Originally Posted by
balde_mir_07
Ben şu görüşe katılmıyorum.
"Elinde oyuncu var mı da oynatmıyor, kadro bu"
Yaz boyunca biz ne yaptık ? Lass Diarra peşinde koştuk alamadık, devre arasında ne yaptık Alper Potuk'un peşinde gittik yine alamadık sormazlar mı adama, 7 milyarlık dünyada başka orta saha oyuncusu yok muydu diye, bu durum teknik heyetin transfer vizyonunun dar olmasının sonucudur. Eğer siz transferde kendi sözünüzü geçiremiyor, alternatifler oluşturamıyorsanız, transferin bütün yükü iş adamı sıfatlı yöneticilere ve para avcısı menajerlere kalır, siz bu duruma gelirsiniz. Bugün yönettiğiniz takım Ankaraspor olsa "imkanlar yok eldekiler bu" diyebilirsiniz ama burası Fenerbahçe, eğer siz bu kulüpte imkan yok diyorsanız ben Anadolu takımlarını düşünemiyorum (3 temmuz ve sonrasında yaşananlar işin bahanesi olmasın senelerdir bu alanda beceriksizliğimiz söz konusu, ilk değil)
Şimdi eldeki malzemeye bakalım, Kim senin orta saha oyuncuların "Emre, Sezer, Stoch, Gökay, Cristian, Özer, Mehmet, Dia, Selçuk, Caner, Özgür,Recep" 12 tane futbolcu elinde var. Oynayacakları Mevkilere göre alternatifli olarak sıralarsak
Sağ Kanat
Dia
Mehmet
Özer
Stoch
Sezer
Sol Kanat
Stoch
Caner
Özgür
Dia
Özer
Ortasaha Göbek
Emre
Cristian
Selçuk
Gökay
Mehmet
Sezer
Özer
Recep
Elinizde 12 tane ortasaha elemanı var sağ,sol ve göbekte oynayabilecek. Peki siz bu oyunların hepsinden yararlanıyor musunuz ? Bunlardan verim alma yoluna gidiyor musunuz ? Hepsine karşı tutarlı mısınız ?
Alt yapıdan yetişen Gökay,Özgür ve Recep dışında hepsi bonservisiyle geldi, yaklaşık 50 milyon € bonservis bedeliyle gelen bu oyuncular yetersizse kim yeterli olacak ? İyi hoca hazır oyuncularla yola devam etmekle olmaz, eldeki oyunculardan en iyi şekilde yararlanmakla olur. Ben böyle düşünüyorum aksini düşünebilirsiniz saygı duyarım ama kadro yetersiz elinde ne var ki derseniz diğer takımların ne şartlarda mücadele ettiğine bakmanızı tavsiye ederim.