Topla alışverişi,mücadelesi ve sırtı dönük oynaması açısından Kuyt'tan daha kötü olduğu için sağda oynuyordur. Zaten atak oynadığımız süre zarfında forvete gidiyor ve boş koşular yapıyor.
Printable View
Dortmund maçında da izledim. 2 maçla değerlendirmek haksızlık olacak ama bu kaleci Wonderkid'se FM12'de, Mert Günok überaşmışmegasüperwonderkid'dir.
Sow'un kanat oynaması daha mantıklı bana kalırsa. Sow tek forvet oynayabilen bir futbolcu değil. Zaten hücumlarda da hep forveti çiftliyor. Tek forvet kalsa, hem çok ezilecek, hem de moral olarak düşecek.
Adamlar 2.golü yedikten sonra dağıldılar..Bu normaldir..her takımın başına gelir...1-0 ..2-1 takım bir süre şok geçirir...Aynı maçı izliyoruz sadece farklı yorumluyoruz :) Ben sadece.. ilersi için gene ümit vermiyor diyorum fenerbahce...yine duran toplara bel bağlıyoruz...Orginize ataklar yapmamız lazım..pas trafiğini iyi ayarlamamız lazım..
sow-bienvenü
meireles-selçuk şahin ;) şaka bir yana artık öyle bir hata yapmaz inşallah aykut kocaman
Takımın isteği beni mutlu etti. En azından Avrupa arenasında. :) Ligte isteksiz oyuna devam Fenerbahçe. :D şaka bir yana önde basarak, kondüsyon düşürmeden rakibi zorlamak kolay değildir. Özellikle deplasmanda. Helal olsun diyorum, umarım skor bozulmaz hatta daha yenilerini yazdırırız haneye.
Şu oyunla Fener yener her türlü de birde kocaman faktörü var oyuncu değiştirir, takımı geri çeker yine puan bırakabilirler
hem kanat hem forvet özelliği olan bir kanat oyuncusu olsa neyse de, sadece santrafor olan bi oyuncuyu kanatta oynatmak doğru değil bence. zaten rakibin risk almaktan başka bi çaresi olmadığı için, kontr ataklarla kazanılan toplarda sow'a büyük pay düşecek bence.
Beni tatmin etmesin...Soruyorum..orta saha'da top durmadan top kaybeden bir takım neler yapar ? İki pas yapamıyoruz..hep paslar ezbere...Dün Mancester City maçını izledim...adamlar nasıl pas yapıyorlar..attıkları her pas yerinde..Mücadele önemli...Ama golleri sadece duran toplardan buluyorsak sıkıntı var...demektir...Her gol için duran top beklememizmi lazım ?..Bu sıkıntıyı çözmezi lazım her şey'den önce..
iki duran top iki gol kisacasi alex gitti degisen birsey yok yine sadece duran top organizasyonlarindan gol bulabiliyoruz
Volkan neler çıkarıyor öyle.
krasic ve yobo hamlesi güzel olur
geriye yaslandik yine Allah yardimcimiz olsun
Yobo hamle mi ya. Normal bir değişiklik işte.
3-1 oldu. Galibiyet geldi.
Ve bu iş biter. :)
cris - topuz
sow - krasiç
Hayda. :S
allahım sana şükürler olsun
ercan tanere zamanında almanlar bişeyler yapmış heralde :D :D
Baroni attı 4 oldu. Helal olsun.
Tecrübesiz bir Gladbach, işimize yaradı. Ah o Marsilya maçını vermeyeydik...
Selçuk giricek bu arada :D
Aykut'un takımdan soğutmaya çalıştığı hatta geçen hafta 18'e almadığı BARONİ kurtardı kendisini.
Müthiş bir galibiyet oldu.Tebrikler Fenerbahçe :)
Vay be sonuna kadar hakederek aldık ! Şunu demeyi özlemisim yemin ediyorum.
Maçın adamı selçuk...
Aykut Kocaman'a birkaç ay daha kredi eklendi, iyi oldu :)
Selçuk oyuna girse maçı kapatırdım diyodum son 3 saniye oyuna girerek bizleri sevindirdi : ) Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım gittiği zaman promosyon olarak Selçuk'u da yanında götürsünler.
Bugün sahada ne yapacağını iyi bilen 11 adam vardı.
Ancak ben 12. adamımızında ne yapacağını bilmesini istiyorum.Biz bu farkı çok erken yakalayabilirdik.
Krasic değişikliği takımı biraz daha öne taşıdı, neden bunu 60. gibi takım oyundan düştüğü zaman değilde bu kadar geç yapıyorsun ?
Taktiksel olarak önde basan bir takım var.Çok koşuyoruz, savaşıyoruz.Goller uzaktan gelir yada yakından gelir bu çok problem değil top kaleye girdikten sonra ancak Aykut Kocaman her zaman ki gibi ne zaman ne yapacağı konusunda kararsız..
Bugün kazandık belki ama yarın için ben nedense emin olamıyorum bu yüzden.
Tebrikler Fenerbahçe'm :)
Ben dediydim fener 2 gol daha atar diye. Bkz. 6 sayfa 154 nolu ileti :D:D:D Aferim fener...
Yanlız içerdeki oyuncular selçuk oyuna girmesin diye İnsan üstü çaba safrettiler :D:D:D
Baroni'nin bu akşam oynadığı topu eğer istikrarlı bir şekilde diğer maçlarada yansıtabilirse çok iyi bir ortasaha kazanmış oluruz. Ama işte istikrar konusundada hiç güvenemiyoruz konu Baroni olunca ..
Marsilya 5 atmış bu arada
Selçuk Şahin maçı 0 hata ile bitirdi beyler hayırlı olsun :)
Güzel mücadele, güzel galibiyet.. Umarım daha iyi futbolla beraber iyi bi seri yakalarız..
Şöyle bakıyorum da, bazı şeyler çok manidar geliyo bu aralar..
Aykut Hoca'nın oynatmaya çalıştığı bugün ki futbolu izleyince Alex'in miadinin dolduğunu ve gitmesini gerektiğini bir kere daha anladım .. Umarım bu mücadele diğer maçlardada devam eder ..
takım biran için selçuk girmesin diye barcelona kesildi
Allah'im sana cok sukur kazandik bu maci, cok onemli bi zamandi.
Aykut Kocaman'a ek bonus geldi bu maçla beraber. Birde derbiden 1 puan çıkarırsa sezon sonuna kadar kalır heralde :D
Maçın sonucu Mönchengladbachasdwerfsdgsdfgadgh 2 - Fenerbahçe 4