkıyor o koltuktan. Çok şükür bu günleri de görüyorum.
Sozumuzden Donmeyiz , Sozumuzun Adamiyiz. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. Başkanı 221 oy alan Yıldırım Demirören oldu. G.Saray bu seçimde oy kullanmadı...
Hayırlı uğurlu olsun. Beşiktaş'tan gittiği için sevincim büyük ama TFF'de başarılı olacağına inancım yok. Beşiktaş'ta tükürdüğünü çok yaladı. Yapmayacağım deyip de yaptığı, yapacağım deyip de yapmadığı sayısız şey oldu. Umarım bunları orada yapmaz ve iyi bir yönetim gösterir. Uzun yıllar orada kalır gibi geliyor bana, Beşiktaş'ta istenmeyip de kaldığı süre zarfına bakılırsa eğer, Gitmesini isteyenler uzun bir süre bekleyecek gibi görünüyor.
Yıldırım Demirören'in başkan olması,yakın zamanda futbolumuzun içine düştüğü komedinin son halkasıdır.Bu olaylar başlamadan önce,yakın zamanda Yıldırım Demirören federasyon başkanı olacak denilse,bir çoğumuz ancak dalga geçerdi.Bu seçimden en çok biz Beşiktaş'lılar memnunuz,başka türlü kurtulamayacaktık çünkü.
Türk futbolunun 41. başkanı bugün Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda belli oldu. Yıldırım Demirören, kullanılan 229 oyun 221'ni alarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yıldırım Demirören başkanlığa seçildi.
Ankara'daki JW Marriott Otel'de gerçekleştirilen genel kurulda, divan başkanı Yalçın Karadeniz, yapılan oylama sonucunda geçerli 229 oyun 221'ini alan Yıldırım Demirören'in TFF'nin yeni başkanı olarak seçildiğini bildirdi. Yıldırım Demirören TFF'nin 41. başkanı oldu.
YILDIRIM DEMİRÖREN'İN LİSTESİ
TFF'nin yeni başkanı Yıldırım Demirören'in listesinde şu isimler bulunuyor;
1-Yıldırım Demirören 2- Servet Yardımcı 3- Arif Koşar 4- Talat Yılmaz 5- Fethi Heper 6- Mehmet Baykan 7- Cengiz Zülfikaroğlu 8- Ufuk Özerten 9- Hakan Kanık 10-Taylan Öner 11-Mustafa Beyazlı 12-Edip Eren 13-Faruk Öksüz 14-Selim Koray 15-Ergun Tekin
DEMİRÖREN: ÇOK ZOR BİR GÖREV ALIYORUZ
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Yıldırım Demirören, ''Biliyoruz ki çok zor bir görev alıyoruz. Bu zorlukları da hep birlikte aşacağız'' dedi.
Demirören, Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleştirilen genel kurulda yaptığı konuşmasına başkan adaylığından çekilen Ata Aksu'ya teşekkür ederek başladı.
Aksu ile birlikte Türk futbolunun çok zorlu bir süreçten geçerken tek aday çıkmanın daha doğru olacağını düşündüklerini ifade eden Demirören, ''Bu düşünceyle sayın Ata Aksu da çekildi ve bu yolu açtı. Türk futbolu adına kendisine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
"TÜRK FUTBOLU SON DÖNEMDE SEYREDİLMEZ BİR HALE GELDİ"
Demirören, zorlukların, aşmak için var olduğunu belirterek, ''Biliyoruz ki çok zor bir görev alıyoruz. Bu zorlukları da hep birlikte aşacağız. Türk futbolunun en büyük sorunlarından biri ekonomisi diğeri ise altyapı. Bizler UEFA ile diyaloglarımızı en iyi şekilde kurup Türk futbolunu kaostan çıkarmanın yolunu arayacağız'' dedi.
Bu geminin içinde hep birlikte olduklarının, geminin batması halinde de yine hep beraber kurtarmak zorunda olduklarının altını çizen Demirören, Türk futbolunun son dönemde seyredilmez hale geldiğini, taraftarların ve sponsorların kaçar olduğunu, kendilerinin de onları geri çekmek zorunda olduklarını kaydetti.
"UEFA TOPLANTISINA TERTEMİZ ÇIKMAK İSTİYORUZ"
Demirören, artık eski defterleri kapatarak yeni sayfalar açmak zorunda olduklarını vurgulayarak, ''Fenerbahçemiz dedim, eleştirildim. Hayır efendim. Trabzonsporumuz, Bursasporumuz, Elazığsporumuz diyorum. Bizler bu noktaya gelirsek Türk futboluna çağ atlatmış oluruz. Türk futbolunu holiganizmden kurtarmak zorundayız. Benim için temeli olmayan bina sağlam bina değildir. Bizim temelimiz Bank Asya 1.Lig, 2. Lig, 3. Lig'dir. Önce onları sağlamlaştıracağız. Ben sizlerden destek bekliyorum. Hata yapmayan insan, çalışmayan insandır. Ben ve arkadaşlarım 24 saat çalışıp bu sıkıntıları bitirip UEFA toplantısına tertemiz çıkmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.
ADAY BOLLUĞU YAŞANDI!
Olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı kararı alındıktan bugüne kadar 21 aday başvuru yapmıştı.
