Kırmızı kartdı bence.
Printable View
Kırmızı kartdı bence.
http://s7.directupload.net/images/120509/2zq4euln.swf buda pilottan
Falcao atılmalıydı.
Asist Arda, gol Falcao.
Gol Falcao eğer o sayılıyorsa asist Arda :) 2-0
ardaya kupası hayırlı olsun diyelim ne diyelim :)
Falcao bu dönemin farklı ve benzersiz bir forveti. Böyle bitiricilik, top kontrolü ve sürekli hareket halinde olması gerçekten kimsede yok. Atletico için büyük şanş, getireceği başarılar bir yana Bir de transfer olduğunu düşünsenize Sanırım 60milyon euro serbest kalma maddesi :)
A.Bilbao isteğim gerçekleşmeyecek anlaşılan. A.Madrid burdan vermez maçı büyük bir mucize olmazsa. Falcao'nun kaderine UEFA Avrupa Ligi yazılmış anlaşılan. İki senedir, iki ayrı takımla bu kupaya uzanıyor. :)
R.Falcao, Uefa finalinde en hızlı 2 gol atan oyuncu oldu ve rekoru eline geçirdi..Kevin Keegan 1973 finalinde 2 golü 36 dakikada atmıştı.
messi'ye ulaşılamıyor ! biri falcao'nun formasının içine baksın... Ertem Şener :D
10 yıl sonra ilk kez Uefa'da ilk yarıda bir oyuncu 2 gol attı.p.v.Hoijdonk Feyenoord ile B.Dortmund'a karsı 2 gol atmıştı
bilbao at 1 tane be
Güzel bir twit gördüm paylaşmak istedim ;
Quote:
Takip ediyorum da besiktas'i yenen avrupa'da sampiyon oluyor geçen sene porto bu sene atleti, kritik esik besiktasmıs :)
2 1 skor verdik atında
Onu atsan ne de güzel olurdu be Arda :)
Falcaonun topu direkten döndü ama adam kedi gibi mübarek fırlıyor ok gibi :D
Diego kupayı getirdi 3-0 :)
hayırlı olsun kupa ne diyelim :)
al işte :D pimi çekilmiş el bombası gibi bir hucum hattı var madridin her an patlıyabilir
A.Bilbao bastırdı, bastırdı, bastırdı ve sonunda beklenen kontra golünü yedi. Diego çok rahat geçti rakiplerini.
Tebrikler A.Madrid.
Ne zaman bir final izlesem Galatasaray gelir aklıma keşke bizde tekrar bir türk ekibimizi izlesek burada
Tebrikler Arda,tebrikler Atletico Madrid :) Gururumuzsun sen :D
Bu arada Athletic Bilbaolu oyunculara çok üzüldüm ya.Ama finalin gerçeği bu.Kazanan sevinir,kaybeden üzülür.
Hadi Arda Türk bayrağını görmek istiyorum senden orada.
yarın as veya marca da ardanın o kanlı fotoğrafını görebiliriz el turco başlığı altında :D :D
İşte bu kadar Arda, afferin sana bravo ! Türk Bayrağını orada gösterdinya teşekkürler...
adamın hammaddesi : arda turan
gittiğine çok sevinmiştim şimdi kendisi daha çok seviniyordur :D
FaLcao gibi bir forvetiniz varsa ne kadar kupa varsa, taLip oLabiLirsiniz. ProbLem yok.
Atletico 2 sezon önce bizi hakem hatasıyla eleyip finale kadar gelip şampiyon olmuştu :D şimdi de Beşiktaş'ı eledi finale geldi ve şampiyon oldu yine :D
ardadan kupayı kapma girişimleri :D :D :D
O değil de maçı Star vermiş olsaydı kupa törenini izleyemeyebilirdik :)
Arda formayı çıkardı :n: Biraz sonra şortuda çıkarır boxerla gezer :D
Başından beri At.Madrid'i destekliyordum ve kupayı da aldılar :) Arda da gururlandırdı bizi oralarda (:
Yalnız Güntekin Onay en az 100 kere Arda dedi.Takım oldu Ardatico Madrid.
Turkiyeden giden Uefa kupasi aliyor :) yanlis hatirlamiyorsam Fatih Zenitle beraber kaldirmisti o kupayi. Darisi sampiyonlar liginin basina, o finaldede Turk bayragini gormek istiyoruz.
Arda'ya helal olsun, gec gitti avrupaya ama tam takimina gitmis. Falcao varken isleri kolay :)
Maçın son 7 dakikasını seyrettim.İki taraftan herhangi birisini desteklemiyordum ama Arda'dan dolayı sevindim A.Madrid'in kazanmasına.Yalnız ağlayan At.Bilbao'lu oyunculara ve taraftarlara da üzüldüm.Yaşadıkları kötü bir duygu.
Soyunma odasi :D
https://p.twimg.com/Ase7lV4CQAEeIUI.jpg
ve bu adamda hakli yani
Mirko Slomka: "Arda, Galatasaray'da daha rahat bir oyuncu. İspanya'da disiplin öğrettiler."