Başkanlık için başvurudu bulunan adaylar şöyle;
Yıldırım Demirören, K. Mahmut Canlı, Yılmaz Göbel, Ayhan Sağaltıcı, Semi Kopuz, Mehmet Kara, Tekin Işıklıgil, Necati Harman, Bülent Gürkut, Nedim Güneş, Ümit Sarıkaya, Mehmet Selçuk, Adil Yazıcıoğlu, Hasan Zinni, Zeki Yürekli, Kürşad Tüzmen, Erdal Alkış, Zafer Murat Ertem, Ata Aksu ve Erdal Çilek
Bu isimlerden Kürşad Tüzmen, Ata Aksu, Erdal Alkış, Zafer Murat Ertem ve Erdal Çilek çekildiklerini bildirmişlerdi.
Türk Futbolu bu kadar "birlik" sağlıyorsa bence bildikleri bir şey vardır. En azından öyle umuyorum. Kapalı kapılar arkasında, lobilerde bunlar konuşuluyordur. Aksi taktirde mantıklı açıklaması olmadıgı çok açık.
Bir başka sorun da Şenes Erzik dışında makul bir aday var mıydı zaten? Yıldırım Demirören aday olmasa Haluk Ulusoy aday olacaktı. Kurda kuzu sürüsü teslim etmek çok mu daha mantıklı :)
Bence artık yeni bir süreç başlattık. İlhan Helvacı gibi bir adam da federasyondan temizlenirse her şey daha da güzel olacaktır. Futbol olarak yerin dibindeyiz. Bundan daha dip olmamız bence mümkün değil.
Beşiktaş başkanıykende Demirörene sempatim vardı kulüp başkanlığını bırakıp TFF başkanı olması saçmalık ama ben sevindim aday olup kazanmasına bakalım Beşiktaş taraftarına ne çektirmiş bu adam yoksa kıymetimi bilinmemiş göreceğiz hep birlikte.
Yanlış bir beklenti ama bu. TFF'de başkanlık yaptığı sürede çok başarılı oldu diyelim, Beşiktaş'ta bulunduğu 8-9 yıl içerisinde başarısızlık dolu yılları, başarıya mı çevrilecek yani? Orada Başarılı olması geçmişini temizlemez. Umarım başarılı olur tabi orası ayrı.
Yıldırım Demirören'den Fenerbahçe'ye şok teklif: "CAS'taki davayi çekin, TFF 45 M€ Ödesin Size" (Hürriyet)
Beşiktaş'ım için hayırlı oldu bu olay. Umarım Türk futbolu için de hayırlı olur, pek umudum olmasa da.
Demirören Fenerbahçe Kulubune siz CAS'taki davanızı çekin, biz 45 milyon euroyu karşılayalım demiş mi gerçekten ?!?!
Yasa çıkar, Aziz Yıldırım'ın kurtulması için olur, Yıldırım Demirören seçilir, Fenerbahçe'yi kurtarmak için olur.. Daha başka neyiniz var dökün eteğinizdekileri..
Genel olarak konuşuyorum..
Demirören'in kendi kulübüde iddaaname de yer aldığı için kendi kulubüne zarar vermemek adına bazı şeyler yaparsa bu Fenerbahçe'nin de Sivassporunda vs diğer takımlarında işine yarayacaktır bunda ney yanlış söyleniyor bilmiyorum yanlış birşey söylüyosam kusura bakmayın. Şimdi kalkıp son dakikaya kadar Ata Aksu'yu destekleyen Galatasarayı,Bursasporu mu kayırır ilerde yoksa kendine oy verenleri mi? Her zaman böyledir zaten sırf bu seçim için sırf Demirören için söylemiyorum bunu.Ha doğrudur yanlıştır tartışılır ama maalesef yapılıyor bu.
Öncelikle Yıldırım Demirören'i tebrik ederim.Ama kendisinin başkan olmasını desteklemiyordum başkan oldu ve hala desteklemiyorum.Bence Yıldırım Demirören TFF başkanlığına gelmesi gereken son kişilerden biri.Soruşturmada adı geçen veya sanıklarca suçlanan(Evet Galatasaray'dan bahsediyorum) bir kulübün içinden kimse gelmemeliydi.Yıldırım Demirören konusunda umarım yanılırım ve bu süreci en iyi şekilde yönetir.
22 Mart'ta Türkiye'de yapılacak UEFA kongresinin karşısına temiz çıkacağız dedi Demirören. Öncelikle biz kirli miyiz sorusunu sormak lazım. Eğer kirli oldugumuzu düşünüyorsa o zaman yaptırımları uygulamalıdır. Sonuclarına kendisi katlanır iyi veya kötü. Eğer kirli oldugumuzu düşünmüyorsa yani her şey oldugu gibi devam edecekse neden böyle bir söylemde bulunuyor. Fenerbahçe'nin tehlikesi yurtiçini kapsıyan bir durum. Beşiktaş ve Trabzonspor'un tehlikesi en az Fenerbahçe kadardır. UEFA kupalarında oynadıklarını vurgulamak isterim.
Şikeyle davasında adı geçen bir klübün başkanının bu konuma getirilmesi olayı anca Türkiye'de olur.Sırf bazı klüplerin çıkarları uğruna bu tür işler yapması akıl karı değil.Buna sessiz kalan diğerlerinin susması dahada vahim birhal.Demekki herkez nemalanıyor birkaç klüp dışındaki kimse sesini bile çıkartamıyor